- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsunCanım sen oğlunu nasıl kaybettin 14 martta benim hayatımın en kara günü o gün oğlumu kaybettim
Benim de oğlum olacaktı çok istediğimiz bir bebekti hayalini kurduğumuz. Zamanında abimi kaybettiğimiz için çocuklarımın önce abisi olmasını istemiştim hep. Cinsiyetini öğrendikten bir gün sonra düşük başladı 19 Mart hayatımın en kara günlerinden. Rabbim bir daha yaşatmasınOğlumuzun yerini doldurabileceğimiz bir oğlumuz olsun önce , en kısa zamanda inşallah
Allahım tekrardan nasıp eder inşallah ben 38 haftalıkken kaybettim oğlumu karnımda kalbı durmuş oğlumun sezeryanla ölü dogum oldu o kadar canım yanıyor ki ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi Allahım acımızı unuttursun inşallah yeni uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bizlereCanım benim öncelikle çok geçmiş olsunRabbim sabır versin. Benim hamileliğin en başından beri hep lekelenme ve ara ara kanama atakları oluyordu yüksek dozlarda Progestan kullanıyordum günde 4 tane 200 mg kanama ataklarında pruluton depot vs ama bebeğimin gelişimi normaldi bizi umutlandıran buydu ikili testi de güzel çıkmıştı. Cinsiyetini öğrendik 13. haftanın içinde ve ertesi gün yine kanamam başladı birden kan boşaldı ben bayılmışım. Sonra apar topar doktora ultrasonla bakıldı rahim ağzında açılma başlamış bu saatten sonra yapılacak bir şey yokmuş ben ikna olmayıp diğer doktoruma gittim hemen ama maalesef iğneler serumlar derken iki saat içinde düşük başladı korkunç ağrılar eşliğinde düşük yaptım ardından kürtaj oldum. Çok üzücü ve yıpratıcı bir süreçti. Allahım düşmanıma bile yaşatmasın
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsunRabbim sabır versin. Benim hamileliğin en başından beri hep lekelenme ve ara ara kanama atakları oluyordu yüksek dozlarda Progestan kullanıyordum günde 4 tane 200 mg kanama ataklarında pruluton depot vs ama bebeğimin gelişimi normaldi bizi umutlandıran buydu ikili testi de güzel çıkmıştı. Cinsiyetini öğrendik 13. haftanın içinde ve ertesi gün yine kanamam başladı birden kan boşaldı ben bayılmışım. Sonra apar topar doktora ultrasonla bakıldı rahim ağzında açılma başlamış bu saatten sonra yapılacak bir şey yokmuş ben ikna olmayıp diğer doktoruma gittim hemen ama maalesef iğneler serumlar derken iki saat içinde düşük başladı korkunç ağrılar eşliğinde düşük yaptım ardından kürtaj oldum. Çok üzücü ve yıpratıcı bir süreçti. Allahım düşmanıma bile yaşatmasın
Şuan işte folat metil , kalsiyum magnezyum Çinko tableti , D-3 vitamini , birde fitil olarak progestan verdi biraz dinlen dediİnanamıyorum ya o nasıl doktormuş. Allahtan bişey olmamış sana. Ya insan para için bir insana bu kadar zarar verebilir mi. Şikayet edeceksin böyle doktorları yaa
Ah kuzum işte insanın canını yakan zaten bildikleri halde yapmalarıBütün yaşadıklarımı bizzat şahit olanlar da bunu yapıyorsa ne bilim hepsini hayatımdan çıkarasım var. Canını sıkan varsa hiç düşünmeden bunu yapmak lazım aslında
Allahtan ümit kesilmez arkadaşım üzülme tek çare dua etmekAllahım senden razı olsun canım rabbim bizi bu cıkmazdan cıkarsın inşallah
O yine kibar demiş pipisinin fotosunu atmamışBenim çok sevgili arkadaşım da bebek süveteri örüyormuş bana. Hazır evdeyken yapaymışık
Oyy canım benm çok sağol Allah razı olsunTEBRIKLER CANIM ÇOK SEVINDIM KENDIM HAMIŞ GIBI
Canım bunu diyen bekar ve çocuğu yok.O yine kibar demiş pipisinin fotosunu atmamış
Tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle devam etsin hamileliğin ve sağlıkla kucağına al bebişiniKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç
Eki Görüntüle 2615431
Bir kilo bebekCanım bunu diyen bekar ve çocuğu yok.
Çocuğu olsa emin ol yapardı.
Yeğen istiyormuş. Sipariş üzerine geliyordu da benim mi haberim yok
Bebiş gelsin bebişşKızlar geldi çattı Bat gün, hala gelen giden yok aman gelmesin de yarın test yaparım inşaallah gelmez ç
Yaş avantajın var en azından kuzum, sabırla beklemeye devam. Şuan tedavilere de hep ara verildi belik o sırada geliverirEvet kkanin benim gibi minik mucizesini bekleyen minnoş anne adayları bende hikayeme geciyim ki tanışalım25 yaşındayım ve 7 senelik evliyim nerden baksanız 5 yıldır minik ayaklimi bekliyorum 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedim 1 kimyasal gebeliğim var bütün hormon testlerimiz yapıldı kromozom testlerimiz yapıldı sonuç olarak bize sebepsiz interfelite tanısı konuldu
Şuanda ise tekrardan kendi kendime folik asid ilacına başladım yanında hayıt tohumu cayinida içiyorum
Bı umuttur yaşamak diyorum melegimin bana gelmesini bekliyorum
Bana da geçen bir arkadaş mesaj atmış .Bayadır konuşmuyorduk .Sen bence hamilesin yazmış direk .Bu ne demek ya ? Yok dedim düşünmüyoruz ara verdik şimdilik dedim .Gelmiş bana ultrason fotoğrafını atmış .Meğersem korunduğu halde hamile kalmış ama bebek düşmüş .Benden 1 yıl sonra evlenmişti .Düşük yaptığını bile böbürlenerek yazıyor bana .Bide diyor siz düşünün artık yaşınız geçiyor felan .Ona neyse artık .Ben böylelerine arkadaş demiyorum valla .Sen bence hamilesin diyerek direk mesaj atmak nedir ya ?
Böylelerine hayret ediyorum ya tamamen vicdansizlik ve cahillik Rabb'im böyle insanları uzak tutsun Rabb'im büyük kızlar dusuncesiz insanlar kadar iyi, düşünceli insanlarda var elbet olacak insAllah biz istemeye devam edelim duadan vazgecmeyelim yeter ki Rabbim elbet mükâfatınızi yollayacaktrİnsanlar hem ruh hastası hemde vicdansız.
Ne mantık bu hareketi.böyle insanların büyüttüğü çocuk nasıl olur.
Benimde bir tanıdığım çocuğumun olmadığını yıllardır uğraştığımi bildiği halde bana çocuk düşündüğüm sn hamile kaldım ,ben çok kolay hamile kalabiliyorum diyor.
Bende maşallah dedim
Aklı başında iyi niyetli insanların diyebileceği şeyler değil bunlar.
Amin Canım İnşallahBöylelerine hayret ediyorum ya tamamen vicdansizlik ve cahillik Rabb'im böyle insanları uzak tutsun Rabb'im büyük kızlar dusuncesiz insanlar kadar iyi, düşünceli insanlarda var elbet olacak insAllah biz istemeye devam edelim duadan vazgecmeyelim yeter ki Rabbim elbet mükâfatınızi yollayacaktr
Rabbim gönlüne göre InşAllah çok bekletmez bebişin.Evet kkanin benim gibi minik mucizesini bekleyen minnoş anne adayları bende hikayeme geciyim ki tanışalım25 yaşındayım ve 7 senelik evliyim nerden baksanız 5 yıldır minik ayaklimi bekliyorum 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedim 1 kimyasal gebeliğim var bütün hormon testlerimiz yapıldı kromozom testlerimiz yapıldı sonuç olarak bize sebepsiz interfelite tanısı konuldu
Şuanda ise tekrardan kendi kendime folik asid ilacına başladım yanında hayıt tohumu cayinida içiyorum
Bı umuttur yaşamak diyorum melegimin bana gelmesini bekliyorum