Geçinemeyenler kulübü

evet evde eşim inceltiyor çiğ olanları. yumuşak oluyor köftesi.kendimizin yaptığını sert bulup yemiyor benim kız.
Birebir aynısını yapıyorum, işin sırrı karbonat.
1 çay kaşığı karbonatı birkaç damla limonla etirip harca ekle ve 1 gün dolapta dinlendir.
İçerisinde zaten baharat ve sarımsak tozu var sadece. Başka malzeme yok/

1 çay kaşığı karbonatı birkaç damla limonla etirip harca ekle ve 1 gün dolapta dinlendir.
karbonat eklemiyoruz yoğurur yoğurmaz da pişiriyoruz ondan sert oluyor galibaaa

anka gros bizim tarafta da var ama ben pahalı buluyorum fiyatlarını
aman 3 aşsaği 5 yukarı zaten aldığım yiyeceklerin markası hep aynı, her yerde ayni fiyat hemen hemen çok bariz bi indirim yakalarsam o urunlerde onu ayrica indirimli olan yerden aliyorum ama yakalarsam.

karbonat yumusacik yapiyor cidden köfteyi

Hazır köfte yiyemiyorum ben.
En güzel köfte annemin köftesi.
Az yağda kızartır karbonat da koymaz ama dışı kızarmış içi yumuşak olur.
O işte yumurta, ekmek içi, soğanla hazırlanan zahmetli köfte😍

Hazır harçlardan nefret ediyorum ben de, kıymaya baharat döker, yaparım daha iyi.

Metronun köftelerini de dene o zaman onlarda maden suyu koyulurlarmış gelen misafir bebeleri seviyor. Bizim oğlana köfte fark etmez, köfte delisi. Ver köfteyi ne olsa yer
yok ben hazir kofteleri alamıyorum etini falan kendim hazirlatip kizin koftelerini ayri hazirliyorum, ben kendimde kasap kofte falan yemem zaten, benim kizda cok sever hergun ver yesin

fakir sayımız iyice azaldı konuya gelmez oldular parayı buldular galibaaa :rolleyes:
Bugün şeyma nın 2milyon 174 bin liralık saatinden sonra 80 milyonun fakir olduğuna karar verdim.
Geri kalan 2 milyon da işte zaten a sonsuz plus lar, biz geri kalanlar ise onların hizmetkarları olarak bir hayat yaşıyoruz😂

Bugün şeyma nın 2milyon 174 bin liralık saatinden sonra 80 milyonun fakir olduğuna karar verdim.
Geri kalan 2 milyon da işte zaten a sonsuz plus lar, biz geri kalanlar ise onların hizmetkarları olarak bir hayat yaşıyoruz😂
zengin koca bul acil çocuk yap hemen de boşa ömür boyu yan gel yat lüks içinde .adaletinn neredeeeeee hayatttttttt :kızgın:

zengin koca bul acil çocuk yap hemen de boşa ömür boyu yan gel yat lüks içinde .adaletinn neredeeeeee hayatttttttt :kızgın:
Ona zengin koca denmez.
Kocaların zengini denir😂
Kadın bu yönde bir ihtisas yaptı kendine.
Hayattaki şansım şeymanın milyonda biri kadar olsa yeter zaten.
Bak saatin 2milyonunu at bir kenara, 174 binin 170 ini de at.
Biz o geri kalan 4 bin için takla atarız ayol😂😂

yok ben hazir kofteleri alamıyorum etini falan kendim hazirlatip kizin koftelerini ayri hazirliyorum, ben kendimde kasap kofte falan yemem zaten, benim kizda cok sever hergun ver yesin
Cocugum olalı en cok köfte yapmısımdır sanırım,köfte uzmanı oldum desem yeridir. Köfte makarna salata ayran hergün yese bıkmaz canlarım:kk77:

Back