işte ben günlere yaymak istiyorumBana bi ara ne olduysa elbise dolabı, yatak bazasınım içi, halı perde, koltuk, aklına gelebilecek herşeyi temizledim. Hatta yetmedi kedimide yıkadım :)) Ama 3 günde yattım
işte ben günlere yaymak istiyorum
birgün mutfak birgün yatak odası
birgün komple kpıların tozları
öbür gün lavabo banyo veeeeee cam perdeler
beni en çok korkutan perdeler.. canım çıkıyor... yıka ütüle yıka ütüle off
Eşleriniz eczaneden sogukpres keciboynuzu pekmezini ac karnina sabah aksam icecek birde yatmadan l.arginine aminoasit icecek Allahin izniyle hamilesiniz lafimi yabana atmayin deneyin görün derim bana dua edeceksiniz
Bende hiç ütülemem valla ne nevresimleri ne perdeleri .Bide onlarla uğraşamamYa ben hiç ütülemem perdeyimakineden çıkardığım gibi direk asarım. Hafif nemli oluyor zaten makineden çıkınca direk asıncada kururken düzleşiyor:))
Bende hiç ütülemem valla ne nevresimleri ne perdeleri .Bide onlarla uğraşamam
Aynen valla .Zaten yatmıyoruz mu üzerini de kapatıyoruz kimse görmüyor vallaCidden nevresimleri ütüleyenlere helal olsun valla bende uğraşamam. Üzerine yatınca zaten gidiyor kırışıklık :)))
Aynen valla .Zaten yatmıyoruz mu üzerini de kapatıyoruz kimse görmüyor valla
Hadi hyrlisi cnm güzel sonuçlanır insAllahBugün bat günü olanlar regl olan varmı. Geciken var mı arkadaşlar. Ya ben sabah oldum galiba dedim yine bişey yok. Geçen ayda 2 gün gecikince heveslenmedim valla. Ancak 3 gün gecikince hamileyim derim :)
Hadi hyrlisi cnm güzel sonuçlanır insAllah
Ya ben hiç ütülemem perdeyimakineden çıkardığım gibi direk asarım. Hafif nemli oluyor zaten makineden çıkınca direk asıncada kururken düzleşiyor:))
Bende hiç ütülemem valla ne nevresimleri ne perdeleri .Bide onlarla uğraşamam
Ay valla benim güneşlikler kırışık birazcık aman o da kusur olsun ne edeyimkızlar valla ben güneşlikleri ütülemezsem kafayı yerim.. gözüme gözüme batar
İnşallah kuzum ,Bebiş gelsin bebişş
Yaş avantajın var en azından kuzum, sabırla beklemeye devam. Şuan tedavilere de hep ara verildi belik o sırada geliverir
kuzum eğer gözüne batmıyorsa rahatsan bırak tabiAy valla benim güneşlikler kırışık birazcık aman o da kusur olsun ne edeyim
kızlar valla ben güneşlikleri ütülemezsem kafayı yerim.. gözüme gözüme batar
8 tane yumurtayla aldılar mı aşılamaya benim gittiğim hastanede max 3 yumurta fazla olursa yapmıyorlar aşılama hayırlısı değilmiş demekki işte Allah nasip etmezse ne yaparsan yap olmuyor450lik kullandim yaklasik 8 tane olgunlasmis yumurtayla asilama yaptilar ancak tutmadi