• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

bdv nin de cılkı çıktı 🥴
ne zaman acsam koca bulamiyorum, 20 23 yasinda hormonlari tavan yapmis kizcelerimizin sevgilime adini koyalim dedim bla bla
cavidani tereliyeyi özledim
tereliye nik değiştirdi tanınmıyorum sanıyor ama ben şıpp diye tanıyorummm en son hamileydi ikizlere bir süredir konu açmıyor şaşkınım

aramızda libidolu kadın olduğuna asla inanmam.her gece saatlerce k.k da takılır mı libidolu kadın.kocalarınız sevgilileriniz demiyor mu tık tık saatlerce ne yazıyorsun diye.hepiniz adamları uyutup buradasınız hadi artık itiraf edinnnn :KK53:
Benimki gececiyken burdayım .

Bı saat kitap okuycak filan olursa da o aralarda da uğruyorum

Bugün gunduzcu
Sabahın köründe gitti , hatta uyuyakalmisiz 40 dakika sonra uyandı koştur koştur gitti :D :D
O aniden kalkınca çok korktum lambaya bakıyorum lambami sallaniyo deprem mi oluyk diye çok gerildim

Halen atamadim deprem etkisini üzerinden.ansksiyeteye panik atağa çevirmez inşallah

Benimki gececiyken burdayım .

Bı saat kitap okuycak filan olursa da o aralarda da uğruyorum

Bugün gunduzcu
Sabahın köründe gitti , hatta uyuyakalmisiz 40 dakika sonra uyandı koştur koştur gitti :KK70: :KK70:
O aniden kalkınca çok korktum lambaya bakıyorum lambami sallaniyo deprem mi oluyk diye çok gerildim

Halen atamadim deprem etkisini üzerinden.ansksiyeteye panik atağa çevirmez inşallah
bende annem kalkip yuruyunce bi panikliyorum yerler sallaniyor 😂😂😂

Back