Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler. Benm bat normalde 8 nisandı. Pembe lekelenme olduğunda normalde regl eli kulağında geliyor derdim. Bir defa oldu o lekelenme sonrasında bişi olmadı normalde regl olana kadar devam ederdi o lekelenme. Ay şimdi uyuyacağım uyuyamadım. Midem çok kötü. Bulantı var. Birde bugün ne yesem midemde yanma oldu hamilemiyim neyim yaw🙄

Canım ben kasım ayında aşılama yaptırmıştım doktor çok ümit vermisti esinin spermleri çok güzel kesin gözüyle bakıyorum dedi ama maalesef tutmadı. Inşallah senin tutar nasip işi
Aslında aşılama erkek kaynaklı bir problem varsa daha çok tutuyormuş. Eşinin değerleri iyiyse normal ilişkide de aynıdır zaten

Kızlar iyi geceler. Benm bat normalde 8 nisandı. Pembe lekelenme olduğunda normalde regl eli kulağında geliyor derdim. Bir defa oldu o lekelenme sonrasında bişi olmadı normalde regl olana kadar devam ederdi o lekelenme. Ay şimdi uyuyacağım uyuyamadım. Midem çok kötü. Bulantı var. Birde bugün ne yesem midemde yanma oldu hamilemiyim neyim yaw🙄
Test yapsana kız

Ne zaman oldu lekelenme? Yarın bat günün. Hep aynı renk mi gelirdi bu defa farklı mı yoksa

Mide yanması gibi belirtiler için çok erken canım, eğer hamileysen. Ama pembe leke yerleşme kanaması olabilir. Var mı testin, yapsan?

Mide yanması gibi belirtiler için çok erken canım, eğer hamileysen. Ama pembe leke yerleşme kanaması olabilir. Var mı testin, yapsan?

Diğer hamileliğimde mide yanması regl den 1 hafta önce başlamıştı benim canım.

Ay neyse umutlanmayayım sonra görürüz yine kırmızı kartı. Ay bu Belirtilerin üzerine de regl olursam. Ee yok artık derim yani :)

X