Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnnnnnn balım bnmm mm

Hanımlaar 3 nisanda doktora gitmiştim Sat 17 şubat gebelik testin1 nisanda pozitif. Usg de çok küçük çıktı kan tahlili yaptı b hcg 257 çıktı daha 2 yada 3 haftalık dedi. Kısacası sat ile uyuşmazlık var muhtemelen geç yumurtlama geç döllenme. 2 hafta sonra gel dedi tekrar. 2 hafta sonra hcg değerim baya artmış oluyor bebeği görebilir miyiz? Eğer görme ihtimali düşükse 1 hafta daha bekleyeceğim

Rabbim çocuk sahibi olmak isteğen her kese bebek nasib etsin inşAllah

Bende yerimi alıyım bizde sebepsiz interfelite var
hg canım sağlıkla kısa zamanda hamile kalırsın insAllah

görürsünüz canım muhtemelen

Bende 05.08.2018 den beri istiyorum ama pcos var be doktorların yarım yamalak bıraktığı tedavilerden dolayı bir sonuç alamadım

Mrb kızlar bişey söylemek istiyorum ben de iki buçuk üç yıl kadar bebek düşündüm ama olmdı en son işte aşılama yaptık tutmadı ama ben o dönem şunu frkettim ki ben ilişkiden sonra hiç yatıp beklemedim hemen tuvalete banyoya gidiyordum alışkanlık farkında olmadan yapıyorum meğerse ilişkiden sonra ayakları dikip bi süre yatmak gerekiyormuş aşılama sürecinde öğrendim neyse aşılamadn iki ay sonra çok şükür hamile kaldım tabi en başta nasip işi zamanı o zamanmış bilemeyiz ama yine de bilmeyen varsa benim gibi yazmak istedim

Bazıları gibi İnsan Cımbızlamıyoruz. Biz es Dost Arkasından da Sallamıyoruz. Gereksiz insanlarlada işimiz yok...
Yavrucum onlarn dost kelimesinden anladıkları 2 alkış 2 pohpoh tamam işte... Delini biri kuyuya taş atıyot ötekiler pat atlıyor.. Atlamazsan dost olmuyorsn.. Halbuki gerçek dost yanlışı gösterirki birdaha yapmasn.. Anlayana

Buralardaym özellikle 3 gndür sabatan
Ne olsun ya.. Hem corona hem bebe mücadelesi.. Yapmayn bebe yapmayn diyorlar ama işte yüreğime söz geçmior

Valla öyle.. Bende gece burdayım bir heyecan yaşadım bugün regl günüm, gece mide bulantısından uyuyamadım noluyorum dedim. Ama sabah yavaştan kendini göstermeye başladı. Ya hormonlarım resmen benimle dalga geçiyor ya :)

Yaa gece geliorm ama cok yazamıorm herif dır dır dır yapıyor ;
Ya beynimiz resmen tüm vücudumuzu ele geçiriyor kafadan çkarmak gerek

Yaa gece geliorm ama cok yazamıorm herif dır dır dır yapıyor ;
Ya beynimiz resmen tüm vücudumuzu ele geçiriyor kafadan çkarmak gerek

Ya insan her ay değişik belirtiler yaşar mı her defasında aynı şeyler yaşasam umutlanmıcam:) kafadan çıkarmak gerekiyor ama gelde çıkar. Düşünmediğin anlarda algıda seçicilik mi nedir açtığın dizide, reklamda, müzik açarım dersin orda bebek, hamile kadın falan görür mü hep görüyorum hep):)

Offf sormaaaa reel çevremde gebe duymak istemiyorm dediği her an sanki herkes anlaşmalı gibi gebe kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…