Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Bende aynı şekilde bende yaklaşık 10 yıl olacak ama son zamanlarda çok daha farklı bir hale geldi artık çarpıntı hissinden ziyade vücut ağrıları ve bağırsak mide sorunları rahatsız ediyor , her sabah dayak yemiş gibi her yerim tutulmuş şekilde kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum hiç bir iş yapamaz hale geldim. En ufak 200metre ilerideki markete gidip gelmek bile yorgunluktan işkence gibi geliyor. Bende yakın zamanda işe başlayacağım umarım banada iyi gelir.
Off off beni anlatmissiniz bir de bazi seyler tesadufen olur ama siz herseyi ona yorarsiniz ya artik sinir sistemim de bozuldu benim de en buyuk korkum kotu hastaliga yakalanmak Allah korusun :KK43:

Bende aynı şekilde bende yaklaşık 10 yıl olacak ama son zamanlarda çok daha farklı bir hale geldi artık çarpıntı hissinden ziyade vücut ağrıları ve bağırsak mide sorunları rahatsız ediyor , her sabah dayak yemiş gibi her yerim tutulmuş şekilde kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum hiç bir iş yapamaz hale geldim. En ufak 200metre ilerideki markete gidip gelmek bile yorgunluktan işkence gibi geliyor. Bende yakın zamanda işe başlayacağım umarım banada iyi gelir.
İnanın yalnız değilsiniz. Ben anksiyete nedir bilmeden önce bana noluyo falan diyodum kendi kendime. Ev darmadağın hiç is yapmazdım. Sabah uyanıyorum asla dinlenmis hissetmiyorum sanki sabaha kadar dayak yemisim. En cok öğleye kadar doya doya uyumayı özledim.

X