Geçinemeyenler kulübü

E nabızdan baktım şimdi, öncelikli sırada değilsiniz, sıranız geldiğinde güncellenecektir diyor.
😂korona biter bize sıra gelmez, ben diyeyim.
bana grip asisi icin oncelikli siradasiniz yazisi cikiyor ama zaturre siradi hala gelemedi 😁
ay tek bitsinde sira gelmesin

kilo fiyatina hic bakmadim valla 2 cesit var hangisi olsun dedi biri kucuk biri iriymis, iri olsun dedim yavrulara kiyamadim analik damarim kabardi 🤪 29 lira diyince utanip geride bırakamadim 😁
Balık pzarınada şu anda kaç lira bilmiyorum da gene ciddi anlamda çok pahalı balıklar.
Nerdeyse kilosu 60 liraymış.

Eklentiler

• Screenshot_20210114_154259_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210114_154259_com.android.chrome.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 33
eşim bile 50 tl lik almiyor artik, ibre yerinden oynamiyor 50 tl ye
araba kullanımını azalttık biz de 2 aydır.eskiden kızılay tunalı hilmi bahçeli arabayla turlardık evde sıkılınca .araba içinden de olsa hasret gideriyorduk.ama son 2 ayda kemerleri sıktık zorunlu alışverişler dışında araba kullanmıyoruz

araba kullanımını azalttık biz de 2 aydır.eskiden kızılay tunalı hilmi bahçeli arabayla turlardık evde sıkılınca .araba içinden de olsa hasret gideriyorduk.ama son 2 ayda kemerleri sıktık zorunlu alışverişler dışında araba kullanmıyoruz
bizde oyleydik arabayla turlardik cok bunalinca boş parklarda falan kizi oynatirdik degisiklik olsun diye simdi maalesef

bizde oyleydik arabayla turlardik cok bunalinca boş parklarda falan kizi oynatirdik degisiklik olsun diye simdi maalesef
herşey pahalandı iyice.bu hafta market alışverişi yapmadık ama eşimle kızım köfteci yusuftan hazır ve pişecek bi sürü et köfte almışlar kızdım çok fazla almışsınız diye kendine yasak ben yemiyorum çocuk zaten iştahsız kim yiyecek boşa masraff.köftelik kıyma alsaydı sulu köfte yapardım olur biterdi :KK70:

herşey pahalandı iyice.bu hafta market alışverişi yapmadık ama eşimle kızım köfteci yusuftan hazır ve pişecek bi sürü et köfte almışlar kızdım çok fazla almışsınız diye kendine yasak ben yemiyorum çocuk zaten iştahsız kim yiyecek boşa masraff.köftelik kıyma alsaydı sulu köfte yapardım olur biterdi :KK70:
bizde pazartesi o meşhur aylik alisverisimizi yapacagiz bakalim 🤔

gross var mı sizin o tarafda?virüs öncesi hep ostime giderdik büyük alışverişe bayağı uygundu ama son durumlarını bilmiyorum
metro gros anka gros ve altın gros var ben genelde anka grostan yaparim hem buyuk hem duzenli reyon aralwri genis milletle ic ice girmek zorunda kalmiyoruz yada çagdaştan

metro gros anka gros ve altın gros var ben genelde anka grostan yaparim hem buyuk hem duzenli reyon aralwri genis milletle ic ice girmek zorunda kalmiyoruz yada çagdaştan
anka gros bizim tarafta da var ama ben pahalı buluyorum fiyatlarını

Benim bebeler bayılıyor o köfteye.
İnceltip 1 köfteyi ikiye bölüp hazırla, at buzluğa, bir şey olmaz.

Back