- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
:) aynen, ben de bi an su damlası başka nickle geldi sandım. kızım var vs deyince anladım.
ya tam okumadım ben.
okurken sinirlerim zıplıyo resmen:))
gerçekten öyle mi yani.
adam diğerinden kurtulsa bunlar tekrar mı evlenecekler.
inanamıyorum ya.
bu nasıl olur.
bir kadın bunu kendine çocuğuna nasıl yapar.
tek ti galiba çocuk.
iyi de maaşı var.
daha ne.
gül gibi geçinir giderler.
illa bu manyak heriften eziyet mi görmesi gerekiyo hayatına devam edebilmesi için.
Kusura bakma ama ben kızıyorum böyle kadınlara.Bir insana bağımlı yaşamak nedir.Adam yapmadığını bırakmamış,yok ben dırdır ettim.Napacaktın susup oturacakmıydın.Ailenle maddi sıkıntı çekmektense,benliğini gururunu onurunu kaybetmeye razımısın o adamla.Bir de intihar etmek nedir.Bu adamdan başka birşey yok mu dünyada.İki tane evladın var.Başımda bir erkek olsun ne demek.İlla başını bekleyen erkek müsvettesi olması mı lazım.
Dul olmuşsun olmamışsın farketmiyor.Erkek milleti bekarada evliyede yılışıyor.Çocukların taciz edildiği bir dünyadayız.
Her hata her pişmanlık insana ders vermeli ve yolunu ona göre çizmeli.İyi bir gelirin var.Bir ödeme planı çıkarırsın.Ailenin durumu kötüyse belirli ölçüde yardım edersin.Şu kadarını karşılayabilirim dersin.Herkes başının çaresine bakmalı.Herkes çalışmalı.Senin de iki tane evladın var.Babaları sorumsuz karaktersiz.Onlara iyi bir gelecek sağlamalı eğitimlerini vermelisin.
Allah sağlıktan etmesin,dermansız dert vermesin.Bir psikoloğa gidip,bol bol dualar edip,kendine güzel uğraşlar bulu ve hayatına sınır çekip,geçmişi değil yazıya dökmek,kafandan bile atarak yeni bir hayat kurabilirsin.Kendin için evlatların için bunu yapabilirsin.
kısa özet geçeyim ablacım sen insan mısın insansan neden kendine saygın yok herif seni aldatmış sende ikinci evliliğiyle karısını aldattığı diğer kadınlar kervanına girmişsin daha da bu adam için acı çekiyorsun bence ahlaki açıdan belki hayatında başka adamlar olmayabilir ama evli olan senin için yabancı sadece çocuklarının babası sıfatındaki adamla bir yıl görüşerek karısını aldatmasına vesile olmuşsun..diğer kadınlar için kullandığın bir tabir var ..ama o kadınlar uucuz değil..ucuz olsaydılar bak sende o sıraya girmişsin..demek ki neymiş kocanın mayası zaten bozukmuş..neden bozuk mayayla inatla ekmek yapmaya çalışırsın ki..bak önüne çok mu çirkinsin sakat mısın kimse yüzüne mi bakmaz nedir yani mayasız birinin peşinden koşmak..
aha hatalıysam da suçlusu sensin 3 cilt lik roman silsilesi yazsaydın bari
Bu adam dönerse
Konu sahibi kesin barışır
İnşallah yeni karısı adamı boşamaz ne diyeyim
Maaş kartını vermiş sonundaOnlar birbirini bırakmaz bence, adam pinti kadın da paralı zengin imiş, kadın bıraksa da adam bırakmaz, kaldı ki kadın aldatıldığı halde bırakmamış.
çoğu kısmını okudum.
azıcık kendinize saygınız olsun..
neden ısrarla pişman oluyorsunuz.
yatakta kadınla yakalamışsınız, yetmemiş 5 10 tane sevgilisnin adını saymışsınız, yetmemiş adam nişanlanmış, yetmemiş başka insanları kürtaj ettirmiş bla bla bla..
yahu canınızdan kızınızda dahamı kıymetli..
siz kendinize değer vermiyorsunuz elin adamı neden versin..
edit:
artık pişman olmanıza gerek yok. 2.kere bu kararı verevildiğinize göre maaşsınızla hayatınıza çok rahat devam edebilirsiniz..
çocuklarınız içinde güçlü bir anne olur. babadan çekmişler maden, huzurlu bir yuvada büyünler.
ALLAH yardımcınız olsun..
çok benziyolar.
adamlar adam olsa içim yanmaz.
ikisi de kusura bakmasın.
ikisinin eşi de rezilin önde gideni.
hani ağladıkları adam değse haklılar dicem.
Allah akıl fikir versin cidden ikisine de.
Kendine ayrı bir ev tutup pekalada bakıcıyla idare edebilirsin.Küçük kardeşininde bir masrafını sen yüklenirsin.Psikolojik destek yeni düzen yeni uğraşlarla yoluna bakabilirsin.Çokta zor değil.Hayatta insanların başına neler geliyor da kalkıp devam ediyorlar.Sen kötü bir kocaya denk gelmişsin.Bu senin talihizliğin olmuş.Ama 2.3.4......ler talihsilik değil senin suçun.evet..dün ağladım..yine pişmanım dedim.. baktım çok problemli bir aile.. bir de erkek kardeşim çantasını ve 3 yaşındaki kızını almış o da annemin yanına gelmiş.. ben çıldırdım o zaman.. evde zaten boşanmış bir kızkardeşim var.ve onunda iki çocugu var. ve o çocuklarıda alacak. ona da annem bakacak.. bir an delirdim ve pişmanım dedim.. nefes alamadım.. bugunde geçmişi sonkez... sonkezz yazdımki hatırladımki.... unutmayayım deidmki ne olursa olsun o psilik adamı iyiki boşadım.. pişman olma... dedim kendime... ama çok haklısınız..geçmişi yazıya dökmek bile değil aklımdan silmem lazım... kabullenme aşamasını geçtim artık.. iyiki boşadım ..şimdi yeni düzenim ve planlarım önemli... harcamalarım tutumluluğum.. neler yapacağım önemli... çok haklısınız.. ailemede gerektiği kadar.. hiçbirine gücüm yetmez.. isyan etmek te yok.. evet kardeşlerimizin kaderi böyleymiş.. ama güçlü olmak lazım... bu tür sorunlar o adama itmemeli..o adamı aratmamalı..çünkü orası daha kötü bir bataklık idi.....güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
baştan sona okudum. bi an korktum sonu kötü bitecek die. dünya kirli diosunuz başımda erkek olsun diosunuz ve o dediğiniz erkeğe bakın. dünyanın bütün pisliklerini önünüze sermiş zaten. neyse. son paragraftaki düşüncenize devam edin. en güzelini yapmışşsınız keşke ikinciyi bile evlenmeseydiniz. maaşınız cok iyi. çocuklarınıza her halükarda iyi bi gelecek sağlarsınz maddı olarak. ama aile ortamınız çok sorunlu ben olsam çocuklarımı o ortamdan uzak tutarım sürekli sorunlar.. ki onların sağlıklı bir ortamda büyümesi maddiyattan daha önemli..
Acilen evlenmek isteyen, internetten koca bulmak isteyende sizdiniz değil mi?
İki kızının için güzel, kendi ayakları üzerinde duran, güçlü bir anne olmayı denediniz mi acaba hiç?
ciddi alamda tedavi olmanız gerekiyor.. terapileriniz devam ediyor mu?
yahu babaları şerefsiz çıkmış, bari siz kol kanat gerin yavrucaklara.
onlar içim ayakta kalma değmez mi? ben hergün anneme teşekkür ediyorum, ayaklarının altını öpüyorum.. bizden hiç vazgeçmediği için..
canım benim çok şeyler yaşamışsın
ama aldığın maaş çok güzel yüksek.
eğer ailenle aynı evde oturamazsan ki çok kalabalıksınız. bi kiraya çıkarsın
babaları da 500 nafaka veriyor .
sen de 4000 alıyorsun
nasıl yetişemezsin anlamıyorum.
yaparsın
hani çalışmazsın, asgari ücretle çalışırsın ya da . fabrika işçisi olursun. 2 çocuğun olur . annene baktırmak zorunda kalırsın anlarım da . 4500 gelirle nasıl olur da bu kadar zor duruma düşersin anlamıyorum.
8 ay geçsin . ayrı eve çık.
Allah annene de kuvvet versin.
bu maaşla annene bile yardım edersin bence. erzak vs alırsın .kardeşine üst baş alırsın.
yapma . salma kendini
eski kocan tam bi şerf..siz çok afedersin. nasıl böyle bi adamı boşamasaydım diyorsun . bak kadın bırakmıyor .ben bıraktım diyorsun. sana inanamıyorum. yatıp kalkmadğı kadın kalmamış. sana her türlü mikrobu bulaştırır . rahim ağzı kanserine sebep olan bi sürü mikrop var. kocanın da düşüp kalkmadığı kadın kalmamış arkadaşım. şükret haline sen.
yaşın genç . önce kendini bi toparla. inaçlı biri çıkar karşına .aldatmaz , saymaz , sövmez . evlenirsin.
ama doğru seçim yaparsin inşallah.