Tamam canım ne bileyim işte bazen mantıksızca düşünebiliyorum sen evladını nasıl kaybettim canımBende bebeğimi kaybettim. Ama hergün aklımda, hep rüyamda birilerine anlatıyorum oğlumu. Gülüyorum, herşey normalmiş gibi davranıyorum ama. Hiç intihar etmek gelmedi aklıma. Gelmemeli.. Hep içimde bir acı var hep olacak. Buda bizim bir imtihanımız. Lütfen sakın bir daha böyle bişey deme. Aklından dahi geçirme. Düşün ki gittiğin zaman bebeğin seni karşılayacak. Hem daha kardeşleri olacak
Tamam canım ne bileyim işte bazen mantıksızca düşünebiliyorum sen evladını nasıl kaybettim canım
8 yumurta ile nasıl aşılama yapılıyor450lik kullandim yaklasik 8 tane olgunlasmis yumurtayla asilama yaptilar ancak tutmadi
Kimi acımasız kimi düşüncesiz bak oğlumun pipisi diye mesaj almışligim varAynen benimde öyle oldu. WhatsApp grubundaki kızların hepsi şimdi yeni doğurdu. Kızlar nasılsınız diyorum. Başlıyorlar anlatmaya sonra kendi aralarında konuşmaya başlıyorlar bebek hakkında kimse bana nasılsın demiyor bile. Sonra sessizce ben çekiliyorum kenara. İnsanlar çok mu acımasız bana mı öyle geliyor
Günaydın kızlar
Günaydın canlarGünaydınnn
Anladım canım rabbim acılarımızı unutturacak yeni saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah20. Haftada ayrıntılı usg de kalbinin gelişmediğini bir kısmının çalışmadığını öğrendim. 21. Haftada da sonlandırıldı hamileliğim. Normal doğum yaptım
Aminnn insAllahAnladım canım rabbim acılarımızı unutturacak yeni saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah
hg canım sağlıkla kısa zamanda hamile kalırsın insAllah❤
görürsünüz canım muhtemelen
Amin canım bütün bu acıyı yaşayanlar için aminnAnladım canım rabbim acılarımızı unutturacak yeni saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah
Kimi acımasız kimi düşüncesiz bak oğlumun pipisi diye mesaj almışligim var
Canım başın sağolsun, Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin..20. Haftada ayrıntılı usg de kalbinin gelişmediğini bir kısmının çalışmadığını öğrendim. 21. Haftada da sonlandırıldı hamileliğim. Normal doğum yaptım
Benim çok sevgili arkadaşım da bebek süveteri örüyormuş bana. Hazır evdeyken yapaymışıkKimi acımasız kimi düşüncesiz bak oğlumun pipisi diye mesaj almışligim var
Valla ben öyleyim sürekli kahve fallarından birşey çıkartıyorumİnsan kahve içerken, yudumladığında üzerinde çıkan şekillerden anlamlar çıkaran bir tek benmiyimmm:)))) vallahi delirdim :)
Canım başın sağolsun, Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin..
Benim çok sevgili arkadaşım da bebek süveteri örüyormuş bana. Hazır evdeyken yapaymışık
Valla ben öyleyim sürekli kahve fallarından birşey çıkartıyorum
Kesinlikle gereksiz.. aranı soğutuyorsun yine yapışıyorlar.Teşekkür ederim canım. Aminn
Oda gereksiz arkadaşlardan birisiymiş desene. Bu koronoda temizlik yapıyorken bunlarıda hayatından temizlemek lazım.
Çok teşekkür ederimCanım bende bu kadar detaylı bir test yapılmadı ben kendim yaptırmıştım belki o sebeptendir şimdi bildiğim kadarıyla açıklayacağım sana normal yazan genlerinde hiçbir sıkıntı yok doktorum böyle açıklamıştı bana. Senin Pai yazan genin Homozigot ve bir de Beta yazan genin Hetorozigot bu iki geninde mutasyon var. Bu genler kanında pıhtılaşmaya sebep olabilir ve bebek yeteri kadar beslenemeyebilir. Özellikle 6-10 haftalarda olan düşükler ve kalp durmalarına sebep olabiliyormuş bu kanda pıhtılaşma. Ama tedavisi var. Bazı doktorlar hamile kalmadan coraspin 100 mg başlatıyor. Bazıları da gebe kaldığında kese görününce coraspin ve göbekten vurulan clexan ya da türevleri iğne başlatıyor. Bu ilaç ve iğne pıhtılaşmayı önleyerek kanı sulandırıyor ve bebek daha rahat beslenebiliyor. Benim bildiğim bunlar canım yardımcı olabileceğim başka şey varsa sor lütfen
Dr peki sizin sonucunuza ne yorum yaptıBenim testim bu şekilde çıkmıştı
Ne kadar zamandır deniyorsunuz?Çok teşekkür ederim
Bende şuan corasprin kullanıyorum ama malesef hiç Gebe kalamadım henüz.
Vakti saati var sanırım
Benim pıhtılaşma olmadığı söylendi ancak ben hamileyken test yaptırdım bilmiyordum sonucu etkileyeceğini. Tekrar yaptıracağım testi uygun zamanda. Korona süreci bir geçsin diye bekliyorum zaten iki ay korunmak zorundayım bu süreçte yaptırmak istiyorumDr peki sizin sonucunuza ne yorum yaptı
Sizde pihtilasma var mi
Benim evleneli 7 sene olacak 2 ay içindeNe kadar zamandır deniyorsunuz?