- 30 Mayıs 2015
- 14.261
- 13.913
ailemde ki kimse muhattap olmak istemiyor. bunu ben annemle de kız kardeşimle de konuştum kardeşim abla ben muhattap olmicam kendi aranızda halledin dedi. annem deseniz zaten çalışıyor almaya geldiği zaman hafta içi olduğunda yine ben muhattap olmak zorunda kalıyorum. 3 ay engelledim hiç telefon numaramı da vermedim kızımı aldı. mecbur telefon numarasına kendi tabletinden ulaşamadığımda ona yazdım onu aradım görüşmek için. bir dönem ablası ile görüşüyordum ablasına bağırıp çağırmış jameya ile muhattap olma diye o gün bugündür yazamıyorum. şimdi kız arkadaşı devreye girdi çoğunlukla onunla muhattapım en son bana kız arkadaşımla muhattap olma beni ara kızımla ilgili birşey olduğunda demeye başladı. ertesi gün kız arkadaşı ben seninle kızın için konuşmaktan rahatsız değilim bana da babasına da yazabilirsin dedi. yani kimle muhattap olayım söyleyin. ben elimden geldiğince ona zaten yazmamaya özen gösteriyorum.Hiç mi akrabanız vs yok mesela sizin tarafınızdan bir anne teyze vs onunla muhatap olsun eski eşiniz mesela çocuğu mu alacak onlardan birini arasın o kişi sizin aranızda köprü olsun
Mesela eşiniz kızı alacağım dedi o kişiye o kişi de gel şu noktada benim gözetimim ile al çocuğu diyebilir
Konuşmaya gerek yok çocuğun eski eşinizde kalacağı gün bellidir zaten mahkeme karari ile size ben çocuğu almaya geliyorum yazsın
Sizde tamam deyip geçin çocuğu indirin biraz ilerde bekleyin o çocuğu alsın gitsin
Yani isteseniz mesafeyi her türlü koyabilirsiniz