Geçinemeyenler kulübü

ondan 2 tane bizde almıştık mc donalds oyuncakları bile daha kaliteli resmen para tuzağı .lol bebeklerde öyle ondan vazgeçti bu sene .barbie ler bedava bu saçmalıkların yanında
bizimki de lol bebeklere takmis nerden görmüşse adini bile biliyor

Youtube videolarının arasında reklamı çok çıkıyor. Bizimki oradan görmüştü
benim kiz youtube izlemiyor,niloyanin pepenin cocomelonun videolarini indirmistim direk usb ile tv den izliyor reklamda çıkmıyor ki.
onuda zaten maksimum yarim saat izliyor, disarda cocuklardan gördü belki de bilemiyorum ki

Bilmiyorum ya okul yönetimi katılamayanlar mazeretlerini bildirsin dedi çocuklarla yazıştık. Her yazana da hemen hemen üzüldüm hak verdim. Sanırım bende biraz fazla yumuşak bakıyorum. Kim ne dese e sende haklısın diyorum.
Kusura bakmayın ya anca yazabildim. Kocamla online dersler çakışınca annem alıyor çocuğu evine. Kolaylarına geliyor uyutmak çocuğu, sonra akşam bu saatte anca uyuyor. Elli kere dedim ama napalım gözü kapanıyordu diyorlar büyüklerle çocuk baktırma işi dert

benim kiz youtube izlemiyor,niloyanin pepenin cocomelonun videolarini indirmistim direk usb ile tv den izliyor reklamda çıkmıyor ki.
onuda zaten maksimum yarim saat izliyor, disarda cocuklardan gördü belki de bilemiyorum ki
Ben çakmalarından alıyorum. Heveslendiyse alabilirsin 20-30 lira bandındaydı.

bende istiyorum boyle cifi elime alayim citileye citileye temizlik yapayim hic biseyim kalmasin oh missss
Al eline cifi temizle baktın geçmiyor apartmanı cifle oda olmuyor mahalleyi elektrik e zam gelmiş iliklerime kadar hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…