- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
- Konu Sahibi chamallows
Tüm çocuklar iyi melek diye bir iddia da bulunmadım.öğretmen kızıyım 4 yıl devlette öğretmenlik yaptım .kızım devlet okulunda oturduğum apartmanda da varlıklı aileden tut dar gelirliye kadar doktoralıdan tut ilkokulu zor bitirmişe kadar her tür insan var.gayet de mobing uyguluyorlar ve akran zorbalığı yapıyorlar.örnek vereyim apartmanımda bir kız var ailesinin durumu çok iyi kız en iyi kolejde okuyor.evde sıkılıp parka iniyor kızın hemen elinden ıpad ini furby sini ve bunun gibi eşya telefon oyuncağını alıyorlar kullanıyorlar.kız gidince de arkasından o zaten şişkonun teki biz onla arkadaş değiliz diye kakır kakır gülüyorlar.bal gibi de mobing ve akran zorbalığı.ha kızcağız işe yarar oyuncak eşya vs getirmediği zamanda yüzüne bile bakmıyorlar.bu çocuklar büyüyünce kimbilir nasıl insan olacaklar.ben tüm çocuklar iyidir düşüncesinde değilim o yüzden fıtrat ya da karakter denilen bir durum da var maalesef
cocuklar cok acımasız her açığı yüzlerine vururlar.
bu aile ile alakalı zenginlik fakirlik degil .
Cok zengin olup da durumu kötü olana minini uygulayan var . Ogretmenine siz nerden giyiniyorsunuz cok basit kıyafetleriniz var diyen ilkokul çocukları var .