- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim igne ile oldum gonal f diye. Asilama oncesi 1 kez klomen, 2 kez letu, 2 kez femara kullanmistim.Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah canım aşılamayı klomen ile mi oldun
He valla aynen yaaBenimde öyle oldu kızımda hiç bilmiordum adetten sonra ne zmn ilişkiye girsek hamirl kalabilirim sanıyordum yumurtlama fln hiç bilmiyordm , bilgisizce hamile kalmışiz
Iyidir inşallah canım doktora gitmedim tekrarfikoss balım... bebek nasıl ?
Erken gebelik testi yaptım negatif.ne kdaar sürede adet oluyosun ? bende son 2 aydır gün aşırı deniyorum diyebilirim bazen 3 gün oluyo tabi..
benimde normalde 1 hafta önceden adet oluyormuşcasına ağrılarım oolurdu memede karında belde ama şuan sadece karnımın bir bölgesinde ağrı var. kimileri bel ağrısı gebelikte olur diyo baktın mı testle
Gunaydin canmmm hormonlari dengeliyor yuksekse dusuruyor dusukse normal seviyeye getirriyor aktarlarda kolayca bulunuyor uygunda bitkiBenim amh 10.91 tsh 3.17 esrtadiol 19.51 çıktı.
Testeredişli Aslan pençesi ne oluyor canım?
Hmmmmmm sipaydileri at gibi kosturuyor demekBizdede speem sorunu var alsam mı diye düşünüyorm ama spermleri öldürür diyede korkuyorum vallahi
Kuzum vajinal jel ama spermin hızlıca girmesini sağlıyormuş
onun hakkında çeşitli hurafeler var bilemiyorum artık
Hmmmmmm sipaydileri at gibi kosturuyor demek
Hic kullanmadm bilmiyorm bebegim arastrmak lazmonun hakkında çeşitli hurafeler var bilemiyorum artık
amin inşallahHerkese gunaydinnnnnn hayirli kandillerr canlarm. Bugunn bol bol duaa edicem herkese birazdann dusumu alip abdestimi alio kuran okuycammm boll boll dua rabbim bir daha bat yzu gostermwsin dokuz ay yani bebelerimize ve tummm dileklerimiz kabull olsunn
İnşallah gelmez canm yaAynı gün bekliyoruz gelmeyesiceyi
Çok çok aminnnHerkese gunaydinnnnnn hayirli kandillerr canlarm. Bugunn bol bol duaa edicem herkese birazdann dusumu alip abdestimi alio kuran okuycammm boll boll dua rabbim bir daha bat yzu gostermwsin dokuz ay yani bebelerimize ve tummm dileklerimiz kabull olsunn
Ah canım InşAllah ya biz de hayırlı haberle mutlu oluruzİnşallah gelmez canm ya
Allah kabul etsin canım bugün bende öyle geçircem burdaki herkese dua edicem inşallahHerkese gunaydinnnnnn hayirli kandillerr canlarm. Bugunn bol bol duaa edicem herkese birazdann dusumu alip abdestimi alio kuran okuycammm boll boll dua rabbim bir daha bat yzu gostermwsin dokuz ay yani bebelerimize ve tummm dileklerimiz kabull olsunn