• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Gectigimiz Yaz Evlendım Size Fikir Olsun

sevkandemirtas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
783
0
0
Muğla
Kızlar bende gectıgımız yaz evlendım. Bu sıteden her konuda cok faydalandım. Sımdı bebegımı beklıyorum ve hala bu soteden cıkamıyorum. Bu yuzden bende sızlere fıkır vermek ıcın resımlerı ekledım. Umarım ısınıze yarar.

Eklentiler

• $soz.jpg
    $soz.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $nısan.jpg
    $nısan.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $kına.jpg
    $kına.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 105
  • $dugun.jpg
    $dugun.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $bındallı.jpg
    $bındallı.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
kınanızda giydiginiz çok değişikmiş mutluluklarrrrrrrrr :16:

Son düzenleme:
Tesekkur ederım. Ne kadar kotu olursa olsun ınsanın kendı gelınlıgı kendı nısanlıgı v.s. cok guzel gelıyor. Evet bır kere oluyor ınsan herseyın en ıyısı olsun ıstıyor ama kızlar gercekten zamanla anlasılıyormus bunlar gelıp gecıcı seyler onemlı olan esınızle mutlulugunuz aılenızle mutlulugunuz.
Insallah hersey ıstedıgınız gıbı olsun mutlu olun

bayıldımmm hepsine ve özellikle de pembe kına gecesinde giydiginiz nisanlıga. nerden aldınız kaca aldınız.. burdan bakılınca her sey dört dörtlük olmus allah mesut bahtiyar etsin:nazar:

bayıldımmm hepsine ve özellikle de pembe kına gecesinde giydiginiz nisanlıga. nerden aldınız kaca aldınız.. burdan bakılınca her sey dört dörtlük olmus allah mesut bahtiyar etsin:nazar:

Tesekur ederım canım Herseyı aydından aldık. Pembe elbıse 800 falandı 600 e aldık sarar gıyımden

Tesekkur Ederim
Kızlar aklıma gelmısken elbıselerınızın ve gelınlıgınızın arkasının baglamalı olması sızın ıcın avantaj olacaktır cunku tarıh yaklastıkca stres artıyor ve bazılarımız stresten yeme ıcmeden kesılıp farketmeden zayıflıyor bazılarımızında ıstahı acılıyor durmaan yıyıp 1-2 kılo alıyor. Ben bır haftada 2 kılo vermıstım baglamalı dahı olsa kına elbısem genıs gelmıstı.

Bırde gelınlıgızın sırtı taş ıslemelı olursa duvagınız takılıyor basınızı rahat hareket ettıremıyorsunuz duvagınızı cekıstırmak zorunda kalıyorsuuz. Ben artık sınızrlenıp sert cekısmeler yapmıstım duvagım yırtık pırtık oldu.

Aydın'dan derken yanlış anlamadıysam Aydın ilini kastediyorsunuz. Benim de inş olursa Aydın da olacak yani oraya gelin gidecegim. Eger öyleyse Aydında kıyafet bulabılme konusunda sanslı mıyım acaba ayrıca kıyafetım tesettürlü olacak.Oradan alıs veriş yaparız diyor nişan adayım;)

Tam da aradıgımı bulmus gibi oldum. Çünkü aydın hakkında tam bir bilgim yok nerde dügün yapılır adetleri nelerdir falan...

Aydın'dan derken yanlış anlamadıysam Aydın ilini kastediyorsunuz. Benim de inş olursa Aydın da olacak yani oraya gelin gidecegim. Eger öyleyse Aydında kıyafet bulabılme konusunda sanslı mıyım acaba ayrıca kıyafetım tesettürlü olacak.Oradan alıs veriş yaparız diyor nişan adayım;)

Tam da aradıgımı bulmus gibi oldum. Çünkü aydın hakkında tam bir bilgim yok nerde dügün yapılır adetleri nelerdir falan...

Oncelıkle hayırlı olsun. Nerelisiniz bılmıyorum ama aydında alısverıs yapacagınız yerler var fakat aydınlılar genelde ızmırden alısverıs te yaparlar cesıt cok. magaza cok buyuzden fıyatta daha uygun oluyor.

cnm benim düğünüm 2 ay sonra nasip olursa:31: kına elbiseni çok begendim eger hala duruyorsa kiralamak istiyorum cvp verirsen sevinirim....:68::68:

Back