geçmiş önemli mi?:(

Evet ama belki ailesi zorluyordur böyle görünmesine mecbur bırakıyordur bunu sorun bence ama bunları yaşayıp size bekaret dayatiyorsa uzak durmanız lazım .
yani benim üzerimden bekaret ile ilgili bir konu açılmadı, açılmasına da müsaade etmezdim. ailesi zorluyor olabilir bu konuda haklısınız

açıkçası cinsel boyut olarak değil sadece geçmişte hayatıma biri girdi mi bunu öğrenmek için sorduğunu düşünmüştüm, saf bakıyorum galiba biraz :)

soru şu şekilde gelse daha önce sevgilin oldu mu? belki.
ama adam geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bir şey var mı demiş..
seviştin mi onu sormuş yani dümdüz.

hala irtibatta kalmaları ve size ekran görüntüsü göndermesi çok kötü. ayrıca ayrılmış, başka birinden hoşlanıyor fakat kadın ona yazdıkça cevap da veriyor. burada sorumluluk ona ait.
çok rahat bir şekilde kendisinin artık bu ilişkiyi istemediğini ve mesaj atmamasını söyleyebilir. ısrarla yazıyorsa engelleyedebilir.
bu devirde ergenler bile bu kadarını düşünür bence, davranışlarını çok toy buldum.
yada kötü ihtimal sandığınız gibi iyi biri değil.

öyle bir soru sorması ayıp bir kere. o ne öyle ''hadi anlat da karar veriyim ilişkinin akıbetine'' der gibi.

zamanla birbirinizi tanır ve anlatmak isterseniz süreç içerisinde kendiliğinden anlatırsınız zaten. o kafasında bir plan yapıp gelmiş size sormuş. bunu da sorgulayın.

Geçmişi önemli değil bugünü ve yarını önemli.
Erkeklerin bile bunu takılması yadırganırken şuan buda hoş değil.
İnsanlar istediğini yaşamış olabilir . Açıklaması bile saçma da mecbur bırakılıyor işte. Sizin için demiyorum.

Burada ki sorun eski kızın mesajlarını size atıyor olması.

Merak ediyorum, siz uzun bir ilişki yaşamış ve cinsel birliktelik yaşamış olsaydınız onun tepkisi ne olacaktı? Sizin hayat görüşünüzü eleştiremem onun geçmişinden rahatsız olabilirsiniz, size ters olabilir ama ben daha ilişkinin başında sizin geçmişnizi sorgulamasını çok iyi niyetli bulmadım.

muhtemelen konu sahibinin muhafazakar duruşu nedeniyle açıkça ilişkide cinsellik istediğini söyleyemedi. bir ihtimal eğer böyle bir yaşanmışlığı varsa diye test etti aklınca. eğer konu sahibi cinsellik yaşadığını söyleseydi ilişki seyrini ona göre yönetecekti.

Bence burda en büyük problem adamin göründügü gibi olmamasi. Yasadigi onu alakadar eder, ama bana manipulatif de geldi. "Baaaaaak sana burda rakip var" der gibi. Senin yerinde olsam devam etmem. Adam göründügü gibi degil kesinlikle

bence konu sahibinden beklentisi de cinsellik. bana sanki cinsellik için peşinden koşuluyor ve eğer bu ilişkide bunu almazsa dışarıda birileri var bunun için der gibi geldi.

Ben sanmıyorum bu dönemde cinsellik yaşamayan erkek denk gelsin mucize falan olurdu.Ama kafaya takacaksaniz bence yol yakınken dönün çünkü hep beyninizin alt katmanlarında donüp duracak onu nasil öpmüştü tarzı şeyler hep aklınıza gelecek tabi cinsellik kısminda sorular olacak hep beyninizde.Kendize yazık edersiniz psikolojinizde bozulur.

merhabalar hanımlar.
kafam o kadar karışık o kadar karışık ki sizlerden fikir almaya geldim. konuma gelecek olursak;
1 ayı aşkın süredir bir beyle konuşuyorum. mesleklerimiz benzer aynı ortamda tanıştık. en başından beri flörtöz konuşmalardı zaten. birkaç gün önce de hoşlandığını söylemişti. her şey toz pembe gidiyordu taa ki bu geceye kadar. bu gece bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bir şey var mı dedi, erkek arkadaş olarak. bende anlattım bilmesi gerektiği kadar. daha sonra ona sordum, sormasaydım keşke.. öncesinde 1.5 yıl süren bir birlikteliği olduğunu, cinsel anlamda da birliktelik yaşadığı biri olduğunu, 8 ay önce bittiğini söyledi. kızın hâlâ yazdığını ve hatta dün bile hâl hatır soran mesaj attığını. mesajların ekran görüntülerini de attı. kız nasılsın, merak ettim yazayım dedim diyor bu da iyiyim anladım tarzı şeyler yazmış bu kadar. öncesinde cinsellik yaşaması benim hayat görüşüme çok uygun değil. kendisi de dışarıdan verdiği izlenime göre çok muhafazakardı, dinine bağlı gözüküyordu. yaşadıklarım hataydı, ileride ortaya çıksa yalancı olmak istemem vs dedi. ben bir süre düşünmek istediğimi söyledim. ve saatlerdir düşünüyorum. kafamı kurcalayan kızın hala irtibatta olması aslında. bir akıl verin ne yapmalıyım :KK43:

bak bu erkeklerin genel tavrı.. hadi geçmişimizi ortaya dökelim, her şeyi anlatalım ve geçmişe dair sorumluluklarımız kalmasın.. şöyle düşünüyorlar; ben tüm pisliğiyle geçmişimi anlattım benim sorumluluğum bitti.. bir mevzu olduğunda da ama ben sana anlatmıştım oluyor sonra..
halbuki bu tarz ilişkilerde geçmiş deşilmeye değer bir şey değildir. bir insanı beğendiysen, hayata bakışını, fikirlerini beğenirsin, geçmişte yaşadıklarını değil. (çok çirkin şeyler yaşadı veya yaşattıysa örneğin şiddet gösterme/aldatma/aldatılma/hastalık kapma vs gibi bunlar tabi ki konuşulmalı ama genel olarak şu kadar sevgilim oldu, şunlarla şunu bunu yaşadım, şu kadar ileriye gittimler bana çok çirkin geliyor..
benim eşim de bana benim talebim olmadan kendi isteğiyle anlatmıştı, ilk başlarda geçmişte kalmış ve ortada olmayan insana sinir olmuştum mesela. şimdi dönüp baktığımda bitmiş gitmiş ve geri dönüşü olmayan bir şeyi anlatmasaydı çok daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.

Ben senin yerinde olsam bakir değilsin ve hem eski sevgilin ile görüşmeye devam ediyorsun bu sende kişilik bozukluğu olduğu anlamına geliyor der verirdim yolu.. Madem kızdan ayrılacaktı neden cinsellik yaşadı? Dindarlık taslayıp dine aykırı şekilde yaşaması ayrı bir ironi farkındamısın? Sen bakire olmasaydın seninle evlenmek istemezdi.
Ben Erkeğim her türlü yaşarım sen kadınsın haddini bil diyen türlerden bu kişi.. Evlenirsen aldatıldım konusuda açarsın...

Size geçmiş sorması bence kendi bişeyler yaşadığı için ben takılmazdım geçmişte birliktelik yaşamasına ama o kişinin hala yazmasına takılırdım kesinlikle iletişim kurmalarını istemezdim bunu da sorun ettiğimi söylerdim tepkisine görede ilişkime devam ederdim

Ben de sevgilim ilk söylediğinde çok bozulmuştum, kabullenemedim dürüstçe anlatmişti. Ama iletişimde olsaydi asla onunla devam etmezdim. Benim önceliğim güvendi eskisiyle konusan insana asla güvenmem

bunlar fuckbuddy olmasın oyle muhafazakar gorunen tiplerin genelde duzenli gorustugu kızlar oluyor yani ama evlenince bakire kız istiyorlar o ayrı ...

Yani neyi soruyorsunuz anlamadım. Size göre uygun değilse olay bitmiştir devam ettirmeye gerek yok.

Adam normal değil ayrıca. Bunun hata olduğunu düşünüyorsa da söylemek ne mana günah gizlenir böyle açığa vurulup fotoğraf falan paylaşılmaz. Sizin muhafazakarlık alnınızda sıkıntı var.

cinsel deneyimini para verip yaşamaktansa geçmişte sevdiği bir kadınla yaşamış ve bunu sorun edeceğinizi bilmesine rağmen dürüst olmuş. kızla hala iletişim kurması konusunda ben bidaha yazarsa silmesini istiyceğimi söylerdim.

X