• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Annem tuz, karabiber, kimyon, maydanoz koyar ve soğan rendeler.
Soğanı az olmayacak suyuyla yumuşuyor köfte hamuru.

Yarım kg kıymaya 1 büyük soğan, 2 sarımsak rendeliyorum. Yarım çay bardağı kadar ekmek içi, 1’er çay kaşığı kırmızı toz biber, kimyon ve pul biber, yarım çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı tuz, yarım demet maydanoz ekleyip yoğuruyorum. Yarım saat dolapta bekletip kızartıyorum.

yarim kilo kiyma icine ben yaninda kuzu kolda alip o kuzu kolun ozellikle yagli kismindan 250 gr kadar ekletip cift cekim yaptiriyorum.
icine sogan 1 yumurta 1 cay bardagi ekmek ici ekliyorum (galeta degil kesinlikle) baharatlar cay kasiginin ucuyla karbonat maydonoz ve baharatlar, biraz zeytin yagi
baharati ve tuzu cok katmayin etin tadini bastirmasin 1 diste sarimsak
Çok teşekkür ederim kızlar tarifler için deneyeceğim ben galetada eklıyordum

Arkadaşlar sizi dinledim arabamı aynı marka ve modele sıfırlama fikrinden vazgeçtim.
Fikir veren herkese teşekkür ederim.
Bir kere daha gördüm ki kadınlarla erkeklerin kafası çok başka türlü çalışıyor.

Eşime ya senin Leon’u bana ver sen istediğini al ya da Golf’ü bekleyelim dedim.
Bu konuşmadan önce ‘yarın sana trileçe yapacağım’ dediğim için olsa gerek pek ılımlı karşıladı, konuyu şimdilik kapattık.

Umarım kendine yeni araba bakmaya kalkmaz, işte o zaman yandı gülüm keten helva.
Kararsızlığıyla yorar da yorar beni.

Araba fiyatları çok yükseldi ama ben polo’ya 240 bin vermezdim. Bir de hep aynı model sıkılmaz mısınız? Farklılık iyidir. İkinci el temiz daha büyük bir araba alırdım ben olsam. Bu arada enişteyi takdir ettim, parasını size harcaması çok güzel. Benim eşim yapar mıydı bilmiyorum.
Benim kocam biraz değişiktir.
Bir şeye imrenme, özenme, mal edinme duygusu pek yoktur.
Bir de hiç ayrımız gayrımız yoktur.
Neyimiz varsa ortaktır.
Bir şey alıp satarken, aile bütçesine katkısı olmadığı halde 20 yaşındaki oğlumuza da fikrini sorar.
Senin de söz hakkın var nasıl yapalım oğlum? Diye.

Benim kocam biraz değişiktir.
Bir şeye imrenme, özenme, mal edinme duygusu pek yoktur.
Bir de hiç ayrımız gayrımız yoktur.
Neyimiz varsa ortaktır.
Bir şey alıp satarken, aile bütçesine katkısı olmadığı halde 20 yaşındaki oğlumuza da fikrini sorar.
Senin de söz hakkın var nasıl yapalım oğlum? Diye.
işiniz bu zaten daha iyi biliyorsunuz eminim ama bence en güzeli oğlunuza da soruyor olması ❤️ ne güzel anne babasınız 🥰

günaydin kizlar, sizlere bir sey soracagim umarim icinizde bir bilen vardir 😁 ben yaklasik 6 7 senedir bazen ruyamda hep ayni mezari ziyaret ediyorum, ama bu mezar kime ait bilmiyorum, hayatimda ne oyle bir mezar gordum nede oyle bir mezarlik yeri gördüm, ama ruyamda hep ayni mezarin basina gidiyorum bu nedir ki acaba 😳

günaydin kizlar, sizlere bir sey soracagim umarim icinizde bir bilen vardir 😁 ben yaklasik 6 7 senedir bazen ruyamda hep ayni mezari ziyaret ediyorum, ama bu mezar kime ait bilmiyorum, hayatimda ne oyle bir mezar gordum nede oyle bir mezarlik yeri gördüm, ama ruyamda hep ayni mezarin basina gidiyorum bu nedir ki acaba 😳
Tam psiko-analiz konusu.
Bu rüyanın mutlaka bilinçaltınızla bir ilgisi var.
Üzerinde çalışmak, konuşmak lazım.

Tam psiko-analiz konusu.
Bu rüyanın mutlaka bilinçaltınızla bir ilgisi var.
Üzerinde çalışmak, konuşmak lazım.
banada öyle biri lazim zaten gercekten cok istiyorum biri beni koltuga yatirsin butun secereyi ortalara doksun 😁

Arkadaşlar sizi dinledim arabamı aynı marka ve modele sıfırlama fikrinden vazgeçtim.
Fikir veren herkese teşekkür ederim.
Bir kere daha gördüm ki kadınlarla erkeklerin kafası çok başka türlü çalışıyor.

Eşime ya senin Leon’u bana ver sen istediğini al ya da Golf’ü bekleyelim dedim.
Bu konuşmadan önce ‘yarın sana trileçe yapacağım’ dediğim için olsa gerek pek ılımlı karşıladı, konuyu şimdilik kapattık.

Umarım kendine yeni araba bakmaya kalkmaz, işte o zaman yandı gülüm keten helva.
Kararsızlığıyla yorar da yorar beni.
Hayırlısı olsun inşallah. Bence karar doğru olmuş. Eğer Golf’u bekleyecekseniz naçizane tavsiyem parayı Euro’da bekletmeniz olur.

Korkutucuymuş.

Bence de gelecekle ilgili değil bilinçaltıyla ilgili. Ben de uzun zamandır çok büyük bir ev görüyorum rüyamda, zaten kirada değildik ama bundan 5-6 ay önce yeni ev aldık buna mı yorsam dedim ama buraya taşındıktan sonra da rüyalarımda ev görmeye devam ediyorum. Bir de evde eşimle çocuklarımla değilim, annemle babamlayım bilmediğim evler geziyorum geziyorum bitmiyor.

hiç bilmiyorum 😁 hayir bi sehir tabelasi mezarlik adi falan gorsem gidecegim bir su dokup dua edecegim oda yok 😁
Ben lisedeyken annemin bir arkadaşı bana kahve falı bakmıştı. Üniversiteyi deniz kıyısı bir şehirde okuyacaksın. İlk senen farklı bir binada olacak, sahilden yokuş yukarı çıkınca eski koca bir bina okulun, o binanın hemen arkasında çalıların arasında unutulmuş bir mezarlık var, orayı bul git orada fatiha oku demişti. Ben İtü’yü kazandım. İlk sene hazırlık sınıfıydı ve bina Maçka’da idi. Yani Beşiktaş sahilden yokuş yukarı çıkıyorsun. Söylediği mezarlığı da buldum. Görünce aklım çıkmıştı, hızlı bir Fatiha okuyup koşarak uzaklaşmıştım. Aklıma geldikçe tırsıyorum hala:)

Bence de gelecekle ilgili değil bilinçaltıyla ilgili. Ben de uzun zamandır çok büyük bir ev görüyorum rüyamda, zaten kirada değildik ama bundan 5-6 ay önce yeni ev aldık buna mı yorsam dedim ama buraya taşındıktan sonra da rüyalarımda ev görmeye devam ediyorum. Bir de evde eşimle çocuklarımla değilim, annemle babamlayım bilmediğim evler geziyorum geziyorum bitmiyor.
ben hep ruyamda ya sivastayim yada koyumuzde ki evlerdeyim, eger bir evde goruyorsam kendimi.
bunun icin bir psikolog bayan sey demisti bilinc altinda kendini oraya ait hissettigin icin tarzi bisey soylemisti.
kendi evimde dahim oturdugumuz 7.ev ama ben hep ya koydeyim ya sivasta ruyalarimda hadi sivasi anlarim orda dogdum buyudum köy ne alaka 😳
annemi ne zaman ruyamda görsem hep kötü haber alirim mesela çok enteresan ama yaramiyor bana

Ben lisedeyken annemin bir arkadaşı bana kahve falı bakmıştı. Üniversiteyi deniz kıyısı bir şehirde okuyacaksın. İlk senen farklı bir binada olacak, sahilden yokuş yukarı çıkınca eski koca bir bina okulun, o binanın hemen arkasında çalıların arasında unutulmuş bir mezarlık var, orayı bul git orada fatiha oku demişti. Ben İtü’yü kazandım. İlk sene hazırlık sınıfıydı ve bina Maçka’da idi. Yani Beşiktaş sahilden yokuş yukarı çıkıyorsun. Söylediği mezarlığı da buldum. Görünce aklım çıkmıştı, hızlı bir Fatiha okuyup koşarak uzaklaşmıştım. Aklıma geldikçe tırsıyorum hala:)
bende fala falan inanmam ama bazi insanlarin 6.hissine çok guvenirim.
bir gun is arkadaslarimdan biri kel alaka bir sekilde kahve icte falina bakayim demisti, hadi bak kiz dedim o ara babam yurt disinda yasiyor hic gelmemisti kiz sadece fincani acti icine bile bakmadi cok uzun senelerdir uzakta olan bir tanidigin var hic gorusmemisin bu adam 3 aya gelecek ama geldigine pisman edecek sizi dedi bir kac sey daha soyledi hepsi çıktı 😳

Ben de böyle rüya gören insanlara özenirim. Bir arkadaşım öyle çok detaylı ilginç rüyalar görür. Ben hiç görmem. Çok çok nadir görürüm o da kabustur. Ya biri bana bakıyor gibi gelir uyanırım, ya uçurumdan düşerim fln. Hani düz rüyalar. Böyle olay örgüsü fln yoktur.

Ben de böyle rüya gören insanlara özenirim. Bir arkadaşım öyle çok detaylı ilginç rüyalar görür. Ben hiç görmem. Çok çok nadir görürüm o da kabustur. Ya biri bana bakıyor gibi gelir uyanırım, ya uçurumdan düşerim fln. Hani düz rüyalar. Böyle olay örgüsü fln yoktur.
Benim Ablam öyle çok uzun, detaylı film gibi rüyalar görür ve anlatırdı, biz de dinlemekten bıkardık. Ben de rüya görürüm ama pek çıkmaz rüyalarım hatta hiç çıkmaz.

ben acayip detaylı görurum ama cogunun uzerinde durmam, sadece bazi ruyalarimi boyle sık sık tekrar tekrar görürüm

Back