geçmiş önemli mi?:(

kızın hala yazması seninle ciddi bir şeyler başlarsa bitebilir ama cinselliği takıyosan bunu ilişkiye başlamadan düzeltmen gerek yoksa aranızda çok huzursuzluk olur

Geçmiş şöyle önemli, mesela suç işlemişse birisi geçmişinde, kriminal bi tipse eğer bu onun kişiliğiyle ilgili bir çok şeyi anlatır. Iliskisinde siddt uygulamışsa eğer birlikte olduğu kişiye, bu tekrarı için ihtimali yükseltir vs.
Ama yani muhafazakar insanlarında duyguları var! Cinsellik yaşamış öyle olmuş böyle olmuş değil de, size özel mesajlarını yollaması ve hala irtibatta olduğu bir insandan aslında onu küçük düşürecek şekilde bahsetmesi daha büyük bi sorun. O kadın hayatında çünkü hala düzenli bir ilişkisi yok. Yedek yani.
Bana geçmişinle ilgili anlatacağın bir şey var mı sorusu da ayrıca iğrenç! Gerçekten igrenc!
Sonuç olarak güven vermeyen bir tip.

İçi başka dışı başka insanları hiç sevmem. Bi de size eski kız arkının mesajlarının ekran görüntüsünü atması baya baya çiğlik. Koskoca adam ayrılmıs bitmiş bi ilişkiyi noktalayamamıs gibi önünüze sunması... çok dikkat edin umarım hakkınızda hayırlısı olur ama bu tipler ne kendine ne eşine huzur vermez.

bu açıdan hiç bakmamıştım..
Muhtemelen siz bakire olmasanız bunu sorun eder ve ayrılırdı. O yüzden sordu. Muhafazakar erkekler şaşmaz. Ülkenin ateist erkeği bile böyle. Gerçekten dinine bağlı bir adam olsa zina yapmazdı zaten. Tatlı su Müslümanı. Kadına gelince din zina bilirler. Eminim karşısında seks yapmak isteyecek bir kadın çıksa yine hayır demez.

Ayrıca İslama göre zina yapmış biri sadece zina yapmış biriyle ya da Allaha şirk koşmuş biriyle evlenebiliyor. Dinsiz gibi yaşa dindar gibi evlen olmuyor öyle.

Konu sahibini tavlamak için başka bir kadının özelini açıyor. Kul hakkı değil mi bu? Bu adam dinden çıksın ya.
Aynen. Ayrıldık ama kız bana aşık bak beni elden bırakma. Guya güven kazanmak için böyle yapıyor bir de

evet, yarın bir gün devam etsem benim de mesajlarımı paylaşır bir başkasıyla. çok teşekkürler bu akşam tamamen irtibatı koparacağım :)
İyi karar. Sorduğu soru çok itici ya. "Bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bir şey var mı?" Yok? Sen kimsin ki? Sanki görevinmiş de görev zamanı gelmiş. Sanki anlatmak için zaman kolluyorsun da. Bu soruyu sadece bakire olup olmadığınızı anlamak için sormuş, sonra da ona göre tavır almış.

Türkiye'de bir erkeğe çok güvenmediğim ve iyi tanımadığım sürece geçmişim hakkında bilgi vermek istemem. O zaman bile riskli.

Başlığa cevabım bana göre değil umursayıp kimseye geçmişini sormam kimseye de zorundaymış gibi anlatmam lafı gelirse söylerim ama bu benim görüşüm size göre önemliymiş muhafazakar bir hayat yaşayıp böyle birini istiyorsanız bu beye yol verin çünkü şu var kızın hala irtibatta olması kafamı kurcaladı diyorsunuz ya kız kendi kendine duvarla konuşmuyor bu beyle konuşuyor kapıyı açan bu adam yani artı ne olursa olsun kişisel tavsiyem eski kız arkadaşını size biri nasıl anlatıyorsa o kişinin karakteri anlattıklarıdır hele eski sevgilisinin msj görüntüsünü atmak engeller geçerim zamanında beraberken iyiydi hayatının aşkıydı ayrılınca mı pişmanlık oldu her zaman bir erkekte dikkat ettiğim top 5 şeyden biri bu örneğin eski sevgilisine or.pu mu dedi e o zaman iyi p.zbnkmişsin derler adama yani benim de arkamdan der geçmişine saygısı olmayanın bana mı olarak örn deli mi dedi o kadar delise ne işin vardı derler adama birini kötüleyenlerden uzak durun ve adam şunu sorun e kız yazıyor hala diyorsun da sende yazmasında rahatsız değilsin ki karşılık veriyorsun tavrını net koyamıyorsun neden yazışıyoruz değil de kız yazıyor diyerek onu suçluyorsun ? Bu adamla ters bir şey yaşarsanız sizin hakkınızda da konuşup böyle ssler atacak bilginiz olsun

Geçmişinde dert edilecek bir şey yok bana kalırsa ama hala eski sevgilisi ile konuşuyor olması baya baya kötü bir durum, ben olsam onu tamamen unuttuğundan emin olmak isterdim. Gerekirse engellesin, çıkarsın hayatından.

Yazacaklarımı yazmışsınız. Bir erkeğin ya da kadının kalitesi geçmişindeki insandan ya da insanlardan bahsediş şekliyle açığa çıkar bence. Geçmişinde kötü bitmiş bir ilişki bile olsa, anlaşamadık ayrıldık demek varken kötülüyor ise ex kişiyi, aynı şeyi sizin için de yapacaktır diye düşünüyorum.

Cinsellik yemek içmek s.cmak gibi bir şeydir
Aman Yarabbi evlenmeden nasıl sevisirsin diye tepki koymakla Aman Yarabbi evlenmeden nasıl yemek yer uyur su içer s.carsin demek aynı şey bana göre .

Ha böyle diyorum diye de kuduruk gibi herkesle sevişelim demek istemiyorum tabi ki

Olabilir ama bana daha çok namus kontrolü yapıyor gibi geldi. Eğer hanfendi geçmişinde cinsel birliktelik yaşamış olsaydı korkunç bir mobbing uygulayacak, yaftalayacak, psikolojik şiddet uygulayacak ve bırakacaktı. 2021 Türkiyesinde hala böyle insanlarla bir arada yaşıyoruz

Bir beni mi irrite etti bilmiyorum ama birlikte olduğunu anlatması, ekran görüntüleri atması bence dürüstlük değil aksine çok itici. Kız acaba sizinle paylaşmak istiyor mu bu kadar özel hayatını ? Çiftler arasında da geçmişin bu kadar kurcalanmasını hiç sağlıklı bulamıyorum.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bir erkek daha ilk başlarda direkt geçmişi bide bu sekilde igneleyici soruyorsa amacı cinselliği rahat yaşayıp yaşamayacağını anlamak ona göre devam edip etmeyecek...Öbür türlü adam ciddiyse zaten konu konuyu açarken dökülüveriyor geçmiş ağızdan...Kadının attığı mesajları göstermesi bile buna sebep hala onu o anlamda bekleyen biri varmış imajıı...Hani sen elini cabuk tut olayı gibi bişey ya iyi niyetli algılamadım.

Geçmiş geçmemiş ise önemli o mesaj gosterilmeyecekti engellenecekti bide cevap yazmış gösteriyor ne yapayim de madalyon mu vereyim gösterdin diye

kendi ezik egosunu tatmin edecekti konu sahibine kötü davranarak. zaten adamın her hareketi, her sözü ofsayt resmen. hadi düşündüğümüz gibi değil, yahu insan neden hoşlandığı kadın eski sevgilisiyle güncel mesajlaşmalarını gönderir ki ?

"Bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bi şey var mı erkek arkadaş olarak?" ne itici bi cümledir. Ortada bi kabahat varmış, ne bileyim salonda vazo kırılmış da anneniz bak sen kırdıysan söyle kızmıcam diye itiraf ettirmeye çalışıyomuş gibi.

Gerçi bu sürüm eskiden çekinmeden gocunmadan damdan düşer gibi sorardı bu soruyu, şimdi lafı dolandırmayı öğrenmişler. Büyük gelişme gerçekten, zihniyet hala kof ama dilde gelişme var, kabak aşılanmış karpuz gibi bi kafa fevkalade

Adamın sevgilisi olmuş olmamış, sevişmiş sevişmemiş, eski sevgilisiyle iletisimde kalmış kalmamış bunu yargılamak ne size ne bize düşer o ayrı konu. Gel gelelim konuşmadaki planlı samimiyetsizliği, art niyeti ve asıl amacı, adamdaki tutarsızlığı ve ikiyüzlülüğü hiçbi yerden anlayamadıysanız şu iki noktadan anlayın;

1. Bu adam 1.5 senesini geçirdiği kadına zerre saygı duymuyor. Size şirin görünebilmek adına atmış kızı önünüze. Kendi kafasında kızı onunla birlikte oldugu icin aşagılıyor zaten siz de asagılayın istemis. Bak sevistik bitti, elimin kiriydi sildim yoluma baktım ama o bana karsı aciz, hala peşimde dolanıyor, yazıyor bana ama ben ona yüz vermiyorum demeye getirmiş. Eski sevgili degil de sahip oldugu sıkılınca da kenara attıgı, keske almasaydım bunu ya bak hata yaptık görüyo musun dedigi bi esyadan bahsediyo sanki. Sizi ondan farklı kılacak ne var derseniz de hicbi sey yok.

2. Size mesajları göndermesi ortada bi yargılama olduğu anlamına gelir zira beyefendi delil sunma ihtiyacı hissetmis. Üstelik mahkemeyi kuran, suçlu ve günahkar avına çıkan da kendisi.

Günlük bi konusmada sözüne itibar edilmeyecegini düsünüp belgeyle desteklemeye calısan insan dürüst degildir; yalan ve sucluluk bastırıyodur. Bu suç kıza size anlattıgından farklı davranması olabilir (mesela kızı yedege almıstır), tüm bu konuyu gündeme getirme sebebinin farklı bi motivasyondan kaynaklanması olabilir ( namus check yapıyorum diyememistir), olabilir de olabilir. Ama ortada bi güvensizlik, soylenen baska yapılan baska durumu, ezik ve suclu bi psikoloji olmadan durduk yerde bak valla da o yazıyo billa da o yazıyo ama benim çok da umrumda değil diye ex in hal hatır soran mesajını next e göndermez kimse.

Eski mesajlarını göndermesinin psikolojik analizini ben yapamadım açıkçası onu ancak profesyonel psikolog ya da psikiyatrlar yapabilir o kişiyle hala konuşuyor olmasının yolunu yapıyor olabilir “bak biz arada bir konuşuyoruz haberin olsun laf etme” gibi ya da konu sahibinin ne kadar kıskanç olduğunu anlamaya çalışmış olabilir. Her şekilde kabul edilebilir değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…