Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konu için delirmek serbest.. Valla ben gebe haberlerini alınca çok seviniyorum mutlu oluyorum yüzüm gülüyor. Rabbim herkese nasip etsin. Dost düşmana hiç ayrım yapmam. Kendimin miş gibi sevinirim. Allahım mm Gebeleri çoğalt yarabbim. Bütün mümin kullarına gebe kalmayı nasip et....
Ben de mutlu oluyorum üstüne bir de bu ay bişi oldu bana agliyorum,3 gündür rüyamda bile böyle,ben artık kadın doğum druna değil de deli druna mı görünsem diyorum 😂

Bat a 18 nisan bakalım bu ay pek uğraşmadık yani bu aya kadar hep çocuk için ilişki oldu kafamızda hep o düşünceydi şimdi ise yani bu ay düşünmeden ilişki oldu hayırlısı olsun herkes için
Batını nı eklimmi yada ekledik mi

Ya bu sabah 25li gebelik testi sipariş ettim hepsi aynı marka laboquick sanırım böyle yazılıyordu 3 ü de ondan yaptım
Ovu testleri ile mi öğrendiniz gebeliginizi ya da gebe olan siz misiniz hayırlısı ile,kusura bakmayın konuyu ortadan anlamaya çalışıyorum 😊

Polikistik over için yumurtlama günlerinizi itina ile takip edip degerlendirmeniz gerekli
3-4 ay yumurta tap yaptım ilk kloöen kullandığımda 3 tane 22mmlik yumurtam vardı ama doktorum bu ay es geçelim dedi geçtik o ay ama çok pişmanım o ay doktoru dinlemeseydik diye :KK43: yumurtan oluyor dedi her ay yumurtluyorum hep 2 tane oluyor en az

3-4 ay yumurta tap yaptım ilk kloöen kullandığımda 3 tane 22mmlik yumurtam vardı ama doktorum bu ay es geçelim dedi geçtik o ay ama çok pişmanım o ay doktoru dinlemeseydik diye :KK43: yumurtan oluyor dedi her ay yumurtluyorum hep 2 tane oluyor en az
Allaha güven. Dualarla insallah hep beraber gebe kalcez :)

Oh oh maşallah olsun önüne bak artık,yeni yumurtalara sağlık mutlaka bir tanesi bebis olacaktır öyleyse,aslında Klomen e güzel de cevap vermissin ben de geçen ay kullandım ama.günde 1 tane bi 16 bi de 17 mm yumurtam vardı catladigini da gördü dr ancak olmadı

X