Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geçmişini silemezsin...
- Konu Sahibi haritaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sacma buldum. Bakire olmamani dert etse sorum o bakire midir ki boyle bisey bekliyor olacakti. Ama sorun o degilmis. Ee evli olmus olman mi? Yani tamam bu ona agir gelebilir ama belli ki oyle degil. Babasindan mi korkuyor? Salla. Ask cesaret verir. Seven adam gozu karali olur. Su an acin taze ama demek ki degmezmis
bencedeBundan sonra ilişkinin başinda evlenip ayrildiğinizi söyleyin bu utanilacak bir şey değil.
birincisi koca delisi degilim suan gündemde evlilik falan yok zaten evlenemeyiz hemen 1 yıl okulu var 5 ay askerlik iş buldu vs en az 2 yıl ikincisi konuyu dikkatli okursan öyle olmadığını anlarsın zaten yine de görüşün için teşekkür ederim biraz empati lütfenNeden boyle acele ediyosun.
Kusura bakma ama soylemeden edemiycem: burdan koca delisi duruyorsun.
Bende 21 yasindayim.
Helede sorunlu bi evlilikten sonra anlamissindir pekte kolay olmadigini bazi seylerin.
Sen bi muddet sevgiliyi/ evlenemeyi kenara koy.
babasından korkuyor pislikSacma buldum. Bakire olmamani dert etse sorum o bakire midir ki boyle bisey bekliyor olacakti. Ama sorun o degilmis. Ee evli olmus olman mi? Yani tamam bu ona agir gelebilir ama belli ki oyle degil. Babasindan mi korkuyor? Salla. Ask cesaret verir. Seven adam gozu karali olur. Su an acin taze ama demek ki degmezmis
Ne yani bir süre ilişkiyi devam ettirip; tabiri caizse kendi gönlünü hoş edip, iş evlenmeye ailelerin öğrenmesine gelince kabul ettiremedim gibi bahanelerle terk etseydi, daha kötü olmaz mıydı?
Evet şuanda öğrendikten sonra bitirmesi (duygularınızla oynamaması) ne kadar doğru ise; tekrar af dileyip sürdürmek istemesi bir o kadar yanlış olacaktır. Ki kanımca size dönecektir. Bu da tamamen menfaati için olacaktır. Dilerim duygularınıza kapılıp barışma isteğini olumlu yanıtlamazsınız.
Siz bir evlilik tecrübesi yaşamışsınız zaten. Buna istinaden adımlarınızda daha dikkatli, daha seçici olmalısınız diye düşünmekteyim...
İnanıyorum ki karşınıza sorumluluğunun bilincinde, kendi ayakları üzerinde durabilen, ve en önemlisi sizi her şeyinizle sahiplenecek birisi çıkacaktır.
Evet şuanda öğrendikten sonra bitirmesi (duygularınızla oynamaması) ne kadar doğru ise; tekrar af dileyip sürdürmek istemesi bir o kadar yanlış olacaktır. Ki kanımca size dönecektir. Bu da tamamen menfaati için olacaktır. Dilerim duygularınıza kapılıp barışma isteğini olumlu yanıtlamazsınız.
Siz bir evlilik tecrübesi yaşamışsınız zaten. Buna istinaden adımlarınızda daha dikkatli, daha seçici olmalısınız diye düşünmekteyim...
İnanıyorum ki karşınıza sorumluluğunun bilincinde, kendi ayakları üzerinde durabilen, ve en önemlisi sizi her şeyinizle sahiplenecek birisi çıkacaktır.
Bence dua et neyseki adam bastan söylemiş bende ayni durumu yasadim 1 ay oldu ayrilali olmayacagini bile bile beni 1 sene olacak diye oyaladi sonunda olmuyomus dedi adam bastan söylemiş iste sende üstüne dusme unumak atlatmak ne kadar zor seni en iyi ben anlarim suan ama simdi cek bu sıkıntıyı gecsin sonradan hayatin boyunca üzülme
teşekkür ederim düşünceleriniz gayet mantıklı ve dogru...Ne yani bir süre ilişkiyi devam ettirip; tabiri caizse kendi gönlünü hoş edip, iş evlenmeye ailelerin öğrenmesine gelince kabul ettiremedim gibi bahanelerle terk etseydi, daha kötü olmaz mıydı?
sırf bu sebepden dolayı bitmesi çok zoruma gidiyor sevdiğine o kadar eminim ki verdiği deger üzerime titremesi falan off kafayı yicem hala inanamıyorum bittigineBence dua et neyseki adam bastan söylemiş bende ayni durumu yasadim 1 ay oldu ayrilali olmayacagini bile bile beni 1 sene olacak diye oyaladi sonunda olmuyomus dedi adam bastan söylemiş iste sende üstüne dusme unumak atlatmak ne kadar zor seni en iyi ben anlarim suan ama simdi cek bu sıkıntıyı gecsin sonradan hayatin boyunca üzülme
Sevgiliniz daha okul bitirmemis hala ailesinden harclik alan biri nasil bu yukun altina girsin ailesini nasil karsisina alsin? siz 20li yaslardasiniz yani bir kere yanlis evlilik yapmissiniz daha mantikli dusunmeniz gerekmez mi?
Boyle bir durum saklanacak birsey degil. Ciddi dusunmeseniz soylemeyebilirdiniz ama bu durumda anlatmaliydiniz.
Bu isin zaten olacagi yokmus bence ise girin kendinizi gelistirin bir mesleginiz olsun sonra ciddi bir iliski arayisina girin.
Boyle bir durum saklanacak birsey degil. Ciddi dusunmeseniz soylemeyebilirdiniz ama bu durumda anlatmaliydiniz.
Bu isin zaten olacagi yokmus bence ise girin kendinizi gelistirin bir mesleginiz olsun sonra ciddi bir iliski arayisina girin.
Kadinlarda hep bu yuzden ezilmiyor mu zaten. Keske tum kadinlarimiz karsi tarafin yalan soyledigini anladiginda aglayip sizlayip kabullenmektense dik bir duruş sergileyebilsekonu gizleyip gizlememesi değil ortaya çıkınca ortada bırakması
emin ol seven bir kız bunu öğrenince kızacak bağıracak ağlayacak
ama kabül ediyorum seni diyecekti eğer seviyorsa tabi
sevgiye hiiiiiç birşey engel olamaz
sırf bu sebepden dolayı bitmesi çok zoruma gidiyor sevdiğine o kadar eminim ki verdiği deger üzerime titremesi falan off kafayı yicem hala inanamıyorum bittigine
Inan seni cok iyi anlıyorum kendine biraz zaman ver inan gececek 1 ay önceki ben ile şimdiki ben bile ayni değil hala dusunuyorum üzülüyorum bende ama ilk zamanki gibi degil kendine zaman ver. Erkek arkadasin en azindan olmayacagini bastan söylemiş bak daha kotusu var iste benim eski konumada bakabilirsin biraz sabir sadece. Ailesi belli ki eski kafali insanlar su durumda onun ailesinin icine girmen ne kadar doğru zaten en ufak seyde basina kalkarlar hep sıkıntı yasarsin allah korumus böyle dusun evlilikte ailenin onemi büyük bastan görüp bitirmis en iyisini yapmis sende zamanla unutacaksin inan
saol canım haklısın zaman her şeyin ilacıInan seni cok iyi anlıyorum kendine biraz zaman ver inan gececek 1 ay önceki ben ile şimdiki ben bile ayni değil hala dusunuyorum üzülüyorum bende ama ilk zamanki gibi degil kendine zaman ver. Erkek arkadasin en azindan olmayacagini bastan söylemiş bak daha kotusu var iste benim eski konumada bakabilirsin biraz sabir sadece. Ailesi belli ki eski kafali insanlar su durumda onun ailesinin icine girmen ne kadar doğru zaten en ufak seyde basina kalkarlar hep sıkıntı yasarsin allah korumus böyle dusun evlilikte ailenin onemi büyük bastan görüp bitirmis en iyisini yapmis sende zamanla unutacaksin inan
onuda dusun bence ama. olmadiginiz cok iyi olmus. cunki ilerde inan sorun olurdu. ben evliliklerde esitlikten yanayim. o sana tamam herseyinle kabulumsun dese ailesni karsisina alsa rahat birakmazlar sizi. o sekilde uzulecegine boyle uzul. ve kendine uygun biriyle ol. ayrica evlenmeden de kimseyle olma bidaha.
valla sevgiline söylenecek söz yok adam açık açık söylemiş yapamayacağını. olur farketmez deyip seni oyalayıp 1-2 sene sonra yok olmuyormuş diyebilirdi. bence adam adammış yani açık sözlü olduğundan. evlenip boşanmış olman bence de hiç önemli değil ama önemli gören insana da saygı duymalısın. illa karşına sevebileceğin ve bu konuyu önemsemeyen biri çıkacaktır. bu konuyu da uzatıp erk arkını zor durumda bırakma bence
niye olaya hala duygusal yönünden bakıyorsun ki,zaten senin evlenip boşandığını bilmeden ayrılmak istiyormuş ve ne yapsamda ayrılsam diye planlar yapıyormuş belli ki,çünkü niyeti sadece seninle cinsel açlığını bastırmakmış rengini zaten belli etmiş,ama sen daha önce evlenip ayrıldığını itiraf edince işte aklınca geçerli bir bahanesi olmuş,yani arayıpta bulamadığı fırsatı altın tepside sunmuş oldun.o durumda isim yazmalar,ağlama resimleri falan hikaye...üzgünüm yazdıklarım acı ama gerçek ve üzülme hepsi geçer,seni gerçekten yürekten seven birisiyle mutlu olman dileğimlekızlar merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüne kısmet oldu çünkü yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 22 yaşındayım 17 yaşında çok kısa süre içinde evlendiğim 3 aylık bir evliliğim oldu evlendiğim kişi madde bağımlısı çıktı ayrıldım ve hemen okuluma devam edip üniversiteyi bu yıl bitirdim.gelelim asıl konuya üniversitede tanışdığım 6 aydır süren bir ilişkim var onun 1 senesi kaldı , şuan o Antalya da ben Mersindeyim cumartesi memleketlerimize döndük erkek arkadaşımla 1 ay önce beraber olduk sonra devamı geliyor zaten biliyorsunuz kız olmadığımı anladı tabi daha önce ki erkek arkadaşımla mı oldu dedi o an evet dedim söylemeye cesaret edemedim. uzaklık olunca malum çatışmalar başladı bitsin gibisinden konuştu her neyse dün seninle normal şeyler yaşamadık beni ne gözüyle görüyorsun deyip her şeyi anlattım şok oldu inanamadı bunu şimdi mi söylüyorsun dedi kendisine bunu kaldıramayacaksan açık açık söyle saygı duyarım fakat simdi tamam deyip yarın yapamıyorum deme ne benim duygularımla oyna ne de vaktimi çal dedim ve cevabı ben kaldıramam oldu ben tabi yıkıldım bakire olmadığımı biliyordun onu kaldıracaktın da bunu neden kaldıramıyorsun arada ki farkı söylermisin dedim çocukken bir hata yapmış diyordum aileme yansıtmayacaktım ama evlenip ayrıldığını illa öğrenirler babamın çevresi çok geniş dedi (gerçekten de öyle biliyorum) özür dilerim kusura bakma falan dedi ben de gerçekten sevseydin bunun cevabı her şeyinle kabulümsün olurdu dedim çok üzgünüm seni gerçekten seviyorum ama babamı biliyorsun dedi ve birbirimize hoşçakal dedik whatsapp da ikimizin resmi vardı kaldırıp aglayan resim koymuş ve durumun da ismim yazıyordu silip moralim çok bozuk mesaj atmayın yazmış dünden bu yana konuşmuyoruz içim kan ağlıyor çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama kendisine güvenip ailesini karşısına almayı göze alamadı kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem... biraz uzun oldu kusura bakmayın
Sizin için kaç aydır çıkıyor olmak sevişebilmek için uygundur hanfendi ?6 aydir ciktigin adamla niye yatiyorsun yaaaaa.....offf su kizlari bi anlayabilsem
Hayret bir şey , ne kadar meraklıyız yahu toplumca insanların özel hayatını yargılamaya. İsterse tanıştığı gün sevişir , kim ne karışır ? Ne yani , ''6 aydır beraberdiler seviştik diye ayrılmak istedi'' falan mı konunun adı da benim haberim yok
Aah ah.. burada bazen öyle yorumlar görüyorum ki hayrete düşüyorum. bu konuda da konusahibi yerden göğe kadar haksız. böyle şey nasıl saklanır yahu ? evlilik saklanacak bir şey değil , ki insan merak da mı etmez sevgilisinin eveliyatını ? hangimiz merak etmiyoruz ki. düşünsene aylardır beraberiz çat diye ben aslında evlendim boşandım diyor karşı taraf. niye söylemedin ? demez miyiz. ki ailesinin kültürel yapısını bahane etmiş adam gayet de normal bir durum. ben beraber olmayı doğru bulmuyorum benden sır saklayan biriyle diyip bitirmesi de gayet normal olurdu. adam haklı arkadaş , sevmiş sevilmiş sevişmiş bundan doğal bir şey yok. o yatağa yatmadan koskoca 6 ayınız varmış siz kalkıp da bakire olmadığınızı dile getirecek bir ortam bulamamışsınız adam bunu yatakta öğrenmiş bu da tuhaf. yani nereden baksam elde tutacak düzgün bi yeri yok hikayenin.Adama haksız diyorsunuz da bu konu tam tersi olsaydı adam evlenip bosandigini gizleseydi adam haklı mı diyecektiniz?
ne demek ortada bırakmak yahu ? o ne biçim bi tabir ? ne yapmış adam sanki ? gebe mi bırakmış ne yapmış yani ??konu gizleyip gizlememesi değil ortaya çıkınca ortada bırakması
emin ol seven bir kız bunu öğrenince kızacak bağıracak ağlayacak
ama kabül ediyorum seni diyecekti eğer seviyorsa tabi
sevgiye hiiiiiç birşey engel olamaz
sevgilisiyle sevişmiş olması mı kabahati ? zorla mı yapmış ? konu sahibi istemeden mi ona sahip olmuş ? hayret bir şeysiniz. bakireydi , evlilik vaadiyle kandırdı da bekaretini yitirmesine mi sebep oldu ?? ne yaptı yani ? şaka gibi yorumlarla karşılaşıyorum gerçekten son dönemlerde. kendinden apaçık sır saklayan insanlara geri dönmek övünülecek bir şey değil üzülünecek bir şeydir.
kızlar merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüne kısmet oldu çünkü yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 22 yaşındayım 17 yaşında çok kısa süre içinde evlendiğim 3 aylık bir evliliğim oldu evlendiğim kişi madde bağımlısı çıktı ayrıldım ve hemen okuluma devam edip üniversiteyi bu yıl bitirdim.gelelim asıl konuya üniversitede tanışdığım 6 aydır süren bir ilişkim var onun 1 senesi kaldı , şuan o Antalya da ben Mersindeyim cumartesi memleketlerimize döndük erkek arkadaşımla 1 ay önce beraber olduk sonra devamı geliyor zaten biliyorsunuz kız olmadığımı anladı tabi daha önce ki erkek arkadaşımla mı oldu dedi o an evet dedim söylemeye cesaret edemedim. uzaklık olunca malum çatışmalar başladı bitsin gibisinden konuştu her neyse dün seninle normal şeyler yaşamadık beni ne gözüyle görüyorsun deyip her şeyi anlattım şok oldu inanamadı bunu şimdi mi söylüyorsun dedi kendisine bunu kaldıramayacaksan açık açık söyle saygı duyarım fakat simdi tamam deyip yarın yapamıyorum deme ne benim duygularımla oyna ne de vaktimi çal dedim ve cevabı ben kaldıramam oldu ben tabi yıkıldım bakire olmadığımı biliyordun onu kaldıracaktın da bunu neden kaldıramıyorsun arada ki farkı söylermisin dedim çocukken bir hata yapmış diyordum aileme yansıtmayacaktım ama evlenip ayrıldığını illa öğrenirler babamın çevresi çok geniş dedi (gerçekten de öyle biliyorum) özür dilerim kusura bakma falan dedi ben de gerçekten sevseydin bunun cevabı her şeyinle kabulümsün olurdu dedim çok üzgünüm seni gerçekten seviyorum ama babamı biliyorsun dedi ve birbirimize hoşçakal dedik whatsapp da ikimizin resmi vardı kaldırıp aglayan resim koymuş ve durumun da ismim yazıyordu silip moralim çok bozuk mesaj atmayın yazmış dünden bu yana konuşmuyoruz içim kan ağlıyor çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama kendisine güvenip ailesini karşısına almayı göze alamadı kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem... biraz uzun oldu kusura bakmayın
Evlenmiş boşanmış olduğunu söyleseydin bunun kadar kötü bişeyle karşılaşmazdın. Evlenmeden önce de beraber olmuşsun.. O çocuğun yerinde kim olsa o cevabı derdi.. Allah korusun. Bu işin hiç olur tarafı yok. Bir daha biriyle tanışırsan boşandığını söylersin ve evlenmeden önce de bişeyler yaşama onunla saygı duymazlar.. Allah korusun diyorum.
bugüne kadar seviyorduda geçmişte yaptığı bir evliliği öğrenince çekip gitmesi elbette ortada bırakmak oluyorSizin için kaç aydır çıkıyor olmak sevişebilmek için uygundur hanfendi ?
Hayret bir şey , ne kadar meraklıyız yahu toplumca insanların özel hayatını yargılamaya. İsterse tanıştığı gün sevişir , kim ne karışır ? Ne yani , ''6 aydır beraberdiler seviştik diye ayrılmak istedi'' falan mı konunun adı da benim haberim yok
Aah ah.. burada bazen öyle yorumlar görüyorum ki hayrete düşüyorum. bu konuda da konusahibi yerden göğe kadar haksız. böyle şey nasıl saklanır yahu ? evlilik saklanacak bir şey değil , ki insan merak da mı etmez sevgilisinin eveliyatını ? hangimiz merak etmiyoruz ki. düşünsene aylardır beraberiz çat diye ben aslında evlendim boşandım diyor karşı taraf. niye söylemedin ? demez miyiz. ki ailesinin kültürel yapısını bahane etmiş adam gayet de normal bir durum. ben beraber olmayı doğru bulmuyorum benden sır saklayan biriyle diyip bitirmesi de gayet normal olurdu. adam haklı arkadaş , sevmiş sevilmiş sevişmiş bundan doğal bir şey yok. o yatağa yatmadan koskoca 6 ayınız varmış siz kalkıp da bakire olmadığınızı dile getirecek bir ortam bulamamışsınız adam bunu yatakta öğrenmiş bu da tuhaf. yani nereden baksam elde tutacak düzgün bi yeri yok hikayenin.
ne demek ortada bırakmak yahu ? o ne biçim bi tabir ? ne yapmış adam sanki ? gebe mi bırakmış ne yapmış yani ??
sevgilisiyle sevişmiş olması mı kabahati ? zorla mı yapmış ? konu sahibi istemeden mi ona sahip olmuş ? hayret bir şeysiniz. bakireydi , evlilik vaadiyle kandırdı da bekaretini yitirmesine mi sebep oldu ?? ne yaptı yani ? şaka gibi yorumlarla karşılaşıyorum gerçekten son dönemlerde. kendinden apaçık sır saklayan insanlara geri dönmek övünülecek bir şey değil üzülünecek bir şeydir.
birtek ortada bırakmak sadece bakirelik bozulduktan sonar,seviştikten sonra olmuyor
ortada bırakmak lafını birtek buna bağlamayın
çok severken,zor durumla karşılaşıp çekip giden biriside sevdiğini ortada bırakmış olur