Geçmeyen hastalığım(dertleşmeye çok ihtiyacım var)

sağol canım: inşallah dediğin gibi iyi olur her şey...

Son düzenleme:

yoktur inşallah bir şey korkma. evet stresle çok alakası var ama ben takmasam da hissediyorum malesef o kendini bana hatırlatıyor

inşallah canım ya inşallah :)

Allah yardımcınız olsun derdi veren Allah dermanını da verir siz azmedin başarın sakın pes etmeyin
Allah şifa versin

Allah şifa versin arkadaşım. Üzüntü, stress hastalığını tetikleyen durumlarsa bence okulu bırakma ki senin en çok istediğin şeymiş ingilizce öğretmenliği hem çok şükür ki hayati bi tehliken yok. perhiz olayına gelince seninle aynı dertten müzdaripim ben de. mide hastası olduğum için bana da çoğu şey yasak yediğim ya da içtiğim takdirde soluğu hastanede alıyorum çünkü dayanılacak bir ağrı ve bulantı değil. senin için Allahtan şifa diliyorum umarım bir an önce geçer

inşallah geçer,umarım seninki de bir an önce geçer...

canım bunun tedavisi var bende olmuştum anksiyetede vardı bende ilaçlarını kullandım ama hala başım döner arada bütün gün yatarım kuzenimle teyzemdede var daha çok stressten olan bişey manevra diye bişey yapıyolar oda düzeltiyo iyi bi dr. bulup manevra yaptırmalısın... ve perhiz değil ilaç ismi doğru olmaz ama var ilaçları kullanman lazım başka türlü geçmez ne çektiğini ben anlayabiliyorum

sana da geçmiş olsun canım menevra teddvisini sordum doktoruma o kristalleri oynayanlarda oluyormuş bende uygulanamazmış öyle dedi .s

aynı seyleri yasıyoruz sanırım..ben de okulumu dondurmak zorunda kaldım istanbulda okuyorum.hepsi 8 hafta önce bas dönmesi göz bulanıklıgıyla basladı birden kendimi kusarken sonrada acilde buldum..vertigo dendi ama gun gectkce kötüye gitti kbb a gittim beyin mrı cekildi boyun düzlesmesi cıktı ondAn olablcegi söylendi 10 gun ölü gibi yattm biraz geceye baslamıstıki adet dönemmde yine cıktı.baska mdoktora gittim o da denge sniri iltihabı olablcegni söyledi ama dün aynı atagı tekrar yasadm hala devam ediyo..fzik tedavyede gittim.artk hangi dra gdicem blmiyorum..yasama hevesim kalmadı sürekli içim dnüyo yer kayıyo..adet zmanlarımda artıyo..dün yine kusturdu acile gitmedm cnkğ hastane ortamnıa dayanamıyorum artık...itü gibi okulu kazanmısken dondurmak cok yıprattı beni....

İç kulakta dengeyi sağlayan kum gibi kristaller varmış,bunlar yerinden oynar ve yarım daire kanalına girermiş,işte o zaman beyin vücudun hareket ettiğini zannedermiş ve dengesizlik oluşurmuş..

Belli hareketleri var kristalleri oturtmak için.. Bunun dışında baş dönmesi olduğunda gözlerinizi karşınızda bir noktaya sabitleyin,gözleri kapatmak daha kötü yapıyormuş.. Bunun yanında ilaçları var.

Zor,Allah yardımcınız olsun..Ama çaresiz değil,Allah başka dert vermesin..

Canım, vertigolarda epley ve semont manevraları diye adlandırılan, % 98 oranında başarı sağlanan bir tedavi yöntemi var, doktorun bunları uyguladı mı?

Geçmiş olsun ALLAH şifa versin..

Dipnot: 1 yılı aşkın bir süredir konuna bakmamışsın ama ben yinede bu manevralara değindim, bu dertten muzdarip başka arkadaşlara da hatırlatmak istedim..

ALLAH dert verip derman aratmasın..

çok geçmiş olsun canım rahatsızlığımız aynı mı bilmiyorum ama etkileri baya baya benziyor. yalnız o boyun düzleşmeside yaparmış bu dediğin etkileri kulaktan mı diye anlamanın en iyi yollarından biri dikkat et bakalım çınlama ve kulaklarında yükseklere çıkmışsın gibi basınç ve dolgunluk hissi oluyor mu ?eğer onlarda varsa iç kulaktan kaynaklanma ihtimali daha yüksektir..okul dondurmanın kazanmışken gidememenin ne olduğunu çok iyi bilirim ben o dönemde depresyon tedavisi görmüştüm okuluma gidemedim diye Allah herkese şifa versin sen şikayetlerini bana tam yaz az çok aynıysa ben sana kendi doktorumu öneririm numarasını falan veririm

manevra tedavisi görmedim canım ayrıca ilaçta kullanmadım sadece perhiz uyguluyorum bu dediğin yöntemleri doktorumla ilk görüşmemde sorucam bakalım,doktorum bu alanda çalışan çok iyi bir prof gerekse o yapardı gibime geliyor ama yinede aklımda kalmasın sormakta fayda var

Son düzenleme:
başlığı okuyunca hastalığının vertigo olduğunu anladım.

çünkü bende de aynı rahatsızlık var.

1 yıla yakındır ben de bunu yaşıyorum. ve İlkokul öğretmeniyim, düşünebiliyor musun nasıl çalıştığımı?

başlarda çok araştırma yaptım bu hastalık hakkında okuduğum yorumlar ben kahretti. Evlenmekten bile vazgeçtim bi ar ben nasılsa hep hasta olacağım kimseyi mutlu edemem kendim mutsuzken diye...

ilk hasta olduğumda 10gün inanki ne zaman uyansam (ilaçlarla dönmeyi hissetmemem için uyutuyorlardı) ağlıyordum, aralıksız. 1 ay böyle geçti. 3ay araştırma yaptım. ama baktım ki çözümü yok, okudukça ağlıyorum, geleceğimi karartıyorum.

şimdi hiç düşünmüyorum, hep şükrediyorum daha beteri olabilirdi diye. biliyorum insan bazen diyo -ameliyat olsam kurtulsam, neden ilacı yok, tedavisi yok, neden ben? vs- ama kendimi adapte ettim. baktım sallanıyorum hemen bişeylerle oyalanıyorum ki kendmi dinlemiyim. atak zamanları tabi yataga baglanıyorsun, o başka...

sana önereceğim ilaçlar var, herkes bunu kullanıyor, tebokan ve vasoserc. atak zamanı vasoserc 8 sa arayla 16mg. gingko biloba bitkisi içeren tabletler al aktardan iç günde bir defa.

düşünmemeye çalış, başarabilirsen Allah hepimize şifa versin...

seninki manevrayla geçmeyen canım anlattıkların onu gösteriyor, benimki de öyle malesef. keşke manevralık olsaydı...

perhize bakma sadece az tuzlu ye yeter. benim doktorum vertigo alanında uzman. istersen ismini verebilirim, özel makinelerle kontrol yapıyor.

Kulagimd cinlama hafif oluyor normal zamanlardaki kadar ugultu dolgunluk yok.tek bildigim igrenc bir ic donmesi ve bulanti..benimde gittigim doktor ilac verdi geciyo diye sevinmistimki vucudum strese grince yine nuksetti..ben ilac icmeden geciremem gibi geliyor cunku yataga dusuyorum gunlerce bu yuzden hic biyere gidemez oldum sosyal fobi olustu umarim tamamen atlatiriz..yasamayan bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…