• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmişini silemezsin...

Ne kadar sevse de onun kaldıramadığı bakire olmaman değil, evlilik yaşaman. Genç insanlarsınız ve senin yaşadıkların o yaşta insanların kaldırabilmesi için gerçekten ağır. Hıı eğer ne yapman gerektiğine gelirsek, yeterince yıpranmışsın, ilişki de zora girmiş. Ben yoluna girebileceğini düşünmüyorum artık. Barışsanız bile, seni çok zorluklar bekliyor. Bence unutmaya çalış.

kızlar merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüne kısmet oldu çünkü yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 22 yaşındayım 17 yaşında çok kısa süre içinde evlendiğim 3 aylık bir evliliğim oldu evlendiğim kişi madde bağımlısı çıktı ayrıldım ve hemen okuluma devam edip üniversiteyi bu yıl bitirdim.gelelim asıl konuya üniversitede tanışdığım 6 aydır süren bir ilişkim var onun 1 senesi kaldı , şuan o Antalya da ben Mersindeyim cumartesi memleketlerimize döndük erkek arkadaşımla 1 ay önce beraber olduk sonra devamı geliyor zaten biliyorsunuz kız olmadığımı anladı tabi daha önce ki erkek arkadaşımla mı oldu dedi o an evet dedim söylemeye cesaret edemedim. uzaklık olunca malum çatışmalar başladı bitsin gibisinden konuştu her neyse dün seninle normal şeyler yaşamadık beni ne gözüyle görüyorsun deyip her şeyi anlattım şok oldu inanamadı bunu şimdi mi söylüyorsun dedi kendisine bunu kaldıramayacaksan açık açık söyle saygı duyarım fakat simdi tamam deyip yarın yapamıyorum deme ne benim duygularımla oyna ne de vaktimi çal dedim ve cevabı ben kaldıramam oldu ben tabi yıkıldım bakire olmadığımı biliyordun onu kaldıracaktın da bunu neden kaldıramıyorsun arada ki farkı söylermisin dedim çocukken bir hata yapmış diyordum aileme yansıtmayacaktım ama evlenip ayrıldığını illa öğrenirler babamın çevresi çok geniş dedi (gerçekten de öyle biliyorum) özür dilerim kusura bakma falan dedi ben de gerçekten sevseydin bunun cevabı her şeyinle kabulümsün olurdu dedim çok üzgünüm seni gerçekten seviyorum ama babamı biliyorsun dedi ve birbirimize hoşçakal dedik:KK43: whatsapp da ikimizin resmi vardı kaldırıp aglayan resim koymuş ve durumun da ismim yazıyordu silip moralim çok bozuk mesaj atmayın yazmış dünden bu yana konuşmuyoruz içim kan ağlıyor çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama kendisine güvenip ailesini karşısına almayı göze alamadı kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem... biraz uzun oldu kusura bakmayın
herkes kabullenmeyebilir evlenip ayrilmis birini.. ne diyeyim..

evlendiğinizi söylememeniz büyük bir yalan . ben olsam ben de kabul etmezdim . güvenemezdim de zaten . keşke doğruyu söyleyebilecek kadar siz sevseydiniz der o da . yani sizin şuan sevmiyor demeniz nafile . kabul etmeyecek belli ki . unutmalısınız.

Valla ben eski sevgiliniz hakli demiyorum ama hatanin cok buyugu sizde.Sonucta bakire olmamakla evli olmak arasinda cok fark var.Siz gormus gecirmissiniz.Sorun edebilir en buyuk hakki yani.Aileside istemeyebilir sonucta erkek arkadasiniz daha hic evlenmemis.Siz en bastan soyleseydiniz eger suan bosuna uzuluyor olmazdiniz.Belkide evlilik yasamiz oldugunuzu bilseydi hic cinsel iliskiye girmezdi sizinle.Yani sorun sizin yalaniniz

Benden sana tavsiye, asla ama asla o adama tekrar dönme. Söyleyenler olmuş, büyük ihtimalle ilşkiniz tekrar devam edecek. 3 buçuk yıl süren bir ilişkim oldu ve neticede adam gitti bekar bir kızla güya ailesinin zoruyla (!) evlendi. Bence adam da açık açık söylemişken uzatma ve bitir. Emin ol ilerde daha fazla canın yanar.
Bu arada evlenip ayrılmak tabiki utanılacak,ezilmeni gerektirecek bir durum değil, bakire olduğu halde her haltı yiyip allı güllü gelin olan namus gösterişçisi boşanandan daha fazla. Hiç üzme kendini...

kızlar merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüne kısmet oldu çünkü yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 22 yaşındayım 17 yaşında çok kısa süre içinde evlendiğim 3 aylık bir evliliğim oldu evlendiğim kişi madde bağımlısı çıktı ayrıldım ve hemen okuluma devam edip üniversiteyi bu yıl bitirdim.gelelim asıl konuya üniversitede tanışdığım 6 aydır süren bir ilişkim var onun 1 senesi kaldı , şuan o Antalya da ben Mersindeyim cumartesi memleketlerimize döndük erkek arkadaşımla 1 ay önce beraber olduk sonra devamı geliyor zaten biliyorsunuz kız olmadığımı anladı tabi daha önce ki erkek arkadaşımla mı oldu dedi o an evet dedim söylemeye cesaret edemedim. uzaklık olunca malum çatışmalar başladı bitsin gibisinden konuştu her neyse dün seninle normal şeyler yaşamadık beni ne gözüyle görüyorsun deyip her şeyi anlattım şok oldu inanamadı bunu şimdi mi söylüyorsun dedi kendisine bunu kaldıramayacaksan açık açık söyle saygı duyarım fakat simdi tamam deyip yarın yapamıyorum deme ne benim duygularımla oyna ne de vaktimi çal dedim ve cevabı ben kaldıramam oldu ben tabi yıkıldım bakire olmadığımı biliyordun onu kaldıracaktın da bunu neden kaldıramıyorsun arada ki farkı söylermisin dedim çocukken bir hata yapmış diyordum aileme yansıtmayacaktım ama evlenip ayrıldığını illa öğrenirler babamın çevresi çok geniş dedi (gerçekten de öyle biliyorum) özür dilerim kusura bakma falan dedi ben de gerçekten sevseydin bunun cevabı her şeyinle kabulümsün olurdu dedim çok üzgünüm seni gerçekten seviyorum ama babamı biliyorsun dedi ve birbirimize hoşçakal dedik:KK43: whatsapp da ikimizin resmi vardı kaldırıp aglayan resim koymuş ve durumun da ismim yazıyordu silip moralim çok bozuk mesaj atmayın yazmış dünden bu yana konuşmuyoruz içim kan ağlıyor çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama kendisine güvenip ailesini karşısına almayı göze alamadı kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem... biraz uzun oldu kusura bakmayın
Biliyorum sizin icin cok yıpratıcı ve üzücü ama en azından acık acık ben kaldıramam demiş. Sizi oyalayadabilirdi.

kızma ama bence boşanmış bir insanla evlenmek istememesi normal,bende istemem,bir kere aşık olup denedım,ama bir daha asla,olmuyor canım yaşanmışlık aynı olmuyor(sinsellikten söz etmiyorum)ilişkiye girmenı yanlış bulmadım,lakın gerçeği söylesen belki ilişkiye girmez ve üzülmezdın...ama yınede ıyı ınsanmış,aa bununla birlikte olayım yaparım ederım dıyp aslan kesilip,3 yıl sonra ya bekar bırını buldu ailem dememiş...çok gençsin,sana tavsıyem,eğer evlenmek istiyorsan ilişkiye girme erkekler,nıkah masasna kolay oturmaz,ve ehemn başta söleme,sorarsa söle,sormazlarsa senı tanıdıktan sora söle,ama aileler işte kahretsınki istemıyorlar,ama boşanmış oğullarına bekar arıyorlar fıldır fıldır...

Bence bastan soylemeliydin cocugada yazik belki onunda hayalleride yikildi, dulum ben diye anlatmaliydin ilişkiye başlamadan böyle kendini yipratirsin...bundan sonraki ilişkilerin ne olacak hep gizleyecekmisin birliktelik yasadigini

adama helal olsun öncelikle.
nasılsa bakire değil diyerek sadece sizi cinsel bir obje olarak da görebilirdi.(ki genelde bir çok erkek bu şekilde düşünür)
ama evlenip ayrılmış birini ailem istemez diyerek işin başından durumu açıklamış.
sonuçta bu tarz kararlar kişiye bağlıdır ve kimse kimsenin kararlarını görüşlerini yargılayamaz.
yapacak bir şey yok unutmak zorundasınız.
kendinize yeni bir yol çizin çok gençsiniz
bunu kabul etmeyecek bir insanla olması için çabalamayın.
hayatınızı her yönüyle kabullenecek ve her kararınızı destekleyecek kişiyi bekleyin.

6 aydır adamı kandırmışsınız, söylememişsiniz de şimdi bu sonuca mı üzülüyorsunuz.
Adam az bile yapmış, ben olsam 'Bunu şimdi mi söyledin?' şeklinde kibar bir cümleyle bitirmezdim.

kızlar görüşleriniz için çok teşekkür ederim hepinizin söyledikleri mantıklı hatamı kabul ediyorum başta anlatmalıydım ama cesaret edemedim o kadar güzel vakit geçiriyorduk ki bu konuyu açamadım ve yaklaşımı sadece cinsellik üzerine olsun istemedim duygularından emin olup öyle açarım diyordum ama bir baktım 6 ay geçmiş evet canım çok yanıyor çünkü böyle bir konu yüzünden bittigi için başka bir olay için bitseydi emin olun bu kadar canım yanmazdı adamı kandırmışsın yalan üzerine ilişki kurmuşsun diyen arkadaşlarım niyetim kesinlikle öyle değildi bir türlü açamadım konuyu ama bundan sonra ki ilişkimde başta oturup bu konuyu konuşacağım bu bana çok güzel bir tecrübe oldu...

Back
X