İnşallah canım inşallah .Dua edeceğiz başka yapacak birşeyimiz yok ❣benim yavrular biraz büyük lise öğrencisi
Meslektaşız ama benimkiler bebeİnşallah canım inşallah .Dua edeceğiz başka yapacak birşeyimiz yok ❣benim yavrular biraz büyük lise öğrencisi
Amin insallah.. Kür denedin mi hiç alternatif tıp?Bende varım 10 aydır evliyim ve hiç korunmadım doktor bi problem yok dedi ama olmuyo klomen kullandım oda işe yaramadı maalesef inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
İnşallahh guzel haberler alırız canım ben bugun dayanamayıp normal hamılelık testi yaptım ama negatıf içim bi üZüldü aslında bu ayda tutmadı diye nasip 3 gun sonra bakalım sonuc degısır mıŞimdi listeye baktım da adımı gördüm, heyecanlı oluyor hee böyleOriana senle aynı gun Bat'ımız. Haberleşelim
Canım ben rahim filmi çekildikten on dört gün sonra adet oldumKızlar rahim filmi çektirdiği ay erken adet olan var mı? Geçen ay sonu rahim filmi çektirdim .Bi kaç gün sonra yoğun akıntılarım başladı , acaba yumurtlama mı yoksa filmin etkisi mi anlamadım .Daha adetime 9-10 gün var .Ama 2 gündür göğüslerim çok kötü ağrıyor ve hassaslar .Sanırım adet olacam gibi .Bu kadar düzeni bozacak bir işlem mi bu HSG ?
Bir şekilde uğraşıyoruz canım .Zamanla sert olmayı öğreniyorsun aslında başka türlü olmuyor .Ame gerçekten zorErgenlerle nasıl başa çıkıyorsun kuzum yaaa
Amin insallah.. Kür denedin mi hiç alternatif tıp?
Yaa bende bir kaç güne olursam 14-15 güne olacak .Normal demek ki canımCanım ben rahim filmi çekildikten on dört gün sonra adet oldum
Ayy bebeler iyidir ergenlerdenseMeslektaşız ama benimkiler bebe
Benim erkek kardeşim tek başına delirtiyor beni. Öğretmenleri düşünemiyorumBir şekilde uğraşıyoruz canım .Zamanla sert olmayı öğreniyorsun aslında başka türlü olmuyor .Ame gerçekten zor
Evet canım bazısı erken okuyor normal korkulacak bir durum değil bazısı da her zamanki vaktinde oluyorYaa bende bir kaç güne olursam 14-15 güne olacak .Normal demek ki canım
Amin canım çok sağolBenim erkek kardeşim tek başına delirtiyor beni. Öğretmenleri düşünemiyorumrabbim yardımcınız olsun
Yaa kıyamam, dilerim gönlüne gore olur. Biz nisanda denemelere baslayacakken virüs sebebiyle baslayamadik, simdilik mayisa attik ama, önümüzü bir gorebilsek. Yine de bi umut belki kaçak olur diyeİnşallahh guzel haberler alırız canım ben bugun dayanamayıp normal hamılelık testi yaptım ama negatıf içim bi üZüldü aslında bu ayda tutmadı diye nasip 3 gun sonra bakalım sonuc degısır mı
Meslektaşız ama benimkiler bebe
O zaman benim çocuklar tam ortada oluyorBir şekilde uğraşıyoruz canım .Zamanla sert olmayı öğreniyorsun aslında başka türlü olmuyor .Ame gerçekten zor
Yer yer çok iyi, yer yer gök gürültülü fırtınalı sağanak yağışlıAyy bebeler iyidir ergenlerdense
9 yıllık evliyim 4 yıldır ben istiyorum eşim daha yeni yeni istiyor. O yüzden geç kaldık birazBu ay yani bu gün çörek otu tarçın bal karışımına başladım çoğu kişi hamile kalmış bende şansımı deniyim dedim peki sen yada ne zamandır çocuk istiyosun
Oh oh her kademe burdaysa mini bir okul acsak yeri varO zaman benim çocuklar tam ortada oluyor
9 yıllık evliyim 4 yıldır ben istiyorum eşim daha yeni yeni istiyor. O yüzden geç kaldık biraz