- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 81.195
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #6.381
Hatta yorgan altı tek nefeste, sonra da hiç yaşanmamış gibi tavırlarDimi ne banal gece gece en sevmedigim![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta yorgan altı tek nefeste, sonra da hiç yaşanmamış gibi tavırlarDimi ne banal gece gece en sevmedigim![]()
Şimdi sulu kara döndü, yine de bembeyaz oldu her yer.buraya daha gelmedi
Ayak üstü kısa islerHatta yorgan altı tek nefeste, sonra da hiç yaşanmamış gibi tavırlar![]()
dönüp totoyu yatmalar falanHatta yorgan altı tek nefeste, sonra da hiç yaşanmamış gibi tavırlar![]()
Tüm gün ayaktayım her yerim varis oldu, bari sevişirken oturayım yatayım değil mi amaAyak üstü kısa isler![]()
pazartesine kadar karlıŞimdi sulu kara döndü, yine de bembeyaz oldu her yer.
Erir 1 saate![]()
Yok ya sürekli bakıyorum saat saat, akşam 9 dan sabaha yağacaktı güya, yarım saat o da 11 de yağdı.pazartesine kadar karlı![]()
bölge bölge yagislidir belkiYok ya sürekli bakıyorum saat saat, akşam 9 dan sabaha yağacaktı güya, yarım saat o da 11 de yağdı.
Yarın tüm gün gösteriyordu, akşam üstü 4 gibi kısa süreli diyor şimdi.
Bayağı kar nöbetindeyim![]()
niyekine kar temizleme işinde misin belediyede?Yok ya sürekli bakıyorum saat saat, akşam 9 dan sabaha yağacaktı güya, yarım saat o da 11 de yağdı.
Yarın tüm gün gösteriyordu, akşam üstü 4 gibi kısa süreli diyor şimdi.
Bayağı kar nöbetindeyim![]()
Onları da izliyorum, ilk defa bu sefer süper çalışıyorlarniyekine kar temizleme işinde misin belediyede?
barajlar dolacakniyekine kar temizleme işinde misin belediyede?
burda yagmur da yokLapa lapa oldu![]()
yerimede izleyip dinle barichamallows
Hava da kafayı yedi, bir lapa lapa yağıyor bir yağmura çeviriyor bir sis iniyor.
Ruh hali dengesizleşti bulutların
Ben açtım tlfdan usul usul müziğimi, camın önünde kukumav kuşları gibi yerimi aldım.
Belediyenin ekipleri de takipteyim, göbekleri bile bir dardan dönüyor bir genişten dönüp 2 kere tuzluyorlar.yerimede izleyip dinle bari![]()
allah işlerini rast getirsinBelediyenin ekipleri de takipteyim, göbekleri bile bir dardan dönüyor bir genişten dönüp 2 kere tuzluyorlar.
Tam puanı hakettiler
Kendimi emekli albay gibi hissettim, camda sokağın nabzını tutuyorum
Alajsjsjsj
bdv de önemli konulardayızbizim kizlar nereye yok oldu ya, hepsi birden bi parladi sonra çekti gittiler![]()