Geçinemeyenler kulübü

bend e çok titiz sayılmam olduğu kadar yaparım.ama yıkanabilen herşeyi yıkarım sık sık o konuda takıntılıyım
Mutfak banyo dışında ellemiyorum, koca ne kadar yaparsa artık şansımıza😂

Bugün kar yağacak diye salon camını temizledim ama nasıl😂
Çekçeke domol cam bezini doladım, kabanı giydim, orta büyük ve yanındaki iki açılan pencereyi sildim, bakış açımız orası çünkü.
Yanlar ve altlar duruyor, bana göre temizlendi 5dk da😂😂😂

Mutfak banyo dışında ellemiyorum, koca ne kadar yaparsa artık şansımıza😂

Bugün kar yağacak diye salon camını temizledim ama nasıl😂
Çekçeke domol cam bezini doladım, kabanı giydim, orta büyük ve yanındaki iki açılan pencereyi sildim, bakış açımız orası çünkü.
Yanlar ve altlar duruyor, bana göre temizlendi 5dk da😂😂😂
benimkiler aylardır silinmedi dıştan

1sadekahve banlı değil mi?ben banlıyken bir konuda üyelerle tartıştı sonra mune kazen diye konuya çağırdı.sonra bize ulaşından yazmış alın sitenizi ne yaparsanız yapın demiş.mune ve kazen çok şey yazdılar hatta kazen aynen şunu yazdı:şimdi bu ablabize ulaşından yazmış alın sitenizi ne yaparsanız yapın demiş de.geri dönerse tüm hesaplarını dökerim ortaya :KK57:
Hangi konu ?

Ben vip ahmetle sildim 2 defa balkon ve salonu.
Odalar silinmedi ve resmen çamur var camda.
Bayağı kat kar bir çamur hem de.
okul kapanınca ilgileneceğim.şu an canlıders yemek ödevler iç mekan temizliği zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum

Mutfak, temizlemeyi tek sevdiğim alan.
Diğer yerler pislik içinde zaten evde ama mutfak ve banyolarım daima temizdir😂
benimde banyolar lavabolar hep temizdir, mutfakta genel anlamda mutlaka topludur ama aksamlari tam temizleyebiliyorum esim geldikten sonra.
evide 2 bazen 3 gunde bir silip supuruyorum kizin psikolojik durumuna bagli olarak 😁
hafta sonlarida esim supuruyor ben siliyorum dip kose

benimde banyolar lavabolar hep temizdir, mutfakta genel anlamda mutlaka topludur ama aksamlari tam temizleyebiliyorum esim geldikten sonra.
evide 2 bazen 3 gunde bir silip supuruyorum kizin psikolojik durumuna bagli olarak 😁
benim eşim asla ev işi yapmaz sadece yemek yapar kahvaltı hazırlar onda da arkasını ben toplarım

Biz bayağı ayda 1 silme yapıyoruz büyük temizlik şeklinde, tüm eşya kaldır, koltukları çek, toz al falan.
Geri kalanı şarjlı süpürge günlük zaten, bir de denk gelirse haftalık vileda işte, o kadar😂

Şu kadar söyleyeyim, pandemi başlamadan 1 hafta önce salonum tadilat gördü, yeni ünite falan yapıldı.
Abla hiç gelemedi temizliğe. Onun üstünü hayal dahi edemiyorum, ben dolap içlerini sildim temizledim ama merdiven kullanamıyorum ve üst rafları ya da en tepesi ne durumda kim bilir😂
Oluşum vardır diye düşünüyorum.
Evimiz her zaman dağınık, şuan bile oğlanların koca kamyonu ve bisikleti koltuk üzerinden dışarıyı izliyor, öyle kalacakmış elleme dediler.
Her yer oyuncak, yastık, balon vs😂

benim eşim asla ev işi yapmaz sadece yemek yapar kahvaltı hazırlar onda da arkasını ben toplarım
ben bazen kiz birakmiyor hic yapamiyorum ozaman esim hafta sonlari kendi dip kose temizliyor yani koltuk altlarini falan supurup siliyor vs

Biz bayağı ayda 1 silme yapıyoruz büyük temizlik şeklinde, tüm eşya kaldır, koltukları çek, toz al falan.
Geri kalanı şarjlı süpürge günlük zaten, bir de denk gelirse haftalık vileda işte, o kadar😂

Şu kadar söyleyeyim, pandemi başlamadan 1 hafta önce salonum tadilat gördü, yeni ünite falan yapıldı.
Abla hiç gelemedi temizliğe. Onun üstünü hayal dahi edemiyorum, ben dolap içlerini sildim temizledim ama merdiven kullanamıyorum ve üst rafları ya da en tepesi ne durumda kim bilir😂
Oluşum vardır diye düşünüyorum.
Evimiz her zaman dağınık, şuan bile oğlanların koca kamyonu ve bisikleti koltuk üzerinden dışarıyı izliyor, öyle kalacakmış elleme dediler.
Her yer oyuncak, yastık, balon vs😂
benim tek artım kizim oyun odasi disinda hic bir yerde oyuncakla oynamiyor oluşu, eger en basindan her yerde oynamasina izin verseydim sanirim bende tam olarak boyle olurdum, suan annemdeyiz mesela annem daha rahat ve belirli bir oyun odasi olmadigindan oyuncaklar resmen heryerdeydi 2 3 gun once artik ben dayanamayip benim bekar odami kendisine tahsis ettim. bu evdeki oyun odamizda burasi diye

Mop yavrum, muhteşem bir şey viledaya milyon basar.
Kirli su ile temiz su aynı yere gitmiyor bu sebeple ev silerken kova değiştirme derdine son.
Bütün evi silmek 30 dk ya sürüyor ya sürmüyor.
camlaridami siliyor, sanirim su dikine kovaya giren moptan bahsediyorsun

1sadekahve banlı değil mi?ben banlıyken bir konuda üyelerle tartıştı sonra mune kazen diye konuya çağırdı.sonra bize ulaşından yazmış alın sitenizi ne yaparsanız yapın demiş.mune ve kazen çok şey yazdılar hatta kazen aynen şunu yazdı:şimdi bu ablabize ulaşından yazmış alın sitenizi ne yaparsanız yapın demiş de.geri dönerse tüm hesaplarını dökerim ortaya :KK57:
hangi konu

camlaridami siliyor, sanirim su dikine kovaya giren moptan bahsediyorsun
Evet, aynen o.
Kendi bezleri camda iz bırakıyor ama ben cam bezi doluyorum üzerine.
Sopası uzun olduğundan ve oynar şekilde olunca her yere ulaşıyor.
Öyle sıfır izsiz olmuyor ama önümüzü görüyoruz.
Her eve lazım vip ahmet mop, güç istemiyor, yormuyor, temiz suyla temizlik daha ne...

Back