- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Benim doktorum da ayni ilaclari verdi ama atak donemindeyim sanirim ne ilac etki ediyo ne bisey.benim duymakla ya da kulakla sorunum yok sadece donme hissi ve agir bulanti.hastaligimin 8 haftasii gecti henuz.meniere degilsem neden bu ataklari yasiyorum onu da bilmiyorum..gun icinde donmeyi hissettigmde bende oyalanmayaa ugrasyorum ama son 5 gundur oyalanmak ne kelime yataktan cikamaz oldum ilki de 10gun surmustu..allah hepimize acil sifa versin.sizin ki meniere mi?başlığı okuyunca hastalığının vertigo olduğunu anladım.
çünkü bende de aynı rahatsızlık var.
1 yıla yakındır ben de bunu yaşıyorum. ve İlkokul öğretmeniyim, düşünebiliyor musun nasıl çalıştığımı?
başlarda çok araştırma yaptım bu hastalık hakkında okuduğum yorumlar ben kahretti. Evlenmekten bile vazgeçtim bi ar ben nasılsa hep hasta olacağım kimseyi mutlu edemem kendim mutsuzken diye...
ilk hasta olduğumda 10gün inanki ne zaman uyansam (ilaçlarla dönmeyi hissetmemem için uyutuyorlardı) ağlıyordum, aralıksız. 1 ay böyle geçti. 3ay araştırma yaptım. ama baktım ki çözümü yok, okudukça ağlıyorum, geleceğimi karartıyorum.
şimdi hiç düşünmüyorum, hep şükrediyorum daha beteri olabilirdi diye. biliyorum insan bazen diyo -ameliyat olsam kurtulsam, neden ilacı yok, tedavisi yok, neden ben? vs- ama kendimi adapte ettim. baktım sallanıyorum hemen bişeylerle oyalanıyorum ki kendmi dinlemiyim. atak zamanları tabi yataga baglanıyorsun, o başka...
sana önereceğim ilaçlar var, herkes bunu kullanıyor, tebokan ve vasoserc. atak zamanı vasoserc 8 sa arayla 16mg. gingko biloba bitkisi içeren tabletler al aktardan iç günde bir defa.
düşünmemeye çalış, başarabilirsenAllah hepimize şifa versin...
Benim doktorum da ayni ilaclari verdi ama atak donemindeyim sanirim ne ilac etki ediyo ne bisey.benim duymakla ya da kulakla sorunum yok sadece donme hissi ve agir bulanti.hastaligimin 8 haftasii gecti henuz.meniere degilsem neden bu ataklari yasiyorum onu da bilmiyorum..gun icinde donmeyi hissettigmde bende oyalanmayaa ugrasyorum ama son 5 gundur oyalanmak ne kelime yataktan cikamaz oldum ilki de 10gun surmustu..allah hepimize acil sifa versin.sizin ki meniere mi?
hayır meniere değil, vertigo. ama diziness şeklinde seyrediyo ki bu da gerçekten öldürmeyip süründürüyor..
atak zamanı ne yapsan kar etmiyor zaten, maksat o atağa yakalanmamak, bunun için robot gibi yaşıyorum ben:) yediklerime dikkat ediyorum, basınç değişikliğine maruz kalmamaya çalışıyorum bir de yüzüyorum. doktorum tavsiye etmişti, ben iyi geldiğini düşünüyorum.
seninki manevrayla geçmeyen canım anlattıkların onu gösteriyor, benimki de öyle malesef. keşke manevralık olsaydı...
perhize bakma sadece az tuzlu ye yeter. benim doktorum vertigo alanında uzman. istersen ismini verebilirim, özel makinelerle kontrol yapıyor.
hayır meniere değil, vertigo. ama diziness şeklinde seyrediyo ki bu da gerçekten öldürmeyip süründürüyor..
atak zamanı ne yapsan kar etmiyor zaten, maksat o atağa yakalanmamak, bunun için robot gibi yaşıyorum ben:) yediklerime dikkat ediyorum, basınç değişikliğine maruz kalmamaya çalışıyorum bir de yüzüyorum. doktorum tavsiye etmişti, ben iyi geldiğini düşünüyorum.
benim doktorum vertigonun hastalık olmadıgını hastalık belirtisi oldugunu altındaki nedenin bulunması gerektiginive söylemişti..benimki de dizzness seklinde öyle her yer dönmüyo benim icimde oluyo sanki.boyun düzlesmem var onun neden olablcegni söyledi birde bu olay olmadan önce soguk algınlıgım vardı denge siniri iltihabı diye bsey varmıs denge siniri sisiyomus virüsle.büyük ihtimalle budur nedeni dedi...henüz cok yeni 8 hafta oldu umarım doktorumun söyledigi gibi gecici biseydir.ama ben aynı atagı bikez daha yasayınca hep böyle gidicek diye dusunmeden edemiyorum
başlığı okuyunca hastalığının vertigo olduğunu anladım.
çünkü bende de aynı rahatsızlık var.
1 yıla yakındır ben de bunu yaşıyorum. ve İlkokul öğretmeniyim, düşünebiliyor musun nasıl çalıştığımı?
başlarda çok araştırma yaptım bu hastalık hakkında okuduğum yorumlar ben kahretti. Evlenmekten bile vazgeçtim bi ar ben nasılsa hep hasta olacağım kimseyi mutlu edemem kendim mutsuzken diye...
ilk hasta olduğumda 10gün inanki ne zaman uyansam (ilaçlarla dönmeyi hissetmemem için uyutuyorlardı) ağlıyordum, aralıksız. 1 ay böyle geçti. 3ay araştırma yaptım. ama baktım ki çözümü yok, okudukça ağlıyorum, geleceğimi karartıyorum.
şimdi hiç düşünmüyorum, hep şükrediyorum daha beteri olabilirdi diye. biliyorum insan bazen diyo -ameliyat olsam kurtulsam, neden ilacı yok, tedavisi yok, neden ben? vs- ama kendimi adapte ettim. baktım sallanıyorum hemen bişeylerle oyalanıyorum ki kendmi dinlemiyim. atak zamanları tabi yataga baglanıyorsun, o başka...
sana önereceğim ilaçlar var, herkes bunu kullanıyor, tebokan ve vasoserc. atak zamanı vasoserc 8 sa arayla 16mg. gingko biloba bitkisi içeren tabletler al aktardan iç günde bir defa.
düşünmemeye çalış, başarabilirsenAllah hepimize şifa versin...
cnm çok geçmiş olsun.ne yaşadığını anlıyabiliyorum benim rahatsızlığım panik ataktı yıllaraca mücadele ettim ediyorumda hala.seninki çok daha farklı ama bende o tarz şeyler yaşıyorum mide bulantısı hariç.bizim ortak noktamız altında yatan stres ne yazıkki.yıllar önce yaşanmış üzücü birşey bile bugünümüzü etkiliyebiliyor.sana tavsiyem okulunu bırakma oyalanıcak güzel zevkler edin atakların geldiğinde kendini hemen oylamaya bak.benim en yakın 2 arkadaşımdada vergito var çok iyi anlıyorum yaşadıklarını inan çağımız hastalığı çok basit gibi duran ama insanı etkiliyen bişey.vergito olan 2 arkadaşımda çalışıyor biri mememur diğeri hasta bakıcılık yapıyor anlıcan hayata bir şekilde tutanmak zorundayız.en büyük etkiliyen stres uzak durucaz üzülmücez zor ama yapmak zorundayız başka türlü olmuyor.umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun cnm
basınc degisikligine maruz kalmamak elimde degil okulum dagın tepesinde:)) yüzmeye de fırsatım yok ama boyun hareketleri yapıyorum.bunlar dısında iyi gelen bir sey olursa paylasırsan sevinirimhayır meniere değil, vertigo. ama diziness şeklinde seyrediyo ki bu da gerçekten öldürmeyip süründürüyor..
araba tutmaz mı hemde nasıl tutardı özellikle kücükken.simdilerde her günüm öyle geciyo kendimle dalga geciyorum :)) tebokan alabilirsin eczanedeb gingko biloba etken maddesi bi agaç.denge kaybı ve vertigo tedavisinde kullanıyoeğer iltihaptan olsaydi 15 gün yada 30 günde geçerdi canım bana doktor öyle demişti,o ya boyun düzleşmesinden yada iç kulaktan ama azda olsa bi çınlama varsa ve en önemli ip ucu şu seni araba tutuyorsa büyük ihtimal iç kulaktandır
Benim de küçükken bindiğim an tutardı, şimdi de ufuk çizgisini görmesem hemen dönüyo başım, en iyisi kendim sürünce, dönemeçlerde bile çok az etkiliyor.araba tutmaz mı hemde nasıl tutardı özellikle kücükken.simdilerde her günüm öyle geciyo kendimle dalga geciyorum :)) tebokan alabilirsin eczanedeb gingko biloba etken maddesi bi agaç.denge kaybı ve vertigo tedavisinde kullanıyo
Benim de küçükken bindiğim an tutardı, şimdi de ufuk çizgisini görmesem hemen dönüyo başım, en iyisi kendim sürünce, dönemeçlerde bile çok az etkiliyor.
Tebokanı ben de duydum ama almadım çünkü gingko biloba tablet alıyorum. Arada sallanırsam vasoserc alıyorum. Kafama göre takılıyorum yani:)
Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Bence okulu dert etme o okul nasılsa biter 4 senede değilde 6 senede ama biter en azından istediğin bölümde okumanın sevinci moralini de yüksek tutmana yardımcı olur.Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Amin.
basınc degisikligine maruz kalmamak elimde degil okulum dagın tepesinde:)) yüzmeye de fırsatım yok ama boyun hareketleri yapıyorum.bunlar dısında iyi gelen bir sey olursa paylasırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?