Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu folik asit ne zaman baslanmali sizce şimdiden başlarsam gebe kalkamasa yardımcı olur mu kan değerlerim çok düşük demir özellikle yerlerde

Kızlar bu folik asit ne zaman baslanmali sizce şimdiden başlarsam gebe kalkamasa yardımcı olur mu kan değerlerim çok düşük demir özellikle yerlerde
folik asit bir takviyedir.. gebeliği kolaylaştırmaz ama gebelik sürecinde kullandığın folikasit önemlidir
hormonlar ve vitaminleriniz içinde önemli... gebelikten 3 ay önce başlanması planlanıyor
başlayın bence mutlaka... folik asit önemli

Folik asite gebe kalmayı planladığın zamandan 3 ay öncesinde başlayabilirsin canım. Kan testlerine göre doktor vitamin takviyesi yazar eğer çok düşükse. Özellikle hamile kalmadan önce d vitaminine baktırmak iyi olur. D vitamini eksikliği olumsuz etkileyebiliyor.

Evde olunca salamıyorsun ki gözüne batıyor herşey. Ya aman birde zaman geçiyor:)

Bugün hiç birşey yapmadım valla .Kaç gündür hep temizlik yapıyorum .Bu günleri de özleyeceğiz bu virüs bitince çalışmaya başlayınca .Bugün dizi izliyorum akşam koca gelene kadar

ben temizlik hastasıyım ama eşim artık durduruyor... ayy iyide yapıyor
bahar temizliğine kadar saldımmmmm

Ben bahar temizliğini çok önceden yapmıştım şimdi rahatım :)

Bugün hiç birşey yapmadım valla .Kaç gündür hep temizlik yapıyorum .Bu günleri de özleyeceğiz bu virüs bitince çalışmaya başlayınca .Bugün dizi izliyorum akşam koca gelene kadar

Valla ben çalışmadığım için çok bişey değişmedi hayatım da:) ama tabi sen bu günleri değerlendir :)

Ben bahar temizliğini çok önceden yapmıştım şimdi rahatım :)

Valla ben çalışmadığım için çok bişey değişmedi hayatım da:) ama tabi sen bu günleri değerlendir :)
ohh valla
bende duruyor daha
mutfağı komple indirecem
perdeler kapılar of of of

ohh valla
bende duruyor daha
mutfağı komple indirecem
perdeler kapılar of of of

Bana bi ara ne olduysa elbise dolabı, yatak bazasınım içi, halı perde, koltuk, aklına gelebilecek herşeyi temizledim. Hatta yetmedi kedimide yıkadım :)) Ama 3 günde yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…