- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.865
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #6.421
resimli mi olacakkkk ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimli mi olacakkkk ?
çakma altın yahuuu
Migrostan aliyosun galiba .Evde yumurta bitmiş almaya gittim. 78 lira verdim geldim. İzmir tire organik yumurta, iki avokado, oğlan istedi diye bir ufak boy dondurma, çiğ krema aldım. O kadar. 4 parça şeye 70 lira vermek artık can sıkıcı ya
Evet eve en yakın Migros var. Diğerleri yürüme mesafesinde biraz. Hayat çok pahalı artık yaMigrostan aliyosun galiba .
Bende izmirdeyim İzmir ekstra pahalı biliyosun dimi![]()
Allah güç kuvvet versin .babayiğit kadınmis
Yada parkeler sıkıntılı ?
barajlarda su azaldı dediklerinde içimden cogunu ben ictim heralde diye dusunuyorumHiç mi uzulmuyorsuj barajları gördükçe
Bunları hep ben kuruttum diye![]()
100 lira yakinda en ufak kağıt para olacak sanirim yaEvde yumurta bitmiş almaya gittim. 78 lira verdim geldim. İzmir tire organik yumurta, iki avokado, oğlan istedi diye bir ufak boy dondurma, çiğ krema aldım. O kadar. 4 parça şeye 70 lira vermek artık can sıkıcı ya
Evet eve en yakın Migros var. Diğerleri yürüme mesafesinde biraz. Hayat çok pahalı artık ya![]()
Ya elli tutar diye bozuklasa davrandım 78 dedi. Şok oldum. Cidden aldıpımda da bir şey yok100 lira yakinda en ufak kağıt para olacak sanirim yamarket arabasina dokundugun an 100 lira gidiyor
ben pandemi basindan 3 4 ay oncesine kadar markete hic gitmedim, esim gidiyodu bir ara ay sonunu goremedik adamla kavgaya tutustum nasil yok her zaman kaliyo da simdi noldu diye ( iddia falan oynadi sandim) 15 gun sonra aylik alisverise ben gittim beceremiyor diye yarim arabaya 1000 lira biraktim ciktim bidaha da sesimi cikarmadimYa elli tutar diye bozuklasa davrandım 78 dedi. Şok oldum. Cidden aldıpımda da bir şey yok![]()
Süt ürünleri fln özellikle hissettiriyor. Nereye kadar gidecek böyle ya. Markete gitmeyince anlamıyorsun da ben de genelde eşimi yollarım yada beraber gideriz o öder. Bakmazdkm. Dört parça bile yüz liraya yakın bir meblağ olunca insan hayret ediyor.ben pandemi basindan 3 4 ay oncesine kadar markete hic gitmedim, esim gidiyodu bir ara ay sonunu goremedik adamla kavgaya tutustum nasil yok her zaman kaliyo da simdi noldu diye ( iddia falan oynadi sandim) 15 gun sonra aylik alisverise ben gittim beceremiyor diye yarim arabaya 1000 lira biraktim ciktim bidaha da sesimi cikarmadim
son 1 senede ekstra bir pahalilik var hizla yukselen raf fiyatlari var gercekten, boyle nereye kadar en sonunda ne olacak hic bilmiyorum
Pahalıya aliyosunuz .biz organik yumurtayı 1.25 e satıyordukSüt ürünleri fln özellikle hissettiriyor. Nereye kadar gidecek böyle ya. Markete gitmeyince anlamıyorsun da ben de genelde eşimi yollarım yada beraber gideriz o öder. Bakmazdkm. Dört parça bile yüz liraya yakın bir meblağ olunca insan hayret ediyor.
Sanırım ben de artık oğlanla yumurtaları ayıracağım. Bize 1 no ona organik alacağım. 10 yumurta 25 lira nedir insafsızlık resmen
Ben de normalde metronun kendi yumurtasından alıyorum da sokağa çıkma yasağına denk gelince migrostan aldım. Metro için arabayla gitmek gerekiyor. Ona da zam geldi mi bilemiyorum gerçiPahalıya aliyosunuz .biz organik yumurtayı 1.25 e satıyorduk
Bu hafta 1.50 yaptık dhaa.
Siz tanesi 2.50 ye alıyorsunuz şok oldum
Baktım şimdi googleden metroya 14.60 yazıyorBen de normalde metronun kendi yumurtasından alıyorum da sokağa çıkma yasağına denk gelince migrostan aldım. Metro için arabayla gitmek gerekiyor. Ona da zam geldi mi bilemiyorum gerçi
Normalde metrodan alıyoruz zaten. Bu kadar fark etmesi de şaşırtıcıBaktım şimdi googleden metroya 14.60 yazıyor
Organik onlu
esim 30 lu organik yumurtayi 32 liraya aliyor arkadasinin ciftliginden, marketteki yumurtayla ayni fiyat, yakininizda varsa ciftlik falan oralardan alin.Süt ürünleri fln özellikle hissettiriyor. Nereye kadar gidecek böyle ya. Markete gitmeyince anlamıyorsun da ben de genelde eşimi yollarım yada beraber gideriz o öder. Bakmazdkm. Dört parça bile yüz liraya yakın bir meblağ olunca insan hayret ediyor.
Sanırım ben de artık oğlanla yumurtaları ayıracağım. Bize 1 no ona organik alacağım. 10 yumurta 25 lira nedir insafsızlık resmen
Biraz da çiftçiler kazansın di miiiesim 30 lu organik yumurtayi 32 liraya aliyor arkadasinin ciftliginden, marketteki yumurtayla ayni fiyat, yakininizda varsa ciftlik falan oralardan alin.
Benim eskişehirli bi güvendiğim firma var. Sebze meyvemi alıyorum, ama tavukları da minik yumurtaları da. Çok ufak geldiği için almıyorum. Cinsi mi ufak çok mu piliç tavukları anlamadım bir türlüesim 30 lu organik yumurtayi 32 liraya aliyor arkadasinin ciftliginden, marketteki yumurtayla ayni fiyat, yakininizda varsa ciftlik falan oralardan alin.