Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eklerimmm kuzummmSevgili @aybus benim de bat 21.04 eklersen buralarda olurum
Ben de mutlu oluyorum üstüne bir de bu ay bişi oldu bana agliyorum,3 gündür rüyamda bile böyle,ben artık kadın doğum druna değil de deli druna mı görünsem diyorumBu konu için delirmek serbest.. Valla ben gebe haberlerini alınca çok seviniyorum mutlu oluyorum yüzüm gülüyor. Rabbim herkese nasip etsin. Dost düşmana hiç ayrım yapmam. Kendimin miş gibi sevinirim. Allahım mm Gebeleri çoğalt yarabbim. Bütün mümin kullarına gebe kalmayı nasip et....
Bat a 18 nisan bakalım bu ay pek uğraşmadık yani bu aya kadar hep çocuk için ilişki oldu kafamızda hep o düşünceydi şimdi ise yani bu ay düşünmeden ilişki oldu hayırlısı olsun herkes içinRabbim büyüktür. Tedavi görüyor musun
Batını nı eklimmi yada ekledik miBat a 18 nisan bakalım bu ay pek uğraşmadık yani bu aya kadar hep çocuk için ilişki oldu kafamızda hep o düşünceydi şimdi ise yani bu ay düşünmeden ilişki oldu hayırlısı olsun herkes için
Tanı yok hamileliğine engel birşey yok dediler ne eşimde sorun var ne de bende sadece bende polikistik over varPeki tanı ne koydular?
Cosalım kız valla oh misssAybush ay bakalım ne çıkacak kesin olsun öyle çoşalım
Ovu testleri ile mi öğrendiniz gebeliginizi ya da gebe olan siz misiniz hayırlısı ile,kusura bakmayın konuyu ortadan anlamaya çalışıyorumYa bu sabah 25li gebelik testi sipariş ettim hepsi aynı marka laboquick sanırım böyle yazılıyordu 3 ü de ondan yaptım
Kür denedin mi?Tanı yok hamileliğine engel birşey yok dediler ne eşimde sorun var ne de bende sadece bende polikistik over var
Ekleyin istersenizBatını nı eklimmi yada ekledik mi
Polikistik over için yumurtlama günlerinizi itina ile takip edip degerlendirmeniz gerekliTanı yok hamileliğine engel birşey yok dediler ne eşimde sorun var ne de bende sadece bende polikistik over var
5 gün hatta 6 gün soğan kürü yaptım bu ay bakalım işe yarıcakmıKür denedin mi?
Ekleyeyim hemenEkleyin isterseniz
3-4 ay yumurta tap yaptım ilk kloöen kullandığımda 3 tane 22mmlik yumurtam vardı ama doktorum bu ay es geçelim dedi geçtik o ay ama çok pişmanım o ay doktoru dinlemeseydik diye yumurtan oluyor dedi her ay yumurtluyorum hep 2 tane oluyor en azPolikistik over için yumurtlama günlerinizi itina ile takip edip degerlendirmeniz gerekli
Allaha güven. Dualarla insallah hep beraber gebe kalcez :)3-4 ay yumurta tap yaptım ilk kloöen kullandığımda 3 tane 22mmlik yumurtam vardı ama doktorum bu ay es geçelim dedi geçtik o ay ama çok pişmanım o ay doktoru dinlemeseydik diye yumurtan oluyor dedi her ay yumurtluyorum hep 2 tane oluyor en az
İnşallah kardeşim 2 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır istiyoruzAllaha güven. Dualarla insallah hep beraber gebe kalcez :)
Oh oh maşallah olsun önüne bak artık,yeni yumurtalara sağlık mutlaka bir tanesi bebis olacaktır öyleyse,aslında Klomen e güzel de cevap vermissin ben de geçen ay kullandım ama.günde 1 tane bi 16 bi de 17 mm yumurtam vardı catladigini da gördü dr ancak olmadı3-4 ay yumurta tap yaptım ilk kloöen kullandığımda 3 tane 22mmlik yumurtam vardı ama doktorum bu ay es geçelim dedi geçtik o ay ama çok pişmanım o ay doktoru dinlemeseydik diye yumurtan oluyor dedi her ay yumurtluyorum hep 2 tane oluyor en az
İnsallah yarar Gebe yim diye gelirsin :) hemen satın ını yazarız :)5 gün hatta 6 gün soğan kürü yaptım bu ay bakalım işe yarıcakmı
İnşallah hamilesindirr başından okudum mesajları da benimde pembe akıntım var bugün ara ara ya yarın regl olucam ki olursam erken olmuş olucam yada yerleşmeAybush ay bakalım ne çıkacak kesin olsun öyle çoşalım
İnşallah :)İnsallah yarar Gebe yim diye gelirsin :) hemen satın ını yazarız :)