• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ya ben gereksiz yere bir emziğe 45 lira verdim ona üzülüyorum, eşime almayalım dedim kauçuk vardı zaten onu beğenmedi diye silikon aldık onu da emmedi.
50 kuruşluk al bitane onu kesin emer 😂😂

2 hafta ne ki ben yıllardır annemden geçiniyorummm.bu legolar da onun cebindenn zatennn :rolleyes:
aman benim kizin bezini mamasini falanda hep annem aldi ama gecmis zaman oldugundan onu saymiyorum 😂😂 doğumumuda annem yaptirdi saolsun ama bayadir bir şey istemiyordum verecegini verdi diye 😳 2 haftadir elimi cebime atmiyorum kisa surede olsa ardini arkasini dusunmeden yasamak guzel seymis onu hatirladim 😁

aman benim kizin bezini mamasini falanda hep annem aldi ama gecmis zaman oldugundan onu saymiyorum 😂😂 doğumumuda annem yaptirdi saolsun ama bayadir bir şey istemiyordum verecegini verdi diye 😳 2 haftadir elimi cebime atmiyorum kisa surede olsa ardini arkasini dusunmeden yasamak guzel seymis onu hatirladim 😁
analar candır.babalar olsa o paraları genç kadınlara harcamayı tercih ederler

analar candır.babalar olsa o paraları genç kadınlara harcamayı tercih ederler
öyle valla babamda gram akıl olsaydi şimdi isviçre alplerden sohbete katilıp franklarimi sayarken geçim çok zor derdim 😳

Back