- 17 Aralık 2015
- 26.722
- 48.742
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #6.401
gordum gordum yine bir yatirim konusundaydinbdv de önemli konulardayız
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gordum gordum yine bir yatirim konusundaydinbdv de önemli konulardayız
özelden tiyo da aldım.pazartesi zenginleşeceğimmmmgordum gordum yine bir yatirim konusundaydin![]()
umarım öyle olurözelden tiyo da aldım.pazartesi zenginleşeceğimmmm![]()
bir batar bir çıkarız ama aya bölünce daima kardayızdırumarım öyle olur
iyice batmada![]()
bdv nin de cılkı çıktıbir batar bir çıkarız ama aya bölünce daima kardayızdır![]()
tereliye nik değiştirdi tanınmıyorum sanıyor ama ben şıpp diye tanıyorummm en son hamileydi ikizlere bir süredir konu açmıyor şaşkınımbdv nin de cılkı çıktı
ne zaman acsam koca bulamiyorum, 20 23 yasinda hormonlari tavan yapmis kizcelerimizin sevgilime adini koyalim dedim bla bla
cavidani tereliyeyi özledim
evet biliyorum nickinitereliye nik değiştirdi tanınmıyorum sanıyor ama ben şıpp diye tanıyorummm en son hamileydi ikizlere bir süredir konu açmıyor şaşkınım
malum şeyi diktirme konularına bak daha ekşınlıevet biliyorum nickiniama ekşın yok hiç ya
cinsellik bolumune bakayim az
varmi ya öyle konularmalum şeyi diktirme konularına bak daha ekşınlı![]()
Pro olunca bişey degismiyoki. Ban süresi filan azalsa bende pro olacaktim ban süresi de düşmüyormuşbende pro olmak istiyom![]()
yok ban suresi herkese eşit, pro olmak icin yurt disinda yasiyo olman lazim simdilik boyle, eskiden sanirim 50 tl idi ogrencilere burs olarak gidiyo o paraPro olunca bişey degismiyoki. Ban süresi filan azalsa bende pro olacaktim ban süresi de düşmüyormuş
ben bulamadim aksamOlmaz mı![]()
Benimki gececiyken burdayım .aramızda libidolu kadın olduğuna asla inanmam.her gece saatlerce k.k da takılır mı libidolu kadın.kocalarınız sevgilileriniz demiyor mu tık tık saatlerce ne yazıyorsun diye.hepiniz adamları uyutup buradasınız hadi artık itiraf edinnnn![]()
Özellikle doggy pozisyonunda hiç başka şeyleri dusunememallah allah isini yaparken mesaj atamazmi insanlarolamazmi yani doggy pozisyonu cok musait mesela bunun icin
![]()
bende annem kalkip yuruyunce bi panikliyorum yerler sallaniyorBenimki gececiyken burdayım .
Bı saat kitap okuycak filan olursa da o aralarda da uğruyorum
Bugün gunduzcu
Sabahın köründe gitti , hatta uyuyakalmisiz 40 dakika sonra uyandı koştur koştur gitti![]()
O aniden kalkınca çok korktum lambaya bakıyorum lambami sallaniyo deprem mi oluyk diye çok gerildim
Halen atamadim deprem etkisini üzerinden.ansksiyeteye panik atağa çevirmez inşallah
Çok çok iyiydi
Anlamadım zaten hava buz, bu kadar suyu ne yapıyor, içinde donar insanın![]()
Allah güç kuvvet versin .babayiğit kadınmisbende annem kalkip yuruyunce bi panikliyorum yerler sallaniyor![]()
Hiç mi uzulmuyorsuj barajları gördükçeiçim yaniyor ayol içim