Geçinemeyenler kulübü

Heheytt mevsimler değişti, kar bile yağdı sen gelmez oldun😂
Gerçi kimse @Bibibella nın eline su dökemez.
2020 den beri banlı ya.
banlıyken okudum sizi hatta birken terlik hevesine bile kapıldım ama fıs çıktı.ben carrefourda 50 tl ye indirimde almıştım ama yaklaşık 5 yıl oldu terliği alalı :KK70:

bir şey soracaktım karneler dijital olacak galiba ama takdir teşekkür demi verilmeyecek?boşa mı çalıştık koca dönem bari onu kağıda bassalar okula gider alırdık

O terlik içim pzt bende koştum avmye gittim bulamadım 🤨
ben de kıza seneye giymeye harley çizme aldım morhipodan bugün geldi ama kutusu 35 içindeki çizme 34 seneey asla olmaz kıza.aradım müşteri hizmetlerini saydım ağzıma geleni.bu arada çizme de kalmamış kalan modellerde 150 tl daha pahalı en az .çocuk ağladı heveslenmişti :kızgın: iade edeceğim mecbur

bir şey soracaktım karneler dijital olacak galiba ama takdir teşekkür demi verilmeyecek?boşa mı çalıştık koca dönem bari onu kağıda bassalar okula gider alırdık
Performans puanı verilecek ama neye göre bizde anlamadık.
Çok fazla öğrenci derse katılamadı ne yazık ki. Çok çocuklu ailelerin çocukları nöbetli giriyorlar. E haftada bir iki gün girdikleri dersten ne verim alınacak.
Bizim de kafalar karışık

Performans puanı verilecek ama neye göre bizde anlamadık.
Çok fazla öğrenci derse katılamadı ne yazık ki. Çok çocuklu ailelerin çocukları nöbetli giriyorlar. E haftada bir iki gün girdikleri dersten ne verim alınacak.
Bizim de kafalar karışık
istisnalar hariç bazı aileler umursamıyor çocukları onu gözlemledim.yarı fiyatına temizliğe gider alırım ben olsam çocuklarıma tablet.kolumdaki bileziği satar alırım.hep fakirlikten değil yanii.herkes anne baba olmamalı işte :kızgın:

Beştepe, maya, bilnet, sınav ana kampüs şimdilik düşündüklerim.
Hepsindeki ortak olay havuz olması😂
Yoksa eğitim stilleri bambaşka.

Ben çocukluğumda yüzmeye gidiyordum okul sonrası ve kışları çok zorlandım.
Her yarışlara hazırlandığım dönem bıraktım, ertesi sene bir daha başladım, yine bıraktım.
Herhalde alt beynim bana ‘çocukların tercih yapmak zorunda kalmasın, hem sporcu olup hem eğitime devam edebilirler’ şeklinde bir kodlama yapmış.
Çok önemli bir kriter benim için havuz ve yüzme eğitimi😂😂
Bilnet’te çocuğunu gönderen 2 aile tanıyorum. İkisi de aldı çocuklarını. Sınav ana kampüsten herkes memnun. Maya’yı ben de düşündüm ama her gün İncek’e gidip gelmeyi gözüm yemedi. Beştepe’ye de devamı yok diye vermemiştim. Sonradan lisesini açtılar. Bizim sitede Uğur’a vereb epey var. Memnunlar ve aynı kurum olmasına rağmen fiyatlar bizim okulun yarı fiyatı

istisnalar hariç bazı aileler umursamıyor çocukları onu gözlemledim.yarı fiyatına temizliğe gider alırım ben olsam çocuklarıma tablet.kolumdaki bileziği satar alırım.hep fakirlikten değil yanii.herkes anne baba olmamalı işte :kızgın:
Ben öyle diyemiyorum açıkçası ya.
Mesela eşimin bir öğrencisi doğuda bir köyde yaşıyor ailesi hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Başka ilde çocuk okutmak zaten zor, akıllı telefon almış. Ama diğer ufak çocuklar için nasıl tablet alsın. Evde internet bağlantısı yokmuş ki. Çocuk kendi internet paketyle bağlanıyor ayın on günü giremiyor bittiği için. Böyle imkansızlıklar içindeki çocuklar varken benim tablet bilgisayarı olduğu için girebilen öğrenciye artı puan vermem de adil gelmiyor. Sadece başka şartlara doğmuş çocuk. Suçu bu mu diyorum

Ben öyle diyemiyorum açıkçası ya.
Mesela eşimin bir öğrencisi doğuda bir köyde yaşıyor ailesi hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Başka ilde çocuk okutmak zaten zor, akıllı telefon almış. Ama diğer ufak çocuklar için nasıl tablet alsın. Evde internet bağlantısı yokmuş ki. Çocuk kendi internet paketyle bağlanıyor ayın on günü giremiyor bittiği için. Böyle imkansızlıklar içindeki çocuklar varken benim tablet bilgisayarı olduğu için girebilen öğrenciye artı puan veresim de adil gelmiyor. Sadece başka şartlara doğmuş çocuk. Suçu bu mu diyorum
ben inanmıyorum khomyuk ya artık.evlerde baksan en az 4 er çocuk var.oralarda çalışan çok kuzenim oldu meslekleri gereği.doktora para ya kıyamazlar çocuk okutmaya kıyamazlar ama tonla başlık parası verirler altın takarlar derdi.çocuğa önem verilmiyor işte maddi ve manevi.sevgisiz az ilgili büyüyorlar.büyük çocuklar küçüklere annelik yapıyor .çocukluklarını yaşayacaklarına küçük anne oluyorlar erkenden

Bilnet’te çocuğunu gönderen 2 aile tanıyorum. İkisi de aldı çocuklarını. Sınav ana kampüsten herkes memnun. Maya’yı ben de düşündüm ama her gün İncek’e gidip gelmeyi gözüm yemedi. Beştepe’ye de devamı yok diye vermemiştim. Sonradan lisesini açtılar. Bizim sitede Uğur’a vereb epey var. Memnunlar ve aynı kurum olmasına rağmen fiyatlar bizim okulun yarı fiyatı
seneye okul sorunu var bizim de karar vermedik henüz lise de ayşe ablaya göndereceğim o kesin ama 5. sınıfta neresi olur kararsızım

seneye okul sorunu var bizim de karar vermedik henüz lise de ayşe ablaya göndereceğim o kesin ama 5. sınıfta neresi olur kararsızım
Okul işi zor gerçekten :işsiz: Filmin bahsettiği okulları değerlendirebilirsin bence. Lise neden Ayşe Abla? 5. sınıfta da aynı okul olabilir eğer özele vereceksen.

Okul işi zor gerçekten :işsiz: Filmin bahsettiği okulları değerlendirebilirsin bence. Lise neden Ayşe Abla? 5. sınıfta da aynı okul olabilir eğer özele vereceksen.
tıp okumak istiyor ayşe ablayı bitirene başkent üniversitesi yüzde 25 burs veriyor o yüzden.

tıp okumak istiyor ayşe ablayı bitirene başkent üniversitesi yüzde 25 burs veriyor o yüzden.
İnşallah her şey gönlünce olur kızının. Benimki en son youtuber olmaya karar verdi. Okula gereksiz para harcıyor olabilirim:))

İnşallah her şey gönlünce olur kızının. Benimki en son youtuber olmaya karar verdi. Okula gereksiz para harcıyor olabilirim:))
ona beniimki de hevesli. Enes Baturun villasını ve arabasını görünce ben de kazanırım size de bakarım demeye başladı. :KK53:

Seninki yine iyiymiş. Bizimki geçen gün, çocuğum ben, bana bakmak zorundasınız diye çemkiriyordu bize:)
benim ki artık benle itişiyor maalsesef.bu hafta demez mi kendine marka marka ürünler alıyorsun ben de istiyorum onlardan diye.gelişimin tamamlansın alırım dedim ikna olmadı.3 ay giyeceği monta 1000 tl vermem kusura bakmasın. :olamaz:

hoşgeldin ceycey, bir dahakine heralde 1 ay gelemeyiz
kimseye hakaret etmedim neden banlandım nasıl öğreniliyor.sadece yaşam koçu konusuna yazmıştım milleti dolandırmasınlar diye.bu hafta herşeye zam geldi bir de off offf :kızgın:

Back