- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
Bence geç değil kuzucum9 yıllık evliyim 4 yıldır ben istiyorum eşim daha yeni yeni istiyor. O yüzden geç kaldık biraz
Kocaman 30 :))))Bence geç değil kuzucumyasin kacti?
Hayır kuzucum gecmecı cuma gunu adet tarıhım ama belırtıler var dıyerek yaptım bugun test koca bır negatıf erken yapmışımdır inşallaahOriana kuzum adetim geçtim ki test yaptın?
Ilk aylar hormon kaynakli oyle düşünülür, mantık devreye girince duruluyorKız 5 yıl nasıl çocuk istemediniz ben 2. Ayda yeter anne olcam dedim ama öle ha denince olunmuyormuş onu anladım
Kendi çocuklarımıza açalım okulu kızlar hadi parayla değil sırayla gebelik boş durmayınOh oh her kademe burdaysa mini bir okul acsak yeri varmelodi senin adını ne zaman görsem, aynanın şarkısını istemsiz söylüyorum; 'melodimin esi, her şeyimsin sen, ana baba bacı, acımın ilacı...' kihkih
Hahaa cok iyi bir yas, benim kocaman 32 ve daha yeni deneyeceğizKocaman 30 :))))
Bebeğim adetin şöyle 5 gün falan geçsin bi bakalım :) insallah Gebe yim diye buralarda nara atarsın hep beraber sevinirizHayır kuzucum gecmecı cuma gunu adet tarıhım ama belırtıler var dıyerek yaptım bugun test koca bır negatıf erken yapmışımdır inşallaah
Hep nisana atiyordum şimdi mecbur mayısa virüs sebepliKendi çocuklarımıza açalım okulu kızlar hadi parayla değil sırayla gebelik boş durmayın
Ay çok severim o şarkıyı zaten ondan adım böyle hehhehe
Aman daha çocuğuz bizHahaa cok iyi bir yas, benim kocaman 32 ve daha yeni deneyeceğiz
Aaay agzın bal yesiiin inşAllah bakalımBebeğim adetin şöyle 5 gün falan geçsin bi bakalım :) insallah Gebe yim diye buralarda nara atarsın hep beraber seviniriz ❤
Eğer iş için çıkmıyor hep evdeyseniz gerek yok korunmaya bence bu virüs aile planlamasina bile el attı yaHep nisana atiyordum şimdi mecbur mayısa virüs sebepli
Kür falan denedin mi hiç yada kontrole gittin mi ben her ay kafamdan atıcam diyorum adet bitiyo başlıyo düşünceler oldumu olucak mı başım ağrıyo acaba hamilemiyim diyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok takıyorum ben üzülüyorum daIlk aylar hormon kaynakli oyle düşünülür, mantık devreye girince duruluyor
Kız ben de 30 yaşındayım hele seni kovalarım ne demek kocamanKocaman 30 :))))
Bence deeeAman daha çocuğuz biz
Canımın içisin sen daha 18 lik çıtırsınKız ben de 30 yaşındayım hele seni kovalarım ne demek kocaman
Yevrummm, kontrollere nasıl gitcez, cok fena ortalik baksanaEğer iş için çıkmıyor hep evdeyseniz gerek yok korunmaya bence bu virüs aile planlamasina bile el attı ya
Eğer iş için çıkmıyor hep evdeyseniz gerek yok korunmaya bence bu virüs aile planlamasina bile el attı ya
Ay bi şımardım bi şımardımCanımın içisin sen daha 18 lik çıtırsın
Anne olmak istiyorum da Ergenlik dönemleri fln düşününce bi hüzün kaplıyor içimiBence deeesimdiden sonra daha olgun analar olacaguz
Yoğun bakımı olmayan bir özel hastane bulacaksınız canım oralar pandemi hastanesi olmuyorYevrummm, kontrollere nasıl gitcez, cok fena ortalik baksana