Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Merhaba arkadaşlar ben de çok kötüyüm anksiyete hastasıydım bayağı ilaç ve terapi ile atlatmıştım şimdi birtakım sağlık sorunlarım çıkınca tekrar nüks etti. Kimseyle konuşamıyorum sürekli ağlama isteği geliyor. Dışarı çıkamıyorum korkuyorum. Çıktığımda hep kalp çarpıntısı. Sabahları elde titreme. İlaca tekrar başlamak istemiyorum ama başlarsam bir psikiyatriste gitmek istiyorum . Öneriniz var mı tercihen kadın olsa ?

Çok geçmiş olsun buaralar anksiyete ve ve ağrıların depreştiği dönemdeyiz herhalde bende aynıyım ve birçok kişide okuyorum

Teşekkür ederim. Ben de araştırdıkça farkettim gerçekten hep aynı belirtiler burada yalnız olmadığımızı bilmek de kaygıyı azaltıyor birbirimize iyi geliyoruz bence. Her gecenin bir sabahı vardır elbet inanıyorum hepimize dua ediyorum

Mide bagırsak sorunlarını doruklarda yasamıs bi insanım. Gecen yıl mide ağrısından bulantıdan gazdan Yemeden içmeden kesildim 1 ayda 13 kilo verdim aklımı kacırıcaktım

Mide bagırsak sorunlarını doruklarda yasamıs bi insanım. Gecen yıl mide ağrısından bulantıdan gazdan Yemeden içmeden kesildim 1 ayda 13 kilo verdim aklımı kacırıcaktım
Yeme isteği ne zaman geldi sizde,ben de şu sıralar aynı durumdayım ,ilaca başladım bir ay oluyor,ama düşük doz içiyorum şimdilik, çünkü ilacın yan etkileri de iştahsızlık,miyde bulantısı , fakat iştah geliyor ilaç açılınca biraz o da bir ayı geçer ,miyde ağrısıni bilmeyen ben, anksiyete sayesinde öğrendim,hele yemek yememek çok kötü, zaten bu kaygılar kendi başına rahatsız edici,bir de yemekten kesilme çok güçsüz yapiyor

Allah razı olsun kardeşim gerçekten insan bazen yalnız olmadığını düşününce bilinçaltı biraz daha rahatlıyor

Allah razı olsun kardeşim gerçekten insan bazen yalnız olmadığını düşününce bilinçaltı biraz daha rahatlıyor
Dün gece yarısı bağırsaklarım aniden hareketlendi karnım ağrıdı resmen seslerini duyuyorum karnımda ishal olmuşum yine bir kaç zamandır normal gidiyordu. Canım sıkıldı artık bugüne dahiliyeden randevu aldım. Dün magnezyum da içmiştim o da yapmış olabilir ama evvel bir kaç gün daha içmiştim. Of gerçekten yaşayan anlar bu durumu stresini

Peki nasılsınız ilaç kullanıyormusunuz nasıl aşacağız bu durumu
Ewet kullanıyorum bir ay oldu, normalde ilaç etki etmeye başlayınca düzelmesi gerek,bende anksiyete ağır basınca ilk iştah gidiyor ve miyde ağrısı oluyor

Ewet kullanıyorum bir ay oldu, normalde ilaç etki etmeye başlayınca düzelmesi gerek,bende anksiyete ağır basınca ilk iştah gidiyor ve miyde ağrısı oluyor
Laleela merhaba ilac antidepresan değil mi? Peki etkilerini görmeye başladın mı? Bağırsakların düzeldi mi? Ruh halinde etkiler oldu mu olumlu yönde?

Peki şuan ilaç kullanırken mi yaşıyorsunuz bu sıkıntıları

Merhaba umarım daha iyisinizdir önceden ilaç kullanırken nasıldınız peki iyi ne kadar sürede iyi gelmişti ilaç tedaviniz? En azından iyi geldiğini biliyorsanız bir çözümünüz var tekrar ilaç kullanmak iyi gelebilir. O sırada da kafada bitirmeye çalışmak. İlaç tedavisi bitene kadar kafamızda da bitirmemiz lazım benim anladığım. Ben henüz ilaca başlamadım ama düşünmeye başladım sanki sadece iyi geleceğine inanabilsem..

Merhaba iyi gelmişti şimdi tekrar doktor kontrolünde başlayacağım nasipse

Laleela merhaba ilac antidepresan değil mi? Peki etkilerini görmeye başladın mı? Bağırsakların düzeldi mi? Ruh halinde etkiler oldu mu olumlu yönde?
Ewet antidepresan ,alışmaya çalışıyorum,ben iki tane kullanıyorum,bir tanesi asıl antidepresanım diğeri yardımcı,miyde bulantısı,iştah açıcı ve uyku için ,ama yardımcı olan beni çok tuhaf yaptı,bugün Dr randevum vardı yardımcı ilaci bırakıyorum diğer ilaç ile devam,ama bu iş sadece ilaç ile cozulecek değil,biraz kendimizde de bitiyor,çünkü ilaç ewet endişeyi , kaygıyı azaltıyor,ama sonuçta düşüncelerimiz aynı,davranışlar aynı yani bunlar da bizi anksiyete ile tanıştıran aliskanliklar

Bazen düşüncemi değiştirebiliyorum ama bu mide bulantısı iştahsızlık beni çok yıpratıyor arkadaşlar daha öncede böyle mevsim geçişlerinde atak geçirdiniz mi bu ataklar ne kadar sürdü

Bazen düşüncemi değiştirebiliyorum ama bu mide bulantısı iştahsızlık beni çok yıpratıyor arkadaşlar daha öncede böyle mevsim geçişlerinde atak geçirdiniz mi bu ataklar ne kadar sürdü
Bende miyde ile alakalı olduğunda ben ilaca başladım çünkü çok ağrıyor ve ben çekemedim o agriyi

Ewet işte aynı malesef,ben de aynı, kaygı ile alakalı idare ediyorum,ama o mide ağrısı çok başka ve şiddetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…