- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi civilenginar
bende anlattım bilmesi gerektiği kadar.
Bakındaha sonra ona sordum, sormasaydım keşke.. öncesinde 1.5 yıl süren bir birlikteliği olduğunu, cinsel anlamda da birliktelik yaşadığı biri olduğunu, 8 ay önce bittiğini söyledi
evet, oldu ki bir yola girdik ayrılsak bana da aynısı yapılır gibi hissediyorum. en iyisi silmek kendisini uzamadanBide adamın yaşadığı herseyi detayıyla anlatması sana dürüstlük olarak gelebilir bana çok itici geliyor
Yeni biriyle başlarsın geçmiş konuları niye açılır sürekli
Gerçekten bu insanların kafasını çözemedim
Bir kere saygısızlık ya
Karşındakine değer vermemek yok yere üzmek
Piyasadaki değerlerini mi arttırma peşindeler amaç ne
Bunlar sadece bahane. umursamıyormuş gibi değil de umut veriyor gibi davranıyor ki. o kızla birbirinizin yedeği olmuşsunuz.kesinlikle.. bunu kendisine de söyledim zaten hâlâ neden yazıyor diye. kendisi engel atmanın sadece onda hırs yaratacağını böyle umursamayarak kopacağını söyledi. bu daha çok kurcalıyor beynimi aslında
Bana geçmişini anlatandan soğuyorum direkevet, oldu ki bir yola girdik ayrılsak bana da aynısı yapılır gibi hissediyorum. en iyisi silmek kendisini uzamadan
İlerde konu sahibiyle de yaşamak istediğinde yaşayamayacağı için eski sevgiliyi yedekte tutuyor. Muhtemelen çok sarhoştum hatırlamıyorum bir anda oldu diye sevişme hikayesi anlatacaktır ilerdeSize sorma sebebi daha önce cinsellik yaşayıp yaşamadığınızı öğrenmekti muhtemelen.
Cevabınız evet olsa tavrı ne olurdu kim bilir.
Eski sevgilisiyle hala iletişim halinde olması daha büyük sıkıntı bence. Canım isterse rahat rahat istediğimi yaşadım diye düşünüyordur.
Güvenilecek biri yok karşınızda.
Ay evet hepsi takıntılı zaten bu kadınlarınEk not: bir adam sana eski sevgilisini takintili psikopat gibi göstermeye calisiyorsa 99% sorun erkektedir. Istese bal gibi de engellerdi, heleki sözde ciddi oldugu biri ile görüşürken. Adam kendine acik kapi birakiyor
Ay evet hepsi takıntılı zaten bu kadınların
Nedense hep peşindeler bunlar istemiyor
Çok gördük böyle tipleriEvet. 8 aydir iletisim kesilmiyor. Adam cevap yazip ben hala ümit veriyorum demiyor da. Adam hic de saglam papuc degil. Dürüst ayagina yatiyor sadece
Sizde inandınız mı..Hoşuna gidiyor kadının yazması çünkü .Hiç kimseye yarabandı olmayın bence onlar geri birleşir üzülen siz olursunuz .Bitseydi eğer engeller numarasını siler cevap bile yazmazdı kadına.kesinlikle.. bunu kendisine de söyledim zaten hâlâ neden yazıyor diye. kendisi engel atmanın sadece onda hırs yaratacağını böyle umursamayarak kopacağını söyledi. bu daha çok kurcalıyor beynimi aslında
Niyeyse hep eski sevgililer psikopat. Erkekler bırakan ama kadının acı çekmesine kıyamayan taraf. O yüzden ayrılık süreci acısız olsun diye kızı kırmamaya çalışan taraf. Çok inandırıcıÇok gördük böyle tipleri
35 yaşındayım
Türk erkeğinin takdiğidir bu
Herkes peşimde ama ben seni istiyorum
Bir kere sert konuşsun her yerden engellesin bakalım kız peşine takılıyor mu?
Kimse piskopat değil heralde
Vardır tabi o tiplerde az
Ama nedense eski sevgilim peşimi bırakmıyor diyen erkekler milyonlarca
Ezik egolarını şişir istiyorlar işte
Çok gördük böyle tipleri
35 yaşındayım
Türk erkeğinin takdiğidir bu
Herkes peşimde ama ben seni istiyorum
Bir kere sert konuşsun her yerden engellesin bakalım kız peşine takılıyor mu?
Kimse piskopat değil heralde
Vardır tabi o tiplerde az
Ama nedense eski sevgilim peşimi bırakmıyor diyen erkekler milyonlarca
Ezik egolarını şişir istiyorlar işte
bu gece bana geçmişinle ilgili anlatmak istediğin bir şey var mı dedi
Evet ama belki ailesi zorluyordur böyle görünmesine mecbur bırakıyordur bunu sorun bence ama bunları yaşayıp size bekaret dayatiyorsa uzak durmanız lazım .alakası yok. dışarıya aşırı muhafazakar gözüküp içten içe böyle biri olması canımı sıkan. sizin için önemli olmayabilir, saygı gösteririm ama benim için dışarıdan farklı gözüküp içten böyle biri çıkması evet sorun