- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
27 mart ovulasyon günün dü demekki.Günaydın. Sabah sabah gördüm kırmızıyı. 26 gün sonra. Erken oldum yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 mart ovulasyon günün dü demekki.Günaydın. Sabah sabah gördüm kırmızıyı. 26 gün sonra. Erken oldum yani.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHanımlar ben 36 yaşındayım. Eşimle 5 aydır düzenli olmasada korunmasız ilişkiye giriyorduk. Fakat bi türlü çocuk olmuyordu. Buarada Kadın Doğum doktoruna gittim. Hormon tahlilleri yaptırdım. AMH (yumurtalık rezervi) değerim 0.5 çıkmıştı. 3 ay sonra tekrar ölçtürdüm. 0.2 cıktı. Ben şok tabi. Doktorlar hemen infertilite (kısırlık) teşhisini koydular. Sinir olmuştum. Bir doktor Inofolic Combi diye bir ilaç yazdı. Hemen eczaneden alıp kullanmaya başladım. 20 gün kullanıyorsun, günde 1 tane. Tesadüfmüdür, ilacın mucizevi gücümüdür, yoksa düzenli ilişkiye girdigimizden midir bilmiyorum Rabbimin mucizesi o ay hemen hamile kaldım. Şuan 4 aylık gebeyim. "0.2 AMH değeriyle tüp bebek bile olmuyor, sen nasıl hamile kaldın " dedi doktorun biri. Buarada hep Şehir Hastanesine gittim. Devlette yaptırdım yani tüm tahlilleri. Az daha tüp bebek yapacaktık. Randevusunu bile almıştım ama çok şükür gerek kalmadı. Soğan kürlerimi denemedim, testereli aslan pencesi kürlerimi denemedim hiçbiri bir işe yaramadı. Yaramadığı gibi AMH değerim kürlerden değildir tabi ama daha da düşmüş. Ama Inofolic Combi bence işe yaradı. Yumurtanın kalitesini artırıyormuş. Bi deneyin derim. Hemen karamsarlığa kapılmayın.
Canım hadi inşallah hep beraber bu yıl evlat sahibi oluruz...çok güzel duayla topiğini açmışsın hayırlı uğurlu olsun hepimize9 yıllık evliyim 4 senedir istiyorum
Günaydın cnm hayırlısı zamanı gelmemiş demek ki dahaGünaydın. Sabah sabah gördüm kırmızıyı. 26 gün sonra. Erken oldum yani.
Günaydın canım ,Günaydın kızlar ❤
Çikolata kistinin boyutu nedir canım bendede var ameliyat zararlı değil miAA kimler varmış burda selam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
Canım gelen yok olmadım hala test yaptım negatif çıktıYenigelincikk
U Umut999
Saskin25
Oriana günaydın kızlar bat gününüz bugün hadi hayırlısı var mı gelen giden nabersiniz
papatyaserim canım senin de dünmus bat geldi mi
yaaaaa Süper haber hadi insAllah Allah im yaBen hala olmadım halaa Lekelenmelerimde olmuyor artık
gelen yoksa test için biraz daha bekleyebiliriz canım hadi insAllah gelmiştir meleğinCanım gelen yok olmadım hala test yaptım negatif çıktı
Günaydın herkese
Bat lar geçsin bebiş müjdeleri gelsin inşallah kızlar
Ayyy inşaallah İnşaallah güzel haberler alırız bu ay her birimizyaaaaa Süper haber hadi insAllah Allah im ya
gelen yoksa test için biraz daha bekleyebiliriz canım hadi insAllah gelmiştir meleğin
Benim yaşım 28 16 aydir bebek gelmedi bir yandan tüp bebek meselesini ciddi ciddu düşünüyorum artık. Son care sizde oyle yaparsınız. Internetten arastirin saracoglunun mutlaka bi tedavisi vardırGünaydın herkese..morale çok ihtiyacım var.geçen ay 14 Mart’ta düşük yaptım.yaş 37 olunca bu ay hiç beklemeden yeniden denedik.12 Mart’ta 30 gün doluyor ama regl tarihimi kestiremiyorum.amh seviyem düşük.ne yapacağımı bilmiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif.moralim çok bozuk..hiç bir yere sığmıyorum..bu ay bir mucize olur mu ?