Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim evleneli 7 sene olacak 2 ay içinde
Ortalama 6 seneden bu yana denememiz var.
Tup bebek de yaptırdım
Ama en son 2018 de yaptırdım.
2019 da bir tedavi olmadım
Canım sana çok sevdiğim bir ablamdan örnek vereceğim benim düşük sürecimde çok yanımda olmuştu başından geçenleri anlattı. Evlendiğinden beri 8 sene ne tedaviler ne doktorlar ne hocalar gezmediği yer kalmamış ve hiç hamile kalmamış. 9. senesinde hamile kalmış. Ardından geçen dört yıl sonra korunduğu halde 2.ye hamile kalmış şuan iki sağlıklı çocuğu var Allah bağışlasın🙏🏼 Demem o ki her şeyin bir zamanı var

Bana da geçen bir arkadaş mesaj atmış .Bayadır konuşmuyorduk .Sen bence hamilesin yazmış direk .Bu ne demek ya ? Yok dedim düşünmüyoruz ara verdik şimdilik dedim .Gelmiş bana ultrason fotoğrafını atmış .Meğersem korunduğu halde hamile kalmış ama bebek düşmüş .Benden 1 yıl sonra evlenmişti .Düşük yaptığını bile böbürlenerek yazıyor bana .Bide diyor siz düşünün artık yaşınız geçiyor felan .Ona neyse artık .Ben böylelerine arkadaş demiyorum valla .Sen bence hamilesin diyerek direk mesaj atmak nedir ya ?
Canım etrafından böyle insanları çıkar zaten bu süreç yıpratıcı ve üzücü bir süreç bir de bu tarz insanlar sıkmasın canını. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana , bana ve isteyen herkese. Şu mübarek günlerde en güzel şey dua 🙏🏼

Bana da geçen bir arkadaş mesaj atmış .Bayadır konuşmuyorduk .Sen bence hamilesin yazmış direk .Bu ne demek ya ? Yok dedim düşünmüyoruz ara verdik şimdilik dedim .Gelmiş bana ultrason fotoğrafını atmış .Meğersem korunduğu halde hamile kalmış ama bebek düşmüş .Benden 1 yıl sonra evlenmişti .Düşük yaptığını bile böbürlenerek yazıyor bana .Bide diyor siz düşünün artık yaşınız geçiyor felan .Ona neyse artık .Ben böylelerine arkadaş demiyorum valla .Sen bence hamilesin diyerek direk mesaj atmak nedir ya ?
Bana göre bazı kişiler, insanların canlarını acıtarak besleniyorlar.

Canım sana çok sevdiğim bir ablamdan örnek vereceğim benim düşük sürecimde çok yanımda olmuştu başından geçenleri anlattı. Evlendiğinden beri 8 sene ne tedaviler ne doktorlar ne hocalar gezmediği yer kalmamış ve hiç hamile kalmamış. 9. senesinde hamile kalmış. Ardından geçen dört yıl sonra korunduğu halde 2.ye hamile kalmış şuan iki sağlıklı çocuğu var Allah bağışlasın🙏🏼 Demem o ki her şeyin bir zamanı var
Allah bağışlasın 🙏
Çok teşekkür ederim desteğin için 🤗
Ya dediğin gibi bekliyoruz şuan zamanı umarım gelmiştir.
Virüsten biran önce bir kurtulursak inşallah tedaviye başlayacağız.

Allah bağışlasın 🙏
Çok teşekkür ederim desteğin için 🤗
Ya dediğin gibi bekliyoruz şuan zamanı umarım gelmiştir.
Virüsten biran önce bir kurtulursak inşallah tedaviye başlayacağız.
İnşallah gerçekten hastaneye gitmeye korkar olduk benim kürtajdan sonra kanamam durmadı hala leke şeklinde geliyor ama gitmek istemiyorum şu süreçte. Gerçi en son gittiğimde normal demişti doktor bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Neden iç kanama riskin var 🙄
Doktor gereğinden fazla yumurtan büyümüş tedaviyi kesiyorum iç kanama riskin var ben bunu göze alamam adet görünce gel bakayım dedi kanamam oldu aradım asistanı doktor bey hasta kabul etmiyor bakamaz dedi 😯 tabii ben korkudan her gün ağlıyorum sonra şuan gittiğim doktoru önerdi biri o da bir sıkıntı yok ama yumurtalarına gereğinden fazla işlem uygulamışlar biraz dinlen ilaç kullanma vitamin desteğiyle sakinleştirelim 3 ay sonra gerçek tedaviye başlarız dedi 😯sanırım gittiğim o doktor iyi bir doktor değilmiş para için gereksiz bir çok işlem uygulamış daha sonradan öğrendim çoğu hastası aynı şeyden şikayetçi

İnsanlar hem ruh hastası hemde vicdansız.
Ne mantık bu hareketi.böyle insanların büyüttüğü çocuk nasıl olur.
Benimde bir tanıdığım çocuğumun olmadığını yıllardır uğraştığımi bildiği halde bana çocuk düşündüğüm sn hamile kaldım ,ben çok kolay hamile kalabiliyorum diyor.
Bende maşallah dedim 😨
Aklı başında iyi niyetli insanların diyebileceği şeyler değil bunlar.

Canım etrafından böyle insanları çıkar zaten bu süreç yıpratıcı ve üzücü bir süreç bir de bu tarz insanlar sıkmasın canını. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana , bana ve isteyen herkese. Şu mübarek günlerde en güzel şey dua 🙏🏼
Amin canım .Zaten patavatsız biri normalde ama böyle hassas bir konu olunca insan üzülüyor

İnsanlar hem ruh hastası hemde vicdansız.
Ne mantık bu hareketi.böyle insanların büyüttüğü çocuk nasıl olur.
Benimde bir tanıdığım çocuğumun olmadığını yıllardır uğraştığımi bildiği halde bana çocuk düşündüğüm sn hamile kaldım ,ben çok kolay hamile kalabiliyorum diyor.
Bende maşallah dedim 😨
Aklı başında iyi niyetli insanların diyebileceği şeyler değil bunlar.
Aynen canım .Rabbim bize de nasip edecek inşalalh bir gün

Evet maalesef canım. Ameliyatlar, ilaçlar beklemeler, sıkıntılar sonunda yüzümüz güldü dedik ama ayrıntılı usg de bebeğin kalbinin bir kısmının hiç gelişmediğini öğrendik. Ve sonlandırıldı. Sevincimiz kursağımızda kaldı. Bir oğlum olacaktı. 😐
Benim de oğlum olacaktı çok istediğimiz bir bebekti hayalini kurduğumuz. Zamanında abimi kaybettiğimiz için çocuklarımın önce abisi olmasını istemiştim hep. Cinsiyetini öğrendikten bir gün sonra düşük başladı 19 Mart hayatımın en kara günlerinden. Rabbim bir daha yaşatmasın🙏🏼 Oğlumuzun yerini doldurabileceğimiz bir oğlumuz olsun önce , en kısa zamanda inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Nefretlik bu insanlar 😡😡🤬🤬 benimde uzaktan bi akrabam var yaşıt sayılırız uzun zamandır konuşmuyorduk yazmış bi ara konuşmanın arasın da bebek yok mu diyor bende el hareketi gönderdim konuyla ilgili bişey söylemedim 😬 bu yaşıma kadar ben kimseye bebek yok mu diye sormadım sormam da düşündün düşünmesin banane insanların ben yapmak istediği

İnşallah gerçekten hastaneye gitmeye korkar olduk benim kürtajdan sonra kanamam durmadı hala leke şeklinde geliyor ama gitmek istemiyorum şu süreçte. Gerçi en son gittiğimde normal demişti doktor bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
Evet bu süreçte gitmrmeliyiz
Ama özel hastaneler biraz rahat gibi.
Sen nerede tedavi oldun öncesinde
Yada tedavi olmusmuydun

Nefretlik bu insanlar 😡😡🤬🤬 benimde uzaktan bi akrabam var yaşıt sayılırız uzun zamandır konuşmuyorduk yazmış bi ara konuşmanın arasın da bebek yok mu diyor bende el hareketi gönderdim konuyla ilgili bişey söylemedim 😬 bu yaşıma kadar ben kimseye bebek yok mu diye sormadım sormam da düşündün düşünmesin banane insanların ben yapmak istediği
Aynen bende kimseye sormam sormadım da .Belki olmuyor çoçuğu canı yanıyor belki neden sorayım ki yada istemiyor özel bir hayat sonuçta .Valla kimsenin çoçuğu gözümde değil Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.

Evet bu süreçte gitmrmeliyiz
Ama özel hastaneler biraz rahat gibi.
Sen nerede tedavi oldun öncesinde
Yada tedavi olmusmuydun
Canım benim sürecim çok karışık Haziran’da ve Kasımda kimyasal gebelik yaşadım Hsg çektirdim Trombofoli paneli yaptırdım. istanbulda olduğum için hastane ve doktor sıkıntısı çekmedim En son gebeliğimi yaşarken kanamalı bir gebelik olduğu için Atakent Acıbadem hastanesinde Perinatoloji uzmanı bir Profosöre gidiyordum Umut Dilek adı aynı zamanda da Btc Clinikte Uzman Dr Ahmet Yavaş a gidiyordum ama sürecin sonunu değiştiremedik maalesef😞 Şimdi Ahmet Yavaşla devam ediyorum çünkü Prof olan dr hem çok pahalı hem de ulaşmak çok zor. Ha bu doktorlar dışında göründüğüm 4 farklı doktor daha oldu. Biri hamile kalmadan genel kontrol için. Biri İlk kimyasal gebeliğimde diğeri ikinci kimyasalda. Üçüncü de kanamam olduğunda acil gitmiştim. Böyle işte. Şimdi regl olduktan sonra histereskopi yaptıracağım.

Benim de oğlum olacaktı çok istediğimiz bir bebekti hayalini kurduğumuz. Zamanında abimi kaybettiğimiz için çocuklarımın önce abisi olmasını istemiştim hep. Cinsiyetini öğrendikten bir gün sonra düşük başladı 19 Mart hayatımın en kara günlerinden. Rabbim bir daha yaşatmasın🙏🏼 Oğlumuzun yerini doldurabileceğimiz bir oğlumuz olsun önce , en kısa zamanda inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Canım sen oğlunu nasıl kaybettin 14 martta benim hayatımın en kara günü o gün oğlumu kaybettim 😔

Doktor gereğinden fazla yumurtan büyümüş tedaviyi kesiyorum iç kanama riskin var ben bunu göze alamam adet görünce gel bakayım dedi kanamam oldu aradım asistanı doktor bey hasta kabul etmiyor bakamaz dedi 😯 tabii ben korkudan her gün ağlıyorum sonra şuan gittiğim doktoru önerdi biri o da bir sıkıntı yok ama yumurtalarına gereğinden fazla işlem uygulamışlar biraz dinlen ilaç kullanma vitamin desteğiyle sakinleştirelim 3 ay sonra gerçek tedaviye başlarız dedi 😯sanırım gittiğim o doktor iyi bir doktor değilmiş para için gereksiz bir çok işlem uygulamış daha sonradan öğrendim çoğu hastası aynı şeyden şikayetçi

İnanamıyorum ya o nasıl doktormuş. Allahtan bişey olmamış sana. Ya insan para için bir insana bu kadar zarar verebilir mi. Şikayet edeceksin böyle doktorları yaa🙄

X