-
- Konu Sahibi civilenginar
Muhtemelen siz bakire olmasanız bunu sorun eder ve ayrılırdı. O yüzden sordu. Muhafazakar erkekler şaşmaz. Ülkenin ateist erkeği bile böyle. Gerçekten dinine bağlı bir adam olsa zina yapmazdı zaten. Tatlı su Müslümanı. Kadına gelince din zina bilirler. Eminim karşısında seks yapmak isteyecek bir kadın çıksa yine hayır demez.bu açıdan hiç bakmamıştım..
Konu sahibini tavlamak için başka bir kadının özelini açıyor. Kul hakkı değil mi bu? Bu adam dinden çıksın ya.Kızla hala irtibatta olması ve onun yazdığı msjları size göndermesi hoş değil bence
Aynen. Ayrıldık ama kız bana aşık bak beni elden bırakma. Guya güven kazanmak için böyle yapıyor bir deKonu sahibini tavlamak için başka bir kadının özelini açıyor. Kul hakkı değil mi bu? Bu adam dinden çıksın ya.
evet, yarın bir gün devam etsem benim de mesajlarımı paylaşır bir başkasıyla. çok teşekkürler bu akşam tamamen irtibatı koparacağım :)Konu sahibini tavlamak için başka bir kadının özelini açıyor. Kul hakkı değil mi bu? Bu adam dinden çıksın ya.
İyi karar. Sorduğu soru çok itici ya. "Bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bir şey var mı?" Yok? Sen kimsin ki? Sanki görevinmiş de görev zamanı gelmiş. Sanki anlatmak için zaman kolluyorsun da. Bu soruyu sadece bakire olup olmadığınızı anlamak için sormuş, sonra da ona göre tavır almış.evet, yarın bir gün devam etsem benim de mesajlarımı paylaşır bir başkasıyla. çok teşekkürler bu akşam tamamen irtibatı koparacağım :)
Başlığa cevabım bana göre değil umursayıp kimseye geçmişini sormam kimseye de zorundaymış gibi anlatmam lafı gelirse söylerim ama bu benim görüşüm size göre önemliymiş muhafazakar bir hayat yaşayıp böyle birini istiyorsanız bu beye yol verin çünkü şu var kızın hala irtibatta olması kafamı kurcaladı diyorsunuz ya kız kendi kendine duvarla konuşmuyor bu beyle konuşuyor kapıyı açan bu adam yani artı ne olursa olsun kişisel tavsiyem eski kız arkadaşını size biri nasıl anlatıyorsa o kişinin karakteri anlattıklarıdır hele eski sevgilisinin msj görüntüsünü atmak engeller geçerim zamanında beraberken iyiydi hayatının aşkıydı ayrılınca mı pişmanlık oldu her zaman bir erkekte dikkat ettiğim top 5 şeyden biri bu örneğin eski sevgilisine or.pu mu dedi e o zaman iyi p.zbnkmişsin derler adama yani benim de arkamdan der geçmişine saygısı olmayanın bana mı olarak örn deli mi dedi o kadar delise ne işin vardı derler adama birini kötüleyenlerden uzak durun ve adam şunu sorun e kız yazıyor hala diyorsun da sende yazmasında rahatsız değilsin ki karşılık veriyorsun tavrını net koyamıyorsun neden yazışıyoruz değil de kız yazıyor diyerek onu suçluyorsun ? Bu adamla ters bir şey yaşarsanız sizin hakkınızda da konuşup böyle ssler atacak bilginiz olsunmerhabalar hanımlar.
kafam o kadar karışık o kadar karışık ki sizlerden fikir almaya geldim. konuma gelecek olursak;
1 ayı aşkın süredir bir beyle konuşuyorum. mesleklerimiz benzer aynı ortamda tanıştık. en başından beri flörtöz konuşmalardı zaten. birkaç gün önce de hoşlandığını söylemişti. her şey toz pembe gidiyordu taa ki bu geceye kadar. bu gece bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bir şey var mı dedi, erkek arkadaş olarak. bende anlattım bilmesi gerektiği kadar. daha sonra ona sordum, sormasaydım keşke.. öncesinde 1.5 yıl süren bir birlikteliği olduğunu, cinsel anlamda da birliktelik yaşadığı biri olduğunu, 8 ay önce bittiğini söyledi. kızın hâlâ yazdığını ve hatta dün bile hâl hatır soran mesaj attığını. mesajların ekran görüntülerini de attı. kız nasılsın, merak ettim yazayım dedim diyor bu da iyiyim anladım tarzı şeyler yazmış bu kadar. öncesinde cinsellik yaşaması benim hayat görüşüme çok uygun değil. kendisi de dışarıdan verdiği izlenime göre çok muhafazakardı, dinine bağlı gözüküyordu. yaşadıklarım hataydı, ileride ortaya çıksa yalancı olmak istemem vs dedi. ben bir süre düşünmek istediğimi söyledim. ve saatlerdir düşünüyorum. kafamı kurcalayan kızın hala irtibatta olması aslında. bir akıl verin ne yapmalıyım
Yazacaklarımı yazmışsınız. Bir erkeğin ya da kadının kalitesi geçmişindeki insandan ya da insanlardan bahsediş şekliyle açığa çıkar bence. Geçmişinde kötü bitmiş bir ilişki bile olsa, anlaşamadık ayrıldık demek varken kötülüyor ise ex kişiyi, aynı şeyi sizin için de yapacaktır diye düşünüyorum.Başlığa cevabım bana göre değil umursayıp kimseye geçmişini sormam kimseye de zorundaymış gibi anlatmam lafı gelirse söylerim ama bu benim görüşüm size göre önemliymiş muhafazakar bir hayat yaşayıp böyle birini istiyorsanız bu beye yol verin çünkü şu var kızın hala irtibatta olması kafamı kurcaladı diyorsunuz ya kız kendi kendine duvarla konuşmuyor bu beyle konuşuyor kapıyı açan bu adam yani artı ne olursa olsun kişisel tavsiyem eski kız arkadaşını size biri nasıl anlatıyorsa o kişinin karakteri anlattıklarıdır hele eski sevgilisinin msj görüntüsünü atmak engeller geçerim zamanında beraberken iyiydi hayatının aşkıydı ayrılınca mı pişmanlık oldu her zaman bir erkekte dikkat ettiğim top 5 şeyden biri bu örneğin eski sevgilisine or.pu mu dedi e o zaman iyi p.zbnkmişsin derler adama yani benim de arkamdan der geçmişine saygısı olmayanın bana mı olarak örn deli mi dedi o kadar delise ne işin vardı derler adama birini kötüleyenlerden uzak durun ve adam şunu sorun e kız yazıyor hala diyorsun da sende yazmasında rahatsız değilsin ki karşılık veriyorsun tavrını net koyamıyorsun neden yazışıyoruz değil de kız yazıyor diyerek onu suçluyorsun ? Bu adamla ters bir şey yaşarsanız sizin hakkınızda da konuşup böyle ssler atacak bilginiz olsun
Cinsellik yemek içmek s.cmak gibi bir şeydirmerhabalar hanımlar.
kafam o kadar karışık o kadar karışık ki sizlerden fikir almaya geldim. konuma gelecek olursak;
1 ayı aşkın süredir bir beyle konuşuyorum. mesleklerimiz benzer aynı ortamda tanıştık. en başından beri flörtöz konuşmalardı zaten. birkaç gün önce de hoşlandığını söylemişti. her şey toz pembe gidiyordu taa ki bu geceye kadar. bu gece bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bir şey var mı dedi, erkek arkadaş olarak. bende anlattım bilmesi gerektiği kadar. daha sonra ona sordum, sormasaydım keşke.. öncesinde 1.5 yıl süren bir birlikteliği olduğunu, cinsel anlamda da birliktelik yaşadığı biri olduğunu, 8 ay önce bittiğini söyledi. kızın hâlâ yazdığını ve hatta dün bile hâl hatır soran mesaj attığını. mesajların ekran görüntülerini de attı. kız nasılsın, merak ettim yazayım dedim diyor bu da iyiyim anladım tarzı şeyler yazmış bu kadar. öncesinde cinsellik yaşaması benim hayat görüşüme çok uygun değil. kendisi de dışarıdan verdiği izlenime göre çok muhafazakardı, dinine bağlı gözüküyordu. yaşadıklarım hataydı, ileride ortaya çıksa yalancı olmak istemem vs dedi. ben bir süre düşünmek istediğimi söyledim. ve saatlerdir düşünüyorum. kafamı kurcalayan kızın hala irtibatta olması aslında. bir akıl verin ne yapmalıyım
Olabilir ama bana daha çok namus kontrolü yapıyor gibi geldi. Eğer hanfendi geçmişinde cinsel birliktelik yaşamış olsaydı korkunç bir mobbing uygulayacak, yaftalayacak, psikolojik şiddet uygulayacak ve bırakacaktı. 2021 Türkiyesinde hala böyle insanlarla bir arada yaşıyoruzmuhtemelen konu sahibinin muhafazakar duruşu nedeniyle açıkça ilişkide cinsellik istediğini söyleyemedi. bir ihtimal eğer böyle bir yaşanmışlığı varsa diye test etti aklınca. eğer konu sahibi cinsellik yaşadığını söyleseydi ilişki seyrini ona göre yönetecekti.
Geçmiş geçmemiş ise önemli o mesaj gosterilmeyecekti engellenecekti bide cevap yazmış gösteriyor ne yapayim de madalyon mu vereyim gösterdin diyemerhabalar hanımlar.
Olabilir ama bana daha çok namus kontrolü yapıyor gibi geldi. Eğer hanfendi geçmişinde cinsel birliktelik yaşamış olsaydı korkunç bir mobbing uygulayacak, yaftalayacak, psikolojik şiddet uygulayacak ve bırakacaktı. 2021 Türkiyesinde hala böyle insanlarla bir arada yaşıyoruz
"Bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bi şey var mı erkek arkadaş olarak?" ne itici bi cümledir.merhabalar hanımlar.
Eski mesajlarını göndermesinin psikolojik analizini ben yapamadım açıkçası onu ancak profesyonel psikolog ya da psikiyatrlar yapabilirkendi ezik egosunu tatmin edecekti konu sahibine kötü davranarak. zaten adamın her hareketi, her sözü ofsayt resmen. hadi düşündüğümüz gibi değil, yahu insan neden hoşlandığı kadın eski sevgilisiyle güncel mesajlaşmalarını gönderir ki ?