Geçinemeyenler kulübü

Bizdeki tamamlanmamıştı ön inceleme gibi birşeydi.
brezilyanın paylastıgı veriler çok iyi anlasılmadı bence. Aşı bizi koruyor, hastalığı geçirmeye engel değil, dışardan antikor alıyoruz ki hastalığı alınca daha rahat atlatabilelim. Çin aşısı agır hastalara %100 etki ediyor yani hafif geçiriyorlar. Orta derece hastalara daha 70li birşrydi ama hafif semptom için 50. 50 olması normal çünkü zaten istedigimiz sonuç hafif olması, hafifi daha hafifletmesi gibi bir hedef yok. Karışık yazmış olabilirim 😅
Anladım, her aşı gibi o zaman.
Örneğin çocuklarda rota aşısı olanlar da hasta olabiliyor ama 2 3 gün hafif düzeyde.
Aşılı olmayanlar hastanede tedavi görecek ya da çok kötü sonuçlanan şekilde geçiriyor.

E tamam, klasik aşı o zaman.
Mucize beklemiyoruz zaten ama şöyle de anlatmadı ki kimse😂
Ağzına sağlık.

Onam formu imzalıyorsun sorumluluk bende minvalinde:)
Ooo bu sıkıntı.
Ne aşı üreticisi ne de devlet bu konuda sorumluluk almıyor ise, ne anladım bu işten?
Alman aşısı hakkında sıkıntı çıkması bu sebeple değil miydi, sorumluluk almama durumları sebebiyle sürümcemede kalmıştı.

Örneğin çocuklarda rota aşısı olanlar da hasta olabiliyor ama 2 3 gün hafif düzeyde.
Aşılı olmayanlar hastanede tedavi görecek ya da çok kötü sonuçlanan şekilde geçiriyor.

Ağzına sağlık.
rotayi ilac tedavisi goremeyen kucuk bebekler agir atlatiyormus sanirim oylemi?

Ağzına sağlık.
Aynen öldürmüyor yoğun bakımlar rahatlıyor yük azalıyor. Ama maske zorunlu çünkü virüsü almışsındır bagısıklıgın yeniyordur ama bir başkasına bulas yolu hala acıktır. Karsındaki asısız ise hayatına mal olur

rotayi ilac tedavisi goremeyen kucuk bebekler agir atlatiyormus sanirim oylemi?
Rota tehlikeli bir hastalık, su kaybı sebebiyle.
İlaç tedavisi olsa bile sürekli dehisrasyon serum ilaç falan almaları gerekiyor.
Arkadaşımın çocuğu aşılı olmasına rağmen 3 gün sürekli bunlar için gitti geldi, aşısız olmasını düşünemiyorum bile.

Ooo bu sıkıntı.
Ne aşı üreticisi ne de devlet bu konuda sorumluluk almıyor ise, ne anladım bu işten?
Alman aşısı hakkında sıkıntı çıkması bu sebeple değil miydi, sorumluluk almama durumları sebebiyle sürümcemede kalmıştı.
Evet, işte diyorum ya sosyal medyadan kaynaklı halkta bilgisizlikten doğan Bilgi var. Elime verseler illa olacaksın seç deseler coronavacı secerim. Çünkü yönteme yabancı değiliz. Şu an önceliğim yerli aşı ama

Rota tehlikeli bir hastalık, su kaybı sebebiyle.
İlaç tedavisi olsa bile sürekli dehisrasyon serum ilaç falan almaları gerekiyor.
Arkadaşımın çocuğu aşılı olmasına rağmen 3 gün sürekli bunlar için gitti geldi, aşısız olmasını düşünemiyorum bile.
benim kızın rota aşısı yok 😟

Evet, işte diyorum ya sosyal medyadan kaynaklı halkta bilgisizlikten doğan Bilgi var. Elime verseler illa olacaksın seç deseler coronavacı secerim. Çünkü yönteme yabancı değiliz. Şu an önceliğim yerli aşı ama
Ben faz 3 döneminde birçok uzmanı dinledim, aşıları karşılaştırdılar.
Okudum, kendimce biraz bilgi edindim ve yeni bir yöntemle olan aşı benim için daha geri planda.
Ayrıca saklanma koşulları ve soğuk zincir olayı çok sıkıntı bana göre.
Çin aşısı olacağım eğer sıra gelirse.
Zaten 9 ay sanırım, yenilenmesi gerekiyor.
Umarım o zamana faz 3 e gelmiş olur yerli aşılarımız.

benim kızın rota aşısı yok 😟
Yapma...
Gerçi tehlikeli dönem bebeklik, rota 4 yaştan sonra çok sık görülmüyor ama bilemedim.
Sen bunu bir araştır derim denizcim.

Ben çocukların her türlü özel genel ne varsa aşırlarını yaptırdım, kendim hepatit b den çektiğim için, aşısı olan bir hastalıkla sınanmak istemedim.

Ben faz 3 döneminde birçok uzmanı dinledim, aşıları karşılaştırdılar.
Okudum, kendimce biraz bilgi edindim ve yeni bir yöntemle olan aşı benim için daha geri planda.
Ayrıca saklanma koşulları ve soğuk zincir olayı çok sıkıntı bana göre.
Çin aşısı olacağım eğer sıra gelirse.
Zaten 9 ay sanırım, yenilenmesi gerekiyor.
Umarım o zamana faz 3 e gelmiş olur yerli aşılarımız.
Ben yeni covid geçirdim antikorlarım var diye yazdırmadım adımı. Beklemedeyim biraz gözlem yapmak istiyorum. Bide yerli aşı tercihim. Vatan millet Sakarya 😅

Zaten en başımdan beri yaptırmayacağım diye karar vermiştim. Bakalım ilerki aylarda neler olur neler biter
Ya ama olmamız lazım, bu illetin bir şekilde sıradan nezleye dönmesi için ilacı bulunana kadar aşılanma ile tampon uygulanması lazım ki aşama kaydedebilelim.
Daima aşı yanlısı oldum, çocuklarda da en çok dikkat ettiğim hususlardan biriydi.
Ola ki aşı varken olmayıp hastalıktan başımıza felaket geleceğine, aşıyı olup sonraki durumları göze alıyorum gibi bir şey.

Ben yeni covid geçirdim antikorlarım var diye yazdırmadım adımı. Beklemedeyim biraz gözlem yapmak istiyorum. Bide yerli aşı tercihim. Vatan millet Sakarya 😅
Ahahshsh
Ben çine güveniyorum yahu, adamlar elinden gelse beni yeniden üretecek😂
Her türlü teknoloji, sıkı disiplin onlarda var.
Aşıyı onlar yapmışsa güvenim tam ama tekrar hortlatmaları ve kendi ülkelerinde aşılama oranı düşüklüğü aklımı çelmiyor değil.

Yapma...
Gerçi tehlikeli dönem bebeklik, rota 4 yaştan sonra çok sık görülmüyor ama bilemedim.
Sen bunu bir araştır derim denizcim.

Ben çocukların her türlü özel genel ne varsa aşırlarını yaptırdım, kendim hepatit b den çektiğim için, aşısı olan bir hastalıkla sınanmak istemedim.
ben bu rota asisi doneminde aile hekimine gittim normal asida var ya zaten o donem rota asisi yapilacakmi hocam alalim dedim yani acemilik, ozel asi cok gerekli olsa zaten prosedurde olurdu mantigi oldu, aile hekimi yapin yada yaptirmayin diyemem ama ben yigenlerime yaptirtmadim zaten 4 yastan sonra cok fazla gorulmuyor, evinizde baska cocuk yoksa vs siz bilirsiniz dedi e tamam ozaman yaptirmayim dedim durduk yere cocuga asiyi, sonra benim kiz bir aksam hastalandi acile gittik orda bir cocuk gordum cocuk kusuyor kudarken nefessiz kalip bayiliyor resmen vs annesine neyi var diyince rota olmuş dedi iliklerim çekildi çok pisman oldum ama iş işten gecti sonra menenjit asisini falan yaptirdim zamani gelince ama icimde yara oldu rota aşısı

Back