Teğet geçsin salla BatıKızlar geldi çattı Bat gün, hala gelen giden yok aman gelmesin de yarın test yaparım inşaallah gelmez ç
hadi bakalım İnşallah gelmes :)Kızlar geldi çattı Bat gün, hala gelen giden yok aman gelmesin de yarın test yaparım inşaallah gelmez ç
İyiyiz kuzum şükür sen nasılsınkızlar nasılsınız
iyiyim kuzum bugün buralar hızlı başladı ama durulduİyiyiz kuzum şükür sen nasılsın
Evet sakin hakikatrn napıyorlar acaba karantina da gündüzleri de mi değerlendiriyorlar kiiyiyim kuzum bugün buralar hızlı başladı ama duruldu
herkes gitti
bilemedim yaEvet sakin hakikatrn napıyorlar acaba karantina da gündüzleri de mi değerlendiriyorlar ki
folik asit bir takviyedir.. gebeliği kolaylaştırmaz ama gebelik sürecinde kullandığın folikasit önemlidirKızlar bu folik asit ne zaman baslanmali sizce şimdiden başlarsam gebe kalkamasa yardımcı olur mu kan değerlerim çok düşük demir özellikle yerlerde
Folik asite gebe kalmayı planladığın zamandan 3 ay öncesinde başlayabilirsin canım. Kan testlerine göre doktor vitamin takviyesi yazar eğer çok düşükse. Özellikle hamile kalmadan önce d vitaminine baktırmak iyi olur. D vitamini eksikliği olumsuz etkileyebiliyor.Kızlar bu folik asit ne zaman baslanmali sizce şimdiden başlarsam gebe kalkamasa yardımcı olur mu kan değerlerim çok düşük demir özellikle yerlerde
iyiyim kuzum bugün buralar hızlı başladı ama duruldu
herkes gitti
rica ederim.. inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınızBi batırayım o.zaman teşekkürler
valla hergün evde oldukça insanın yapası geliyor ama bazen salmak lazmTemizlik yemek falan derken iş bitmiyor ki yaa:)
ben temizlik hastasıyım ama eşim artık durduruyor... ayy iyide yapıyorEvde olunca salamıyorsun ki gözüne batıyor herşey. Ya aman birde zaman geçiyor:)
ben temizlik hastasıyım ama eşim artık durduruyor... ayy iyide yapıyor
bahar temizliğine kadar saldımmmmm
Bugün hiç birşey yapmadım valla .Kaç gündür hep temizlik yapıyorum .Bu günleri de özleyeceğiz bu virüs bitince çalışmaya başlayınca .Bugün dizi izliyorum akşam koca gelene kadar
ohh vallaBen bahar temizliğini çok önceden yapmıştım şimdi rahatım :)
Valla ben çalışmadığım için çok bişey değişmedi hayatım da:) ama tabi sen bu günleri değerlendir :)
ohh valla
bende duruyor daha
mutfağı komple indirecem
perdeler kapılar of of of
Kızlar bu folik asit ne zaman baslanmali sizce şimdiden başlarsam gebe kalkamasa yardımcı olur mu kan değerlerim çok düşük demir özellikle yerlerde