- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
Kuzum biz 6 yillik evliyiz, hic denemedik daha, bir sorun yok suan icin prolaktinoma dışında (prolaktin yüksekliği). Onun da ilacini kullaniyorum. Nisana bırakmıştık, şimdi virus durumları çıkınca mayisa erteledik bi durulur belki, olmadi haziran vs kismet artikKür falan denedin mi hiç yada kontrole gittin mi ben her ay kafamdan atıcam diyorum adet bitiyo başlıyo düşünceler oldumu olucak mı başım ağrıyo acaba hamilemiyim diyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok takıyorum ben üzülüyorum da
Sus sus, sonunu dusunen kahraman olamazAnne olmak istiyorum da Ergenlik dönemleri fln düşününce bi hüzün kaplıyor içimi
Sus sus, sonunu dusunen kahraman olamaz
Ama dusunsene oraya da bu hastaligi taşıyan insanlar gidip muayene olabilir, gecebilir. Çok stresli durumlar. Tabii ki hamilelik olunca bunları dusunmeye gerek yok ama sifirdan baslanacaksa ertelenebilir gibi geliyor bilemedim. Bir de bulundugumuz yerde yogun bakimi olmayan ozel hastane yokYoğun bakımı olmayan bir özel hastane bulacaksınız canım oralar pandemi hastanesi olmuyor
Kuzum biz 6 yillik evliyiz, hic denemedik daha, bir sorun yok suan icin prolaktinoma dışında (prolaktin yüksekliği). Onun da ilacini kullaniyorum. Nisana bırakmıştık, şimdi virus durumları çıkınca mayisa erteledik bi durulur belki, olmadi haziran vs kismet artik
Esim sirf bu yüzden çocuk olacaksa kiz olsa bari, erkeklerin ergenligi de çekilmiyo dedi yaaaBen ergenlik yaşamadım. Erkek kardeşim çok uyuz o beni korkutuyor be. Görünce
Senin eşinde mi kız istiyor?Esim sirf bu yüzden çocuk olacaksa kiz olsa bari, erkeklerin ergenligi de çekilmiyo dedi yaaa
Yas erkense çok sıkıştırmaya gerek yok, sıktıkca olmasi da güçlesiyor herkes ayni seyi soylemistir elbet ama.. Yani bizim icin en başından beri cok fazla ugraslarimiz oldugu icin stres konusu haline gelmedi belki de. Belki dikkatini farkli yönde tutacak ugraslar denemek gerek, o zaman pat diye olabilirKeşke bende erteleyebilsem kafamdan atsam ama olmuyo işte
Aynen kuzum, ilk zamanlar daha bi meyilliydik ikimiz de kiza. Simdi cok eşitiz, ikisi de olur kafasindayizSenin eşinde mi kız istiyor?
Valla bilmem ki kuzum hani biz biraz beklemişler olarak amaaan nasılsa olmuyor modundayiz ve aslında öyle zamanlarda geliyor bebiş çünkü stres yapmamış oluyoruz. Ben gebe kaldığım ay tek yumurta vardı ve o gün kaçmıştı yani pek mümkün değildi düşünsene ovulasyon ile kaç defa takip etmişim olmamış o günleri kaçırmışım olmuş. Reglden iki gün önce bile ilişki oldu o kadar olmadığına eminiz, öncesinde derdik ki bebiş varsa tutunsun yapmayalımAma dusunsene oraya da bu hastaligi taşıyan insanlar gidip muayene olabilir, gecebilir. Çok stresli durumlar. Tabii ki hamilelik olunca bunları dusunmeye gerek yok ama sifirdan baslanacaksa ertelenebilir gibi geliyor bilemedim. Bir de bulundugumuz yerde yogun bakimi olmayan ozel hastane yok
Benim eşim kız istiyor. İsim bulmuş hayaller kuruyor saçma sapanAynen kuzum, ilk zamanlar daha bi meyilliydik ikimiz de kiza. Simdi cok eşitiz, ikisi de olur kafasindayiz
Yas erkense çok sıkıştırmaya gerek yok, sıktıkca olmasi da güçlesiyor herkes ayni seyi soylemistir elbet ama.. Yani bizim icin en başından beri cok fazla ugraslarimiz oldugu icin stres konusu haline gelmedi belki de. Belki dikkatini farkli yönde tutacak ugraslar denemek gerek, o zaman pat diye olabilir
Ya dediğinde çok haklısın canim, oyle ha deyince olmuyor, hic ummadığın anda oluyor, düşünmeyince oluyor vs. Ben de o yuzden kasmiyorum, ihtimal olabilir diye de dikkat etmeye çalışıyorum. Uzerine düşmuyorum ama olursa da kapim açıkValla bilmem ki kuzum hani biz biraz beklemişler olarak amaaan nasılsa olmuyor modundayiz ve aslında öyle zamanlarda geliyor bebiş çünkü stres yapmamış oluyoruz. Ben gebe kaldığım ay tek yumurta vardı ve o gün kaçmıştı yani pek mümkün değildi düşünsene ovulasyon ile kaç defa takip etmişim olmamış o günleri kaçırmışım olmuş. Reglden iki gün önce bile ilişki oldu o kadar olmadığına eminiz, öncesinde derdik ki bebiş varsa tutunsun yapmayalım
Yaa hahahsh sevmedin mi ismiBenim eşim kız istiyor. İsim bulmuş hayaller kuruyor saçma sapan
Mihrimah Sultan. Saray kıyafetleri giydirip Gezdirecekmiş Aşk yaşayacakmış ev saray oda sarayın sultanı bende hizmetkar fln saçma sapan şeylerYaa hahahsh sevmedin mi ismine düşünüyormuş merak ettim. Nasil hayaller kuruyor
Ohh tüm ortam uygun gelsin öyleyse bebişYa dediğinde çok haklısın canim, oyle ha deyince olmuyor, hic ummadığın anda oluyor, düşünmeyince oluyor vs. Ben de o yuzden kasmiyorum, ihtimal olabilir diye de dikkat etmeye çalışıyorum. Uzerine düşmuyorum ama olursa da kapim açıkcunku artık evliligimiz oturdu, belli bir hazırlığımiz var, psikolojimiz uygun, gelebilir kuzucuk
Kuzum bizim ugraslar evde de cok, kitap, belgesel, kulturel mesleki arastirma, müzik/muzik aleti, kanavice, örgü, puzzle, keçe, boncuk, yillardir sifir tv. Evde yapılabilecek hobiler düşün, mutlaka bir seyler vardır ilgini cekecek, yoksa surekli ona odaklanirsan cok yipranirsin.Yaş 25 bi problemde yok ne bende nede eşimde stres kaynaklı olmuyo büyük ihtimal bu virüs bitse dağıtcam da kafamı evde yalnızım bebek aklımdan çıkmıyo uğraşcak bişi yok
O ne yaMihrimah Sultan. Saray kıyafetleri giydirip Gezdirecekmiş Aşk yaşayacakmış ev saray oda sarayın sultanı bende hizmetkar fln saçma sapan şeyler
Insallah canim, kardeş kardeş oynatiriz onlariOhh tüm ortam uygun gelsin öyleyse bebiş
Kuzum bizim ugraslar evde de cok, kitap, belgesel, kulturel mesleki arastirma, müzik/muzik aleti, kanavice, örgü, puzzle, keçe, boncuk, yillardir sifir tv. Evde yapılabilecek hobiler düşün, mutlaka bir seyler vardır ilgini cekecek, yoksa surekli ona odaklanirsan cok yipranirsin.