geçmişte aplama çok kırgınlıgım var düğünü olacak gitmekte kararsızım..

ugraşmayın artıkk çıkın zaten sayfayı kapatıcam size laf yarıştıramam başka sayfalarda bir tarafınıza gülünn dalganızı geçin yuhhh size insan olamamışsınız

ayıp yaniii gerçekten... dedikodu yapmak için konuyu meşgul etmissiniz.ben dalgınlıkla yazdıgımı ilk sayfada bahsettim ama asıl siz konuyu uzatıyorsunuz.malesef 10 dk içinde konu düzeltilmiyor.bende ugraştım olmadı.ayrıca adımı nikimi degiştirip degiştirmemden size ne.bizim yöremizde abla ya apla derler.size tek tek yazmaktan yoruldum.rahatsız olan varsa konunun dışına çıksın yorumunu silsin gitsin.agzımı açtırmayın zorla yazın diye sizi çagırmadım.gidin komik bişey varsa başka sayfalarda arayın.ülkemize gelen yabancıların şivesine yada kendi yörenizin şivesine dikkat edip takılmazsınız bana mı takılıyorssunuz.s..tir gidin ya okumayın yada düzgün yorum yapın.çocuk gibisiniz herşeyi dalgaya alıyorsunuz.siz önce kendi yazınıza konuşmalarınıza bakın sonra başkalarına laf patlatın.sayfada konu apla-abla olmuş.sanki siz türkçe ögretmeni bende ögrenciyim ya..bana ders mi veriyorsunuz ..kendi işinize bakın bu sayfa dedikodu kulubü degil.yazımı begenmediginizi söylüyorsunuz ama hoşunuza çok gitmiş kii yorum yapmadan edememissiniz.birdaha abla ile bir kişiden daha dalga yada uyarı dedikodu yaparsa yöneticilere şikayet edicem bilinki...

Sen şikayet edene kadar bu küfürlü mesajın çoktan şikayet edilmiş olacak.
Önce bir haddini bil.

İnsan bir şeyi dalgınlıkla bir defa yazar.
Konu sonuna kadar kırk defa değil.

İnsanlar burada EDEP ve SAYGI çerçevesinde istedikleri her yorumu yapabilir.

Acı ama gerçek ablanın umurunda bile değilsiniz sizi çağırma zahmetinde bile bulunmuyor
Ne gitmesi ne altını ne çeyizi allasen

baştan sona oku bakalım edepli mi yazmışlar beni kızdırdılar
foruma konu açarken olumlu veya olumsuz her türlü yoruma açık olup öyle açmanız gerekir burada insanlara her ne olursa olsun küfür veya hakaret edemezsiniz kimse edemez baktınız çok rahatsızsanız O okypete ye konunuzu kapatmasını söylersiniz olur biter bu ne terbiyesizlik hem de 2012 üyesisiniz en iyi sizin bilmeniz gerek bunları

Boşver aplam yaaaaa gitme... :KK70::KK70:Sen evinle eşinle ilgilen isteseydi o ulaşırdı zaten sana :KK66:

X