- Emoji Skoru
- 48.703
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #6.361
ben gidiyorum biraz yokum rüşvet karşılığı anama manıkür pedikür yapip gelecüm ![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay anne kız gecesi bayılırım tadını çıkarben gidiyorum biraz yokum rüşvet karşılığı anama manıkür pedikür yapip gelecüm![]()
Pazartesi alıp deneyeyim, yazık ya uykusu gelince kolunu emmeye başlıyor.gercekten ucuz emzigi emiyor çocuklar boş yere dunyanin parasini verme
sizinle bel altı konuşmanında yeri çok başka oluyo simdi amaooo pek bişey kaçırmamışsın ozaman![]()
damaklılari daha rahat kabul ediyolarPazartesi alıp deneyeyim, yazık ya uykusu gelince kolunu emmeye başlıyor.
aksama kadro tamamlansin gece olunca başka şeye basmiyo kafamiz zatensizinle bel altı konuşmanında yeri çok başka oluyo simdi ama![]()
çıkış yapmadan topiğe bakanlardır onlar yaOww şuan topigi 17 kişi okuyor![]()
ankarada harika yagmur var ya![]()
cankaya ya da gelir 1 saateEryaman tarafı full kar
Lapa lapa
kafa dengi koca bulmak şartAyy açtık kocamla rakımızı karın şerefine, oh mis gibi içiyoruz. Ani bir karar olunca mezesi yoğurt peynir kuruyemiş gibi tırttan oldu ama iyi oldu![]()
Kar yağıyorankarada harika yagmur var ya![]()
Ya iste kadin libidolu olmasıyla bitse keşkearamızda libidolu kadın olduğuna asla inanmam.her gece saatlerce k.k da takılır mı libidolu kadın.kocalarınız sevgilileriniz demiyor mu tık tık saatlerce ne yazıyorsun diye.hepiniz adamları uyutup buradasınız hadi artık itiraf edinnnn![]()
Dimi ne banal gece gece en sevmedigimHee, sevişip gelemiyoruz değil mi?
Bir tek gece 12 den sonra bayrak çekiliyor göklere sanki![]()
buraya daha gelmediKar yağıyor![]()