Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana bi ara ne olduysa elbise dolabı, yatak bazasınım içi, halı perde, koltuk, aklına gelebilecek herşeyi temizledim. Hatta yetmedi kedimide yıkadım :)) Ama 3 günde yattım
işte ben günlere yaymak istiyorum
birgün mutfak birgün yatak odası
birgün komple kpıların tozları
öbür gün lavabo banyo veeeeee cam perdeler
beni en çok korkutan perdeler.. canım çıkıyor... yıka ütüle yıka ütüle off

Eşleriniz eczaneden sogukpres keciboynuzu pekmezini ac karnina sabah aksam icecek birde yatmadan l.arginine aminoasit icecek Allahin izniyle hamilesiniz lafimi yabana atmayin deneyin görün derim bana dua edeceksiniz

Ya ben hiç ütülemem perdeyi makineden çıkardığım gibi direk asarım. Hafif nemli oluyor zaten makineden çıkınca direk asıncada kururken düzleşiyor:))

Eşleriniz eczaneden sogukpres keciboynuzu pekmezini ac karnina sabah aksam icecek birde yatmadan l.arginine aminoasit icecek Allahin izniyle hamilesiniz lafimi yabana atmayin deneyin görün derim bana dua edeceksiniz

Eşim bunları kullanıyor. İleti hareketlilikte sıkıntısı vardı baya iyi geldi

Bugün bat günü olanlar regl olan varmı. Geciken var mı arkadaşlar. Ya ben sabah oldum galiba dedim yine bişey yok. Geçen ayda 2 gün gecikince heveslenmedim valla. Ancak 3 gün gecikince hamileyim derim :)

Napıyosunuz kızlar varmı aramızda yeni hamişler pek giremiyorum bu aralar kırmızılar gelince kendimi temizliğe verdim sinir çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…