Geçinemeyenler kulübü

Temizlik konusu vardj bugün bdv de ağzım açık kaldı. İki gün çamaşırlar ıslak makinede kalmış. Ben makineyi küfletir kokutur diye bekletemem. Millet de para çok.
Bulaşıkları küfleniyormuş haftada bir makine çalıştırıyormuş. Ben de kendimi dağınık sanardım

Temizlik konusu vardj bugün bdv de ağzım açık kaldı. İki gün çamaşırlar ıslak makinede kalmış. Ben makineyi küfletir kokutur diye bekletemem. Millet de para çok.
Bulaşıkları küfleniyormuş haftada bir makine çalıştırıyormuş. Ben de kendimi dağınık sanardım
bende gördüm o konuyu cok korkuyorum o bayan cocugu kuvete birakip 2 gun almayi unutacak diye, pisliginde bir siniri olmali

bende gördüm o konuyu cok korkuyorum o bayan cocugu kuvete birakip 2 gun almayi unutacak diye, pisliginde bir siniri olmali
gördüm o konuyu.bulaşık makinesinde bulaşıklar 1 hafta 10 gün duruyormuş yıkanmadan şaştım kaldım.biz de sadece su bardağı en az 8 tane çıkıyor günde.e bunun çayı kahvesi sütü meyve suyu var.kuruyemiş meyve tabağı yemek tabağı tenceresi var.hiç mi yemek yenmiyor o evde ben çözemedim dalga mı geçiyor acaba üye?

sen mutfakları temizle ben de evin kalanlarını pandemi bitsin öyle yapalım karşılıklı :KK70:
Pandemi biterse benim evi kırklamak bayağı 1 hafta sürecek.
Gerçekten leş içinde, koltuklar ve halılar koktu artık.
Kırlentlerde lekeler desen oluşturdu ama çocuklar evde. Her gün yeniden kirlenecek zaten komple şu durum bitince temizlenir diye erteliyorum.
Evet, titiz değilim😂😂

Pandemi biterse benim evi kırklamak bayağı 1 hafta sürecek.
Gerçekten leş içinde, koltuklar ve halılar koktu artık.
Kırlentlerde lekeler desen oluşturdu ama çocuklar evde. Her gün yeniden kirlenecek zaten komple şu durum bitince temizlenir diye erteliyorum.
Evet, titiz değilim😂😂
bend e çok titiz sayılmam olduğu kadar yaparım.ama yıkanabilen herşeyi yıkarım sık sık o konuda takıntılıyım

1sadekahve banlı değil mi?ben banlıyken bir konuda üyelerle tartıştı sonra mune kazen diye konuya çağırdı.sonra bize ulaşından yazmış alın sitenizi ne yaparsanız yapın demiş.mune ve kazen çok şey yazdılar hatta kazen aynen şunu yazdı:şimdi bu ablabize ulaşından yazmış alın sitenizi ne yaparsanız yapın demiş de.geri dönerse tüm hesaplarını dökerim ortaya :KK57:

Back