- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #5.701
burda herkes uyumuşşşşşş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müsrifsindir ondan geçinemiyorsundur.bana hep bunu diyorlar geçinemiyorum deyinceGeçinemiyoruz açız aç ocak zamları yaktı bizi işte
Yani olabilir artık hamsiyi yarım kilo alıyoruz ah ah nerde iki kilo hamsi aldığımız zamanlarmüsrifsindir ondan geçinemiyorsundur.bana hep bunu diyorlar geçinemiyorum deyince![]()
benzini de hep 50 tl lik alıyoruz zatennn alıştıkkkYani olabilir artık hamsiyi yarım kilo alıyoruz ah ah nerde iki kilo hamsi aldığımız zamanlar
Valla biz benzin bile almıyoruz o kadar diyorumbenzini de hep 50 tl lik alıyoruz zatennn alıştıkkk![]()
eşim bile 50 tl lik almiyor artik, ibre yerinden oynamiyor 50 tl yebenzini de hep 50 tl lik alıyoruz zatennn alıştıkkk![]()
Kısa vadede yapılmayacak zaten cocuklar hafif atlatıyor. En son sırada belki yapılırkızlar çocuklara korona virus aşısı yapilacak mı ?
peki emniyet ve msb personeline 2.siradami yapilacak ?Kısa vadede yapılmayacak zaten cocuklar hafif atlatıyor. En son sırada belki yapılır
Yok, hayır.kızlar çocuklara korona virus aşısı yapilacak mı ?
büyük rahatlik eve gelen yardımcı aslinda ayda bir bile gelse rahatlık yani ama iste ben evin icini tekrar temizliyorumhazir temizken bide dip kose elle sileyim moduna geciyorum supurme derdi yokken, supururken ruhum daraliyo benimde
apartmanda yasamasam silkelerim hergun catir catir
![]()
Ölmeden önceki son çıkış gibi o ne ya öyle zkajshsjshhs
Ben de merak ediyorum kilosu 5 10 dan aldım diyenler, nerede yaşıyor acaba?Dün hamsinin kilosu 40 liraydı,gelde ye işte.
hamsiye de hasret kalicaz bu gidisle bende gecen hafta 600 gr hamsiye yanlis hatirlamiyorsam 29 lira verdim 26 da olabilirDün hamsinin kilosu 40 liraydı,gelde ye işte.
sıra belli de o kadar aşıda yokÖlmeden önceki son çıkış gibi o ne ya öyle zkajshsjshhs
Sen daha pahalıya almışsın zenginlik böyle bişi işte:))hamsiye de hasret kalicaz bu gidisle bende gecen hafta 600 gr hamsiye yanlis hatirlamiyorsam 29 lira verdim 26 da olabilir![]()