geçmiş önemli mi?:(

bende anlattım bilmesi gerektiği kadar.

daha sonra ona sordum, sormasaydım keşke.. öncesinde 1.5 yıl süren bir birlikteliği olduğunu, cinsel anlamda da birliktelik yaşadığı biri olduğunu, 8 ay önce bittiğini söyledi
Bakın
Siz adama bilmesi gerektiği kadarını anlatmışsınız.
O da size dürüst davranarak varını yoğunu anlatmış.
Bu güzel.
Sizden saklayabilirdi.
Ayrıca erkeğin tecrübesizi hiç çekilmiyor gerçekten
Bakirim diyebilirdi.
Adamın tek sorunu kızla hala irtibatta olması.
Cinsellik konusunda sizin hayat görüşünüze uymuyorsa ayrılabilirsiniz. Adamı oyalamanıza gerek yok.

Bide adamın yaşadığı herseyi detayıyla anlatması sana dürüstlük olarak gelebilir bana çok itici geliyor
Yeni biriyle başlarsın geçmiş konuları niye açılır sürekli
Gerçekten bu insanların kafasını çözemedim
Bir kere saygısızlık ya
Karşındakine değer vermemek yok yere üzmek
Piyasadaki değerlerini mi arttırma peşindeler amaç ne

evet, oldu ki bir yola girdik ayrılsak bana da aynısı yapılır gibi hissediyorum. en iyisi silmek kendisini uzamadan

Bence, senden öncesi değil senden sonrası önemli.
Hala kızı engellemiyosa ne bileyim mesajlarına tek kelimelik de olsa cevap veriyorsa bu sadece telde ya da mesajla kalmıyodur bence. yüzyüze görüşüyo da olabilirler
O ekran görüntüleri falan da ilerde ortaya çıkarsa bak işte ben sana söylemiştim konuştuğumu ekran dotosu bile attım ama görüşmedim yalan söylüyo falan diye çevirmek için olabilir.
Zaten evlilik cinsellik konusunda söylediğin gibi düşünüyorsan hiç bulaşma. Ayrıl gitsin.

Bunlar sadece bahane. umursamıyormuş gibi değil de umut veriyor gibi davranıyor ki. o kızla birbirinizin yedeği olmuşsunuz.
Bence cinsellik yaşamasını boşver bu sebep bile onunla konuşmaman gerek.

sizi eski sevgilisiyle kıskandırmaya vb. şeyleri uğraşma taktiği hiçbir olgun insan peşimde biru var intibası yaratmak istemez.

adam hitler gibi manipülatif geldi ayrıca bir ilişkiyi kesin bitirememesi baya insanlaro kullanan bur tip olduğunu gösterir

zaten sizinde hayat görüşüntze tersmiş bence onuşmayın

evet, oldu ki bir yola girdik ayrılsak bana da aynısı yapılır gibi hissediyorum. en iyisi silmek kendisini uzamadan
Bana geçmişini anlatandan soğuyorum direk
Eskiden olsa dinlerdim
Ama o kadar bıktım ki
Geçmiş derse biri anında yok olurum
Herkesin geçmişinde birşeyler vardır
Bence geçmişi açmak terbiyesizce
Hala kopamamış demek ki diye düşünürüm
Seninki bide iletişim içinde hala
Bence yol yakınken bırak sonra üzülebilirsin

İlerde konu sahibiyle de yaşamak istediğinde yaşayamayacağı için eski sevgiliyi yedekte tutuyor. Muhtemelen çok sarhoştum hatırlamıyorum bir anda oldu diye sevişme hikayesi anlatacaktır ilerde

Ek not: bir adam sana eski sevgilisini takintili psikopat gibi göstermeye calisiyorsa 99% sorun erkektedir. Istese bal gibi de engellerdi, heleki sözde ciddi oldugu biri ile görüşürken. Adam kendine acik kapi birakiyor
Ay evet hepsi takıntılı zaten bu kadınların
Nedense hep peşindeler bunlar istemiyor

Evet. 8 aydir iletisim kesilmiyor. Adam cevap yazip ben hala ümit veriyorum demiyor da. Adam hic de saglam papuc degil. Dürüst ayagina yatiyor sadece
Çok gördük böyle tipleri
35 yaşındayım
Türk erkeğinin takdiğidir bu
Herkes peşimde ama ben seni istiyorum
Bir kere sert konuşsun her yerden engellesin bakalım kız peşine takılıyor mu?
Kimse piskopat değil heralde
Vardır tabi o tiplerde az
Ama nedense eski sevgilim peşimi bırakmıyor diyen erkekler milyonlarca
Ezik egolarını şişir istiyorlar işte

Sizde inandınız mı..Hoşuna gidiyor kadının yazması çünkü .Hiç kimseye yarabandı olmayın bence onlar geri birleşir üzülen siz olursunuz .Bitseydi eğer engeller numarasını siler cevap bile yazmazdı kadına.

Niyeyse hep eski sevgililer psikopat. Erkekler bırakan ama kadının acı çekmesine kıyamayan taraf. O yüzden ayrılık süreci acısız olsun diye kızı kırmamaya çalışan taraf. Çok inandırıcı

Erkek arkadaşınız iki amacı var; birincisi evlilik öncesi cinsel birlikteliği sorun etmeyen bir kızsanız sizinle pekala birlikte olabileceğini size bu yolla anlatıyor (ben bu konuların masa başında/telefonda konuşulmasını anlayamıyorum ..bir yakınlaşma olur siz zaten birlikte olmak istiyorsanız ona göre yakınlaşmasına izin verir veya vermezsiniz) .İkinci amacı ise eğer evlilik öncesi seksi hoş karşılamıyorsanız bile onun başkası ile bunu yaşamamı hoş karşılamanız yönünde bir düşünce oluşturmak. Burada bazen hemcinslerim "insan sevdiğine kıyamaz " filan diyor ya...bunlar hep erkekler tarafından oluşturulmuş algılar ve erkek arkadaşınız yakında sizi kimse ile seks yapmadığınız için lafta yüceleştirecek diğer kızı pek çok şeyle suçlayacak ama gidip onunla sevişmeyi de devam edecek..zaten adamın bir suçu yok kız takıntı yapmasın diye görüşmeye devam ediyor

Öyle, birde aslinda karsidaki kizi da biraz baski altina almaya calisiyorlar : "bak elini cabuk tut, sen istemesen baskasi kapar" diye. Üstelik bu kadinda seks de var oh ne ala memleket. Birde kendisi her halti yiyip "bana söylemek istedigin birsey var mi" diyen erkekler de yoksa bakire olan bakire istese saygi duyarim

Biz burada ne desek bos sizin hayata bakisinizla alakali, ilerde yasadigi seyleri dusunup adamin kafasina kakacaksaniz gorusmeyi bitirin ama yok tamamen unutabilirim bnm icin sorun degil diyorsaniz devam edin. Ben mesela kandime gore cvpliyayim gecmis bnm icin onemli esim benden once cinsellik yasamis olsaydi kabullenemezdim surekli beynimi yerdi o kiskanclik.

Evet ama belki ailesi zorluyordur böyle görünmesine mecbur bırakıyordur bunu sorun bence ama bunları yaşayıp size bekaret dayatiyorsa uzak durmanız lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…