- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
Muhteşem yuz yılı cok izledi. Beyin Deki zarlar eridiO ne ya yav he he de sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşem yuz yılı cok izledi. Beyin Deki zarlar eridiO ne ya yav he he de sen
Mutlaka birkac hobi bulursun bulduklarini bizimle de paylaş kuzumHaklısın bu ay düşünmemeye çalışcam elimden geleni yapıcam
Ahsjahsjajsj yaaaa, Allah seni napmasinMuhteşem yuz yılı cok izledi. Beyin Deki zarlar eridi
Mutlaka birkac hobi bulursun bulduklarini bizimle de paylaş kuzum❤
Bende okuyordum kitap yarısında kaldım aslında kafayı iyi dağıtıyorYarın kitap okumakla başliiim seviyorum zaten okumayı vesile olur buda bakalım inş kafadan atınca gebe kalırım
Bende okuyordum kitap yarısında kaldım aslında kafayı iyi dağıtıyor
Amin insallah. Rabbim cocuğuna sağlık sıhhat versin. Hoşgeldin bu aradaBende 2 senedir 2.çocuk için uğraşıyorum.ALLAH ım herkese nasip etsin İNŞALLAH
Ben Tarih kitapları okuyorum boyna yada kişisel gelişim kitapları. Roman a geçemedim henüzAynen kitap okumak baya kafa dağıtıyor başlarsam sonu gelmicek biliyorum kaptırıyorım kendimi biri bitiyo başka kitaba başlıyorum sürükleyici romanlar iyi hissettiriyo
Çok teşekkür ederimAmin insallah. Rabbim cocuğuna sağlık sıhhat versin. Hoşgeldin bu arada
Canım doktora gittim. Hamile değilim. Hissettiklerim hepsi yanlış idi.Doktordan sonra mutlaka yaz canım. Hamile olup da adet gören çok az da olsa insan var. Neden olmasın?
Ben Tarih kitapları okuyorum boyna yada kişisel gelişim kitapları. Roman a geçemedim henüz
Onlar beni batıyo ya hayal dünyamı zorlamayı seviyorum ben
Amin insallah seninde kandilin mübarek olsun kuzumKandiliniz mübarek olsun kardeşlerim.rabbim burada herkese anne olmayı en kısa zamanda yaşatsın size.
Realist bir yapıya sahibim. İzlediğim film ler bile öyle Bilim kurgu yu hiç sevmem mesela Gerci şimdi o bilim kurguyu yaşıyoruz Covid 19 ile
Kandiliniz mübarek olsun kardeşlerim.rabbim burada herkese anne olmayı en kısa zamanda yaşatsın size.
Huyum kötü değildir ya anlaşırız :)))Desene tam zıtız birbirimize olsun nolcak ki kadınlar kulübünden herkes benim yakınım gbi gelio bana rahat hissediyorum