- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Canim oncelikle cok gecmis olsun.bende suan bu hastaliktan muzdaribim ama baslangic seviyesindeymis henuz.ilac tedavisi uyguluyorum suanda.
Sana tavsiye edecegim bi doktor var.umraniye erdem hastanesi Fatih Eraslan.kayinvalidem bikac sene once ayni rahatsizliktan bu doktora gitmis.odaya girerken dunyam donuyodu diyo.bikac hareket yaptirmis gule oynaya cikmis odadan.kulagindaki kristalleri duzeltmis.simdi bende o hastaneye gittim ilaclarimi kullaniorum.bi dene derim.
Canim oncelikle cok gecmis olsun.bende suan bu hastaliktan muzdaribim ama baslangic seviyesindeymis henuz.ilac tedavisi uyguluyorum suanda.
Sana tavsiye edecegim bi doktor var.umraniye erdem hastanesi Fatih Eraslan.kayinvalidem bikac sene once ayni rahatsizliktan bu doktora gitmis.odaya girerken dunyam donuyodu diyo.bikac hareket yaptirmis gule oynaya cikmis odadan.kulagindaki kristalleri duzeltmis.simdi bende o hastaneye gittim ilaclarimi kullaniorum.bi dene derim.
canım öncelikle çok geçmiş olsun allah cümlemizin şifasını versin inşallah
bnm de ikizim çanakkalede ingilizce öğretmenliği okuyor,biz de 19 yaşındayız.bnce sıkıntı değil orda devam edebilirsin perhize.eve falan çıksan,kendine göre yemeklerini pişirirsin,olmaz mı:26: veya annenler falan emekliyse oraya taşınsanız,bu fırsat kaçmaz bence.çanakkale çoook güzel bi yermiş,hem stres sıkıntıdan da uzak olursun,umarım iyileşirsin allah cümlemizin şifasını versin
Çok üzüldüm canım umarım bir an önce hastalığın geçer daha çok gençsin bulunur bi çaresi üzme tatlı canını...ailenin ve sevgilinin sana verdiği destekle atlatırsın merak etme.çanakkale güzel yer sen de daha iyi olursun orda okula adapte olamazsan kafanı takma halledersin...sıkıntılı olduğunda burdan yine yaz takipçin olucam iyi olduğunu öğrenmek isterim.tekrar çok geçmişler olsun.
çok sağol canım ne güzel söylemişsin düşündükçe seni boğar diye,evet işin içinden çıkamıyorum kara kara düşünüyorum,bu hastalık olucaksa bile ne olurdu 5 sene sonra olsaydı en azından okulum bitseydi diyorum...ama hepsi boş işte bizim elimizde olan bir şey değil...gece gündüz dua ediyorum Allaha ne olur sizler de dualaranızı esirgemeyin kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?