Çok geçmiş olsun buaralar anksiyete ve ve ağrıların depreştiği dönemdeyiz herhalde bende aynıyım ve birçok kişide okuyorumMerhaba dün akşam çok şiddetli geldi atak bana da ve hiçbir sebep yokken misafirlikteydik oturuyordum işin tuhafı bir kaç gündür çok iyiydim geride kaldı artık gibi düşünmüştüm. Misafirlikte belli etmedim ama yeme istediğim bıçak gibi kesildi çay bile içemedim. Sık sık lavabo ihtiyacım olmuştu bağırsaklarım hareketlendi. Sol kolum bir ağırlaştı ağrı başladı. Kendimce atak bu desemde bir yanım ya kalp krizisiyse dedi. Çok zor ettim eve dönmeyi. Ağrı geçmedi ama kendimi telkin ettim uyuya kalmışım. Sabah aynı psikolojide uyandım ağrım devam ediyordu. İnanın ilaç var evde bugün tüm gün ilaç içsem mi diye araştırma yaptım. Öğlen tekrar açtım video izledim İzzet hocayı. Biraz berraklaştı zihnim. Dedim bişey olsa şimdiye çoktan olmuştu. Bel fıtığım kaç gündür harekete geçmiş adım gibi biliyorum bel fıtığı ama bir yanım başka şeylere yormaya çalışıyor bazen aldanıyorum beynime içim kararıyor. Sonra mantıklı şeylerle kendimi telkin etmeye çalışıyorum biraz daha ferahlıyorum ama bu böyle nereye kadar sürecek inanın bilmiyorum
Mide bagırsak sorunlarını doruklarda yasamıs bi insanım. Gecen yıl mide ağrısından bulantıdan gazdan Yemeden içmeden kesildim 1 ayda 13 kilo verdim aklımı kacırıcaktım2 haftadır fazlasıyla yaşıyorum arkadaşlar bu sıkıntılar olunca mide sıkıntılarınız da artıyor mu benim midemde aşırı gaz ve bulantı oluyor ağrılar geçince kafam rahatlayınca o da geçiyor benim gibi olan var mı
Yeme isteği ne zaman geldi sizde,ben de şu sıralar aynı durumdayım ,ilaca başladım bir ay oluyor,ama düşük doz içiyorum şimdilik, çünkü ilacın yan etkileri de iştahsızlık,miyde bulantısı , fakat iştah geliyor ilaç açılınca biraz o da bir ayı geçer ,miyde ağrısıni bilmeyen ben, anksiyete sayesinde öğrendim,hele yemek yememek çok kötü, zaten bu kaygılar kendi başına rahatsız edici,bir de yemekten kesilme çok güçsüz yapiyorMide bagırsak sorunlarını doruklarda yasamıs bi insanım. Gecen yıl mide ağrısından bulantıdan gazdan Yemeden içmeden kesildim 1 ayda 13 kilo verdim aklımı kacırıcaktım
Peki nasılsınız ilaç kullanıyormusunuz nasıl aşacağız bu durumuMide bagırsak sorunlarını doruklarda yasamıs bi insanım. Gecen yıl mide ağrısından bulantıdan gazdan Yemeden içmeden kesildim 1 ayda 13 kilo verdim aklımı kacırıcaktım
Allah razı olsun kardeşim gerçekten insan bazen yalnız olmadığını düşününce bilinçaltı biraz daha rahatlıyorTeşekkür ederim. Ben de araştırdıkça farkettim gerçekten hep aynı belirtiler burada yalnız olmadığımızı bilmek de kaygıyı azaltıyor birbirimize iyi geliyoruz bence. Her gecenin bir sabahı vardır elbet inanıyorum hepimize dua ediyorum
Dün gece yarısı bağırsaklarım aniden hareketlendi karnım ağrıdı resmen seslerini duyuyorum karnımda ishal olmuşum yine bir kaç zamandır normal gidiyordu. Canım sıkıldı artık bugüne dahiliyeden randevu aldım. Dün magnezyum da içmiştim o da yapmış olabilir ama evvel bir kaç gün daha içmiştim. Of gerçekten yaşayan anlar bu durumu stresiniAllah razı olsun kardeşim gerçekten insan bazen yalnız olmadığını düşününce bilinçaltı biraz daha rahatlıyor
Ewet kullanıyorum bir ay oldu, normalde ilaç etki etmeye başlayınca düzelmesi gerek,bende anksiyete ağır basınca ilk iştah gidiyor ve miyde ağrısı oluyorPeki nasılsınız ilaç kullanıyormusunuz nasıl aşacağız bu durumu
Laleela merhaba ilac antidepresan değil mi? Peki etkilerini görmeye başladın mı? Bağırsakların düzeldi mi? Ruh halinde etkiler oldu mu olumlu yönde?Ewet kullanıyorum bir ay oldu, normalde ilaç etki etmeye başlayınca düzelmesi gerek,bende anksiyete ağır basınca ilk iştah gidiyor ve miyde ağrısı oluyor
Peki şuan ilaç kullanırken mi yaşıyorsunuz bu sıkıntılarıHiç geçmiyor o korku surekli sol tarafımda nasil bir ağrı olursa olsun herseyi kalp krizine yoruyorum belki de çevremde çok kalp krizi duydum diye beyin kendini öyle sartliyor artık yoruldum o yüzden haftaya psikiyatriye randevu aldım 2 sene öncede kullanmıştım ilac hayata geri dönmüştüm böyle olunca kendimi hayattan soyutluyorum
Merhaba umarım daha iyisinizdir önceden ilaç kullanırken nasıldınız peki iyi ne kadar sürede iyi gelmişti ilaç tedaviniz? En azından iyi geldiğini biliyorsanız bir çözümünüz var tekrar ilaç kullanmak iyi gelebilir. O sırada da kafada bitirmeye çalışmak. İlaç tedavisi bitene kadar kafamızda da bitirmemiz lazım benim anladığım. Ben henüz ilaca başlamadım ama düşünmeye başladım sanki sadece iyi geleceğine inanabilsem..Merhaba arkadaşlar ben de çok kötüyüm anksiyete hastasıydım bayağı ilaç ve terapi ile atlatmıştım şimdi birtakım sağlık sorunlarım çıkınca tekrar nüks etti. Kimseyle konuşamıyorum sürekli ağlama isteği geliyor. Dışarı çıkamıyorum korkuyorum. Çıktığımda hep kalp çarpıntısı. Sabahları elde titreme. İlaca tekrar başlamak istemiyorum ama başlarsam bir psikiyatriste gitmek istiyorum . Öneriniz var mı tercihen kadın olsa ?
Merhaba iyi gelmişti şimdi tekrar doktor kontrolünde başlayacağım nasipseMerhaba umarım daha iyisinizdir önceden ilaç kullanırken nasıldınız peki iyi ne kadar sürede iyi gelmişti ilaç tedaviniz? En azından iyi geldiğini biliyorsanız bir çözümünüz var tekrar ilaç kullanmak iyi gelebilir. O sırada da kafada bitirmeye çalışmak. İlaç tedavisi bitene kadar kafamızda da bitirmemiz lazım benim anladığım. Ben henüz ilaca başlamadım ama düşünmeye başladım sanki sadece iyi geleceğine inanabilsem..
İnşallah yine çok iyi gelir hepimiz bir an önce iyi oluruz çok geçmiş olsun, geçecek inşallah bugünler geride kalacakMerhaba iyi gelmişti şimdi tekrar doktor kontrolünde başlayacağım nasipse
Ewet antidepresan ,alışmaya çalışıyorum,ben iki tane kullanıyorum,bir tanesi asıl antidepresanım diğeri yardımcı,miyde bulantısı,iştah açıcı ve uyku için ,ama yardımcı olan beni çok tuhaf yaptı,bugün Dr randevum vardı yardımcı ilaci bırakıyorum diğer ilaç ile devam,ama bu iş sadece ilaç ile cozulecek değil,biraz kendimizde de bitiyor,çünkü ilaç ewet endişeyi , kaygıyı azaltıyor,ama sonuçta düşüncelerimiz aynı,davranışlar aynı yani bunlar da bizi anksiyete ile tanıştıran aliskanliklarLaleela merhaba ilac antidepresan değil mi? Peki etkilerini görmeye başladın mı? Bağırsakların düzeldi mi? Ruh halinde etkiler oldu mu olumlu yönde?
Bazen düşüncemi değiştirebiliyorum ama bu mide bulantısı iştahsızlık beni çok yıpratıyor arkadaşlar daha öncede böyle mevsim geçişlerinde atak geçirdiniz mi bu ataklar ne kadar sürdüEwet antidepresan ,alışmaya çalışıyorum,ben iki tane kullanıyorum,bir tanesi asıl antidepresanım diğeri yardımcı,miyde bulantısı,iştah açıcı ve uyku için ,ama yardımcı olan beni çok tuhaf yaptı,bugün Dr randevum vardı yardımcı ilaci bırakıyorum diğer ilaç ile devam,ama bu iş sadece ilaç ile cozulecek değil,biraz kendimizde de bitiyor,çünkü ilaç ewet endişeyi , kaygıyı azaltıyor,ama sonuçta düşüncelerimiz aynı,davranışlar aynı yani bunlar da bizi anksiyete ile tanıştıran aliskanliklar
Bende miyde ile alakalı olduğunda ben ilaca başladım çünkü çok ağrıyor ve ben çekemedim o agriyiBazen düşüncemi değiştirebiliyorum ama bu mide bulantısı iştahsızlık beni çok yıpratıyor arkadaşlar daha öncede böyle mevsim geçişlerinde atak geçirdiniz mi bu ataklar ne kadar sürdü
Ewet işte aynı malesef,ben de aynı, kaygı ile alakalı idare ediyorum,ama o mide ağrısı çok başka ve şiddetliBazen düşüncemi değiştirebiliyorum ama bu mide bulantısı iştahsızlık beni çok yıpratıyor arkadaşlar daha öncede böyle mevsim geçişlerinde atak geçirdiniz mi bu ataklar ne kadar sürdü