Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Off off beni anlatmissiniz bir de bazi seyler tesadufen olur ama siz herseyi ona yorarsiniz ya artik sinir sistemim de bozuldu benim de en buyuk korkum kotu hastaliga yakalanmak Allah korusun

İnanın yalnız değilsiniz. Ben anksiyete nedir bilmeden önce bana noluyo falan diyodum kendi kendime. Ev darmadağın hiç is yapmazdım. Sabah uyanıyorum asla dinlenmis hissetmiyorum sanki sabaha kadar dayak yemisim. En cok öğleye kadar doya doya uyumayı özledim.

2 haftadır fazlasıyla yaşıyorum arkadaşlar bu sıkıntılar olunca mide sıkıntılarınız da artıyor mu benim midemde aşırı gaz ve bulantı oluyor ağrılar geçince kafam rahatlayınca o da geçiyor benim gibi olan var mı

Off off beni anlatmissiniz bir de bazi seyler tesadufen olur ama siz herseyi ona yorarsiniz ya artik sinir sistemim de bozuldu benim de en buyuk korkum kotu hastaliga yakalanmak Allah korusun
Valla benimde aynı şekilde sadece sinir sistemi değil tüm vücut sistemim bozulmuş gibi geliyor bana. Eskiden yapabildiğim hiç bir şeyi yapamıyorum herşey işkence gibi geliyor herşeyi korku içinde yapıyorum heryerime değişik değişik ağrılar giriyor. Az bir yürüyüş yapıyorum 3-4 gün yataktan kalkamıyorum kas ağrılarından. Hal böyle olunca insan ister istemez başka bir hastalık var diye düşünüyor ama doktora gidince temiz çıkıyor , normalde ağrılar bir kaç gün bilemedin en fazla bir hafta sürer sonra geçer ama bendekiler yıllardır geçmiyor ve bu daha sinir bozucu

Bende aynı şekildeydim günde en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum. Zaten ancak sabaha karşı yatıyorum 5 gibi saat 9-10 gibi uyanıyorum ve sonra devam uyuyamıyorum vücut uykuda dinlenmiyor zaten ilk 5-10dakika ağrıdan iki büklüm oluyorum tüm vücudum kitlenmiş gibi kalkıyorum

Cok dogru soyluyorsunuz koca bi buhranin icinde gibiyim eski hayatimi sanki ben yasamisim baskasi yasamis gibi simdi hepsine o kdr uzagim ki ne kendimi taniyabiliyorum ne vucudumu cok uzuluyorum daha yas 32 ama 80 gibi hissediyorum bir insanin her gun bi yeri agrir mi yada bi yerinde bisi hisseder mi 1 gunde 7 doktor gezdigimi bilirim cok sukur bir sey cikmiyor ama hayat boylede devam etmiyor cok yipratici

Gerçekten size katılıyorum sabah uyanıyorum dövmüşler gibi sol göğsüm memem ağrıyo midem garip yaşim 25 ama hayat enerjim mutluluğum hevesim yok sürekli diken üstündeyim hastalık hastalığı oldum resmen her saniye aniden Öleceğini düşünür mü insan kalp krizi geçirip ölücem diye beyin kanaması diye çok korkuyorum

İnanın aynısı yazın ekime kadar kesin ölürüm diye kafamda kuruyordum kasim oldu şimdi de yazı görmem diyorum sürekli her saniye kesin ölcem diyorum zaten dunya yalan hayat baki degil neden bu kadar hayati zorlastiriyorum anlamiyorum tövbe haşa Rabbim’in işine de karışmaya basladim artik ama ölüm korkusu cok fazla var zaten o yuzden hep ya hastaysam diye dusunuyorum

Bendede çok fazla 2 yaşına girecek oğlum onu geride bırakıp ölmek yada oma birşey olacak korkusu bile beni yiyip bitiriyor çok empati yapıyorum birde biri ölse bende olabilirim o şekilde diye sürekli kuruyorum kafamda

Bunların hepsını ve daha fazlasını yasadım yasıyorum kesınlıkle tek cozuk ılac tedavısı ılk ay zor gececek ama ondan sonra hersey kolay olacak göreceksin

Evet benimde bir oglum var Allah bagislasin evlatlarimizi bizide onlara insallah benmde tek korkum bu ayni seyleri yasiyoruz kaderdasim nasil basedecegiz bilmiyorm

Merhaba dün akşam çok şiddetli geldi atak bana da ve hiçbir sebep yokken misafirlikteydik oturuyordum işin tuhafı bir kaç gündür çok iyiydim geride kaldı artık gibi düşünmüştüm. Misafirlikte belli etmedim ama yeme istediğim bıçak gibi kesildi çay bile içemedim. Sık sık lavabo ihtiyacım olmuştu bağırsaklarım hareketlendi. Sol kolum bir ağırlaştı ağrı başladı. Kendimce atak bu desemde bir yanım ya kalp krizisiyse dedi. Çok zor ettim eve dönmeyi. Ağrı geçmedi ama kendimi telkin ettim uyuya kalmışım. Sabah aynı psikolojide uyandım ağrım devam ediyordu. İnanın ilaç var evde bugün tüm gün ilaç içsem mi diye araştırma yaptım. Öğlen tekrar açtım video izledim İzzet hocayı. Biraz berraklaştı zihnim. Dedim bişey olsa şimdiye çoktan olmuştu. Bel fıtığım kaç gündür harekete geçmiş adım gibi biliyorum bel fıtığı ama bir yanım başka şeylere yormaya çalışıyor bazen aldanıyorum beynime içim kararıyor. Sonra mantıklı şeylerle kendimi telkin etmeye çalışıyorum biraz daha ferahlıyorum ama bu böyle nereye kadar sürecek inanın bilmiyorum

Canım mide bağırsak problemi yaşiyorum demişsin midede aşırı gaz geğirme bulantı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…