- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.441
Anladım, çok pahalıymış ben hiç görmedim onlardan nerede satılıyor? İyiki de görmemişim gerçi.çok parçalı koleksiyon legoları pahalı harry potter hayranı benim kız.600 800 civarı legoları o da indirimde
degilmiş sanirimen fazla 10 gün değil mi banlar?
bizimki de lol bebeklere takmis nerden görmüşse adini bile biliyorondan 2 tane bizde almıştık mc donalds oyuncakları bile daha kaliteli resmen para tuzağı .lol bebeklerde öyle ondan vazgeçti bu sene .barbie ler bedava bu saçmalıkların yanında
Youtube videolarının arasında reklamı çok çıkıyor. Bizimki oradan görmüştübizimki de lol bebeklere takmis nerden görmüşse adini bile biliyor
benim kiz youtube izlemiyor,niloyanin pepenin cocomelonun videolarini indirmistim direk usb ile tv den izliyor reklamda çıkmıyor ki.Youtube videolarının arasında reklamı çok çıkıyor. Bizimki oradan görmüştü
toyzz shoptan ve hepsi buradadan aldık biz.ama şimdi çok zamlanmış kampanyaları bitmişAnladım, çok pahalıymış ben hiç görmedim onlardan nerede satılıyor? İyiki de görmemişim gerçi.
birşeye benzemiyorlar minicik şeyler çok istiyorsa 2. el al hevesi geçer.bizimki de lol bebeklere takmis nerden görmüşse adini bile biliyor
Bilmiyorum ya okul yönetimi katılamayanlar mazeretlerini bildirsin dedi çocuklarla yazıştık. Her yazana da hemen hemen üzüldüm hak verdim. Sanırım bende biraz fazla yumuşak bakıyorum. Kim ne dese e sende haklısın diyorum.ben inanmıyorum khomyuk ya artık.evlerde baksan en az 4 er çocuk var.oralarda çalışan çok kuzenim oldu meslekleri gereği.doktora para ya kıyamazlar çocuk okutmaya kıyamazlar ama tonla başlık parası verirler altın takarlar derdi.çocuğa önem verilmiyor işte maddi ve manevi.sevgisiz az ilgili büyüyorlar.büyük çocuklar küçüklere annelik yapıyor .çocukluklarını yaşayacaklarına küçük anne oluyorlar erkenden
Ben çakmalarından alıyorum. Heveslendiyse alabilirsin 20-30 lira bandındaydı.benim kiz youtube izlemiyor,niloyanin pepenin cocomelonun videolarini indirmistim direk usb ile tv den izliyor reklamda çıkmıyor ki.
onuda zaten maksimum yarim saat izliyor, disarda cocuklardan gördü belki de bilemiyorum ki
gecen hafta hepsiburada da 3 tane si 50 liraydi gerci lisansli olan degillerdi muhtemelen ama isini gördubirşeye benzemiyorlar minicik şeyler çok istiyorsa 2. el al hevesi geçer.
aldim gecen hafta cakmasindan zaten daha 3 yasinda cocuk ne anlar orjinalinden bilmem nesinden. hevesi gitti işteBen çakmalarından alıyorum. Heveslendiyse alabilirsin 20-30 lira bandındaydı.
iyiyiz aybush sen napiyosunNörüyonuz kızlar
İyiyim valla ne yapayım kendimi vurdum temizliğe boyna evi cifliyorum en son beynimi cifleyeceğimiyiyiz aybush sen napiyosun
bende istiyorum boyle cifi elime alayim citileye citileye temizlik yapayim hic biseyim kalmasinİyiyim valla ne yapayım kendimi vurdum temizliğe boyna evi cifliyorum en son beynimi cifleyeceğim
7,5’da anlamıyor:) Gittiği yere kadar artıkaldim gecen hafta cakmasindan zaten daha 3 yasinda cocuk ne anlar orjinalinden bilmem nesinden. hevesi gitti işte
Al eline cifi temizle baktın geçmiyor apartmanı cifle oda olmuyor mahalleyibende istiyorum boyle cifi elime alayim citileye citileye temizlik yapayim hic biseyim kalmasinoh missss
ah bir yapabilsemAl eline cifi temizle baktın geçmiyor apartmanı cifle oda olmuyor mahalleyielektrik e zam gelmiş iliklerime kadar hissettim
benim ki şıp diye anlar.üstlerinde kod gibi bir şeyler varmış bu meretlerin7,5’da anlamıyor:) Gittiği yere kadar artık
Ben yapayım benim ev yetmediah bir yapabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?