Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Bende aynı şekilde bende yaklaşık 10 yıl olacak ama son zamanlarda çok daha farklı bir hale geldi artık çarpıntı hissinden ziyade vücut ağrıları ve bağırsak mide sorunları rahatsız ediyor , her sabah dayak yemiş gibi her yerim tutulmuş şekilde kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum hiç bir iş yapamaz hale geldim. En ufak 200metre ilerideki markete gidip gelmek bile yorgunluktan işkence gibi geliyor. Bende yakın zamanda işe başlayacağım umarım banada iyi gelir.
Off off beni anlatmissiniz bir de bazi seyler tesadufen olur ama siz herseyi ona yorarsiniz ya artik sinir sistemim de bozuldu benim de en buyuk korkum kotu hastaliga yakalanmak Allah korusun :KK43:

Bende aynı şekilde bende yaklaşık 10 yıl olacak ama son zamanlarda çok daha farklı bir hale geldi artık çarpıntı hissinden ziyade vücut ağrıları ve bağırsak mide sorunları rahatsız ediyor , her sabah dayak yemiş gibi her yerim tutulmuş şekilde kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum hiç bir iş yapamaz hale geldim. En ufak 200metre ilerideki markete gidip gelmek bile yorgunluktan işkence gibi geliyor. Bende yakın zamanda işe başlayacağım umarım banada iyi gelir.
İnanın yalnız değilsiniz. Ben anksiyete nedir bilmeden önce bana noluyo falan diyodum kendi kendime. Ev darmadağın hiç is yapmazdım. Sabah uyanıyorum asla dinlenmis hissetmiyorum sanki sabaha kadar dayak yemisim. En cok öğleye kadar doya doya uyumayı özledim.

İnanın yalnız değilsiniz. Ben anksiyete nedir bilmeden önce bana noluyo falan diyodum kendi kendime. Ev darmadağın hiç is yapmazdım. Sabah uyanıyorum asla dinlenmis hissetmiyorum sanki sabaha kadar dayak yemisim. En cok öğleye kadar doya doya uyumayı özledim.
2 haftadır fazlasıyla yaşıyorum arkadaşlar bu sıkıntılar olunca mide sıkıntılarınız da artıyor mu benim midemde aşırı gaz ve bulantı oluyor ağrılar geçince kafam rahatlayınca o da geçiyor benim gibi olan var mı

Off off beni anlatmissiniz bir de bazi seyler tesadufen olur ama siz herseyi ona yorarsiniz ya artik sinir sistemim de bozuldu benim de en buyuk korkum kotu hastaliga yakalanmak Allah korusun :KK43:
Valla benimde aynı şekilde sadece sinir sistemi değil tüm vücut sistemim bozulmuş gibi geliyor bana. Eskiden yapabildiğim hiç bir şeyi yapamıyorum herşey işkence gibi geliyor herşeyi korku içinde yapıyorum heryerime değişik değişik ağrılar giriyor. Az bir yürüyüş yapıyorum 3-4 gün yataktan kalkamıyorum kas ağrılarından. Hal böyle olunca insan ister istemez başka bir hastalık var diye düşünüyor ama doktora gidince temiz çıkıyor , normalde ağrılar bir kaç gün bilemedin en fazla bir hafta sürer sonra geçer ama bendekiler yıllardır geçmiyor ve bu daha sinir bozucu

Bende aynı şekildeydim günde en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum. Zaten ancak sabaha karşı yatıyorum 5 gibi saat 9-10 gibi uyanıyorum ve sonra devam uyuyamıyorum vücut uykuda dinlenmiyor zaten ilk 5-10dakika ağrıdan iki büklüm oluyorum tüm vücudum kitlenmiş gibi kalkıyorum

Valla benimde aynı şekilde sadece sinir sistemi değil tüm vücut sistemim bozulmuş gibi geliyor bana. Eskiden yapabildiğim hiç bir şeyi yapamıyorum herşey işkence gibi geliyor herşeyi korku içinde yapıyorum heryerime değişik değişik ağrılar giriyor. Az bir yürüyüş yapıyorum 3-4 gün yataktan kalkamıyorum kas ağrılarından. Hal böyle olunca insan ister istemez başka bir hastalık var diye düşünüyor ama doktora gidince temiz çıkıyor , normalde ağrılar bir kaç gün bilemedin en fazla bir hafta sürer sonra geçer ama bendekiler yıllardır geçmiyor ve bu daha sinir bozucu
Cok dogru soyluyorsunuz koca bi buhranin icinde gibiyim eski hayatimi sanki ben yasamisim baskasi yasamis gibi simdi hepsine o kdr uzagim ki ne kendimi taniyabiliyorum ne vucudumu cok uzuluyorum daha yas 32 ama 80 gibi hissediyorum bir insanin her gun bi yeri agrir mi yada bi yerinde bisi hisseder mi 1 gunde 7 doktor gezdigimi bilirim cok sukur bir sey cikmiyor ama hayat boylede devam etmiyor cok yipratici

Cok dogru soyluyorsunuz koca bi buhranin icinde gibiyim eski hayatimi sanki ben yasamisim baskasi yasamis gibi simdi hepsine o kdr uzagim ki ne kendimi taniyabiliyorum ne vucudumu cok uzuluyorum daha yas 32 ama 80 gibi hissediyorum bir insanin her gun bi yeri agrir mi yada bi yerinde bisi hisseder mi 1 gunde 7 doktor gezdigimi bilirim cok sukur bir sey cikmiyor ama hayat boylede devam etmiyor cok yipratici
Gerçekten size katılıyorum sabah uyanıyorum dövmüşler gibi sol göğsüm memem ağrıyo midem garip yaşim 25 ama hayat enerjim mutluluğum hevesim yok sürekli diken üstündeyim hastalık hastalığı oldum resmen 🥺 her saniye aniden Öleceğini düşünür mü insan kalp krizi geçirip ölücem diye beyin kanaması diye çok korkuyorum

Gerçekten size katılıyorum sabah uyanıyorum dövmüşler gibi sol göğsüm memem ağrıyo midem garip yaşim 25 ama hayat enerjim mutluluğum hevesim yok sürekli diken üstündeyim hastalık hastalığı oldum resmen 🥺 her saniye aniden Öleceğini düşünür mü insan kalp krizi geçirip ölücem diye beyin kanaması diye çok korkuyorum
İnanın aynısı yazın ekime kadar kesin ölürüm diye kafamda kuruyordum kasim oldu şimdi de yazı görmem diyorum sürekli her saniye kesin ölcem diyorum zaten dunya yalan hayat baki degil neden bu kadar hayati zorlastiriyorum anlamiyorum tövbe haşa Rabbim’in işine de karışmaya basladim artik ama ölüm korkusu cok fazla var zaten o yuzden hep ya hastaysam diye dusunuyorum :KK43:

İnanın aynısı yazın ekime kadar kesin ölürüm diye kafamda kuruyordum kasim oldu şimdi de yazı görmem diyorum sürekli her saniye kesin ölcem diyorum zaten dunya yalan hayat baki degil neden bu kadar hayati zorlastiriyorum anlamiyorum tövbe haşa Rabbim’in işine de karışmaya basladim artik ama ölüm korkusu cok fazla var zaten o yuzden hep ya hastaysam diye dusunuyorum :KK43:
Bendede çok fazla 2 yaşına girecek oğlum onu geride bırakıp ölmek yada oma birşey olacak korkusu bile beni yiyip bitiriyor çok empati yapıyorum birde biri ölse bende olabilirim o şekilde diye sürekli kuruyorum kafamda 🥺

Bunların hepsını ve daha fazlasını yasadım yasıyorum kesınlıkle tek cozuk ılac tedavısı ılk ay zor gececek ama ondan sonra hersey kolay olacak göreceksin

Bendede çok fazla 2 yaşına girecek oğlum onu geride bırakıp ölmek yada oma birşey olacak korkusu bile beni yiyip bitiriyor çok empati yapıyorum birde biri ölse bende olabilirim o şekilde diye sürekli kuruyorum kafamda 🥺
Evet benimde bir oglum var Allah bagislasin evlatlarimizi bizide onlara insallah benmde tek korkum bu ayni seyleri yasiyoruz kaderdasim nasil basedecegiz bilmiyorm :KK43:

Merhaba dün akşam çok şiddetli geldi atak bana da ve hiçbir sebep yokken misafirlikteydik oturuyordum işin tuhafı bir kaç gündür çok iyiydim geride kaldı artık gibi düşünmüştüm. Misafirlikte belli etmedim ama yeme istediğim bıçak gibi kesildi çay bile içemedim. Sık sık lavabo ihtiyacım olmuştu bağırsaklarım hareketlendi. Sol kolum bir ağırlaştı ağrı başladı. Kendimce atak bu desemde bir yanım ya kalp krizisiyse dedi. Çok zor ettim eve dönmeyi. Ağrı geçmedi ama kendimi telkin ettim uyuya kalmışım. Sabah aynı psikolojide uyandım ağrım devam ediyordu. İnanın ilaç var evde bugün tüm gün ilaç içsem mi diye araştırma yaptım. Öğlen tekrar açtım video izledim İzzet hocayı. Biraz berraklaştı zihnim. Dedim bişey olsa şimdiye çoktan olmuştu. Bel fıtığım kaç gündür harekete geçmiş adım gibi biliyorum bel fıtığı ama bir yanım başka şeylere yormaya çalışıyor bazen aldanıyorum beynime içim kararıyor. Sonra mantıklı şeylerle kendimi telkin etmeye çalışıyorum biraz daha ferahlıyorum ama bu böyle nereye kadar sürecek inanın bilmiyorum

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır panik bozukluk yaşıyorum. İlk başlarda sadece kalp krizi korkusu ve çarpıntı yaşıyordum ve sol göğüsümün üstünde hiç geçmeyen bir ağırlık hissi ile yaşıyordum ve bir çok kardiyoloji doktoruna göründüm. Bundan yaklaşık 3 yıl önce kardiyoloji doktorunun bir tanesi psikolojik olabileceğini söyledi ve psikiyatriye yönlendirdi bir gün hastanede yattım ve psikiyatrist kullanacağı ilaçları test etti yaklaşık 2 ay boyunca kullandım ve geçtiğini düşünerek ilaçları bıraktım ama bıraktıktan 3 ay sonra daha şiddetli döndü tekrardan başka bir psikiyatriste gittim ve aynı ilaçları aldım ama bu sefer ilacı kullanmadan önce yan etkilerini okudum ve ancak iki gün kullanabildim aynı ilacı çünkü okuduğum tüm yan etkileri yaşadım. Ardından hastalığım başka bir boyuta evrildi adete herşeyden kaygı duymaya başladım ya bana bişey olacak korkusu yada sevdiklerime bişey olacak korkusu başladı evden ne zaman çıksam aşırı terleme ve yoğun korku hissi nedeniyle 3-5 dakika sonra eve dönmek zorunda kalıyorum, ev içinde kendimi test ediyorum ev içinde hiç durmadan 45 dakika 1 saat yürüyorum ve bir nefes darlığı ve bir terleme ne bir kalp çarpıntısı ama evin merdivenlerinden aşağı inip 10 adım attıktan sonra nefesim kesiliyor ve terlemeye başlıyorum , kalp krizi korkum ara ara geçiyor ama bu seferde yerini çeşitli çeşitli hastalıklar alıyor. Şuanda aşırı derecede mide ve bağırsak sorunları yaşıyorum dayanılmayacak şekilde kas ağrıları , yaklaşık 1 yıldır geçmeyen omuz ağrım mevcut özellikle sol tarafımda , geçenlerde fİzik tedaviye gittim fibromiyalji olabileceğini söyledi ayrıca göğüs ağrım için Tietze sendromu olduğunu söyledi , benimle aynı durumda olan var mı varsa bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Canım mide bağırsak problemi yaşiyorum demişsin midede aşırı gaz geğirme bulantı oluyor mu

X