Geçinemeyenler kulübü

tıp okumak istiyor ayşe ablayı bitirene başkent üniversitesi yüzde 25 burs veriyor o yüzden.
Ayşe ablada bizlerin sağlam indirimleri var.
Hatta ben versem kardeş indirimi, anne ve babanın başkent mezunu oluşu derken yüzde 30 gibi bir indirim de oluyor ama çok uzak ya.

benim ki artık benle itişiyor maalsesef.bu hafta demez mi kendine marka marka ürünler alıyorsun ben de istiyorum onlardan diye.gelişimin tamamlansın alırım dedim ikna olmadı.3 ay giyeceği monta 1000 tl vermem kusura bakmasın. :olamaz:
İstekler hiç bitmiyor zaten. Ben oyuncak konusunda dertliyim. Sürekli birbirlerinde görüp istiyorlar :işsiz:

Ayşe ablada bizlerin sağlam indirimleri var.
Hatta ben versem kardeş indirimi, anne ve babanın başkent mezunu oluşu derken yüzde 30 gibi bir indirim de oluyor ama çok uzak ya.
yüzde 10 verdi koleji sadece burs ama eğitimi güzelmiş bir arkadaşın çocuğu gitti çok iyi bir üniversite kazandı

Bilnet’te çocuğunu gönderen 2 aile tanıyorum. İkisi de aldı çocuklarını. Sınav ana kampüsten herkes memnun. Maya’yı ben de düşündüm ama her gün İncek’e gidip gelmeyi gözüm yemedi. Beştepe’ye de devamı yok diye vermemiştim. Sonradan lisesini açtılar. Bizim sitede Uğur’a vereb epey var. Memnunlar ve aynı kurum olmasına rağmen fiyatlar bizim okulun yarı fiyatı
Uğurda havuz yok :KK70:

Aslında oraya vermek hem bütçe olarak hem mesafe olarak inanılmaz rahatlatır bizi.
Ailelerimiz yürüyerek bile alırlar ya da o bölgeye taşınmama vesile olur ama şimdilik beştepeyi zorlayacağım.
40 a çekti fiyatı, sağlam zamlandı.
O sebeple düşündürücü, iki çocuk gidecek sonuçta ve böyle bir bütçemiz yok.
Yemesi içmesi ekstrası da cabası.

İstekler hiç bitmiyor zaten. Ben oyuncak konusunda dertliyim. Sürekli birbirlerinde görüp istiyorlar :işsiz:
geçen ay tam 2000 civarı lego aldım içime oturdu 6 ay taksidini ödeyeceğim.hiç dışarı çıkmıyor evde nasıl oyalayayım başka mecbur alıyorum

kimseye hakaret etmedim neden banlandım nasıl öğreniliyor.sadece yaşam koçu konusuna yazmıştım milleti dolandırmasınlar diye.bu hafta herşeye zam geldi bir de off offf :kızgın:
muhtemelen ordan ceza yedin şikayet etmiştir birileri sana mesaj gelmiyormu muneden neden banlandigina dair

Uğurda havuz yok :KK70:

Aslında oraya vermek hem bütçe olarak hem mesafe olarak inanılmaz rahatlatır bizi.
Ailelerimiz yürüyerek bile alırlar ya da o bölgeye taşınmama vesile olur ama şimdilik beştepeyi zorlayacağım.
40 a çekti fiyatı, sağlam zamlandı.
O sebeple düşündürücü, iki çocuk gidecek sonuçta ve böyle bir bütçemiz yok.
40 tek çocuk fiyatı mı?
Ana sınıfı ve ilkokul 1-2’de havuz işi biraz sıkıntılı oluyor. 20 çocuğu giydir, sıra ile yüzdür, peşinden tekrar giydir, saçlarını kurut derken ders süresinin önemli bir kısmı yüzmeden ziyade bu işler için harcanıyor.

geçen ay tam 2000 civarı lego aldım içime oturdu 6 ay taksidini ödeyeceğim.hiç dışarı çıkmıyor evde nasıl oyalayayım başka mecbur alıyorum
Bizimki fecetime’dan arkadaşı ile miniş konuşturuyor. Bit kadar oyuncağın tane fiyatı 150 lira. Arkadaşında 60 tane varmış :KK57: Bizimkinde 5 tane var diye isyanda ki bence o oyuncağa 5 bile fazla.

40 tek çocuk fiyatı mı?
Ana sınıfı ve ilkokul 1-2’de havuz işi biraz sıkıntılı oluyor. 20 çocuğu giydir, sıra ile yüzdür, peşinden tekrar giydir, saçlarını kurut derken ders süresinin önemli bir kısmı yüzmeden ziyade bu işler için harcanıyor.
Evet, tek çocuk anasınıfı fiyatı yemek vs dahil.
Normalde 1 e başlayınca fiyat düşer çoğu yerde, anasınıfı sınavsız giriş diye pahalıdır ama beştepede öyle değil.
Giderek artıyor fiyatları ilköğretim yemek dahil 47 sanırım.

Yüzmeyi dışarıdan desteklemek çok zor bir durum, uzun saatler ve tüm gün gerekiyor.
Hem zaman hem emek eforu istiyor, bünyesinde olursa rahat eder diyorum.
Gerçi daha hiçbir bütçe planlaması yapmadık, yapamadık😂

Evet, tek çocuk anasınıfı fiyatı yemek vs dahil.
Normalde 1 e başlayınca fiyat düşer çoğu yerde, anasınıfı sınavsız giriş diye pahalıdır ama beştepede öyle değil.
Giderek artıyor fiyatları ilköğretim yemek dahil 47 sanırım.

Yüzmeyi dışarıdan desteklemek çok zor bir durum, uzun saatler ve tüm gün gerekiyor.
Hem zaman hem emek eforu istiyor, bünyesinde olursa rahat eder diyorum.
Gerçi daha hiçbir bütçe planlaması yapmadık, yapamadık😂
Bizim okul geçen yıl 35’ti. Bu sene 40’ı bulur diye düşünüyordum ama pandemi indirimi yaptılar. 33.000 ödeyeceğiz yemel dahil. Ancak bizim okulun kitap ve kırtasiye olarak 2 ayrı ödemesi daha var. Onlar da 5’i buluyor her sene. Bir de kıyafetleri çok pahalı. İzmir’de aynı kıyafetleri 3’te bir fiyata yapan bir yer buldum, oradan sipariş veriyorum her yıl:)

Bizimki fecetime’dan arkadaşı ile miniş konuşturuyor. Bit kadar oyuncağın tane fiyatı 150 lira. Arkadaşında 60 tane varmış :KK57: Bizimkinde 5 tane var diye isyanda ki bence o oyuncağa 5 bile fazla.
ondan 2 tane bizde almıştık mc donalds oyuncakları bile daha kaliteli resmen para tuzağı .lol bebeklerde öyle ondan vazgeçti bu sene .barbie ler bedava bu saçmalıkların yanında

ondan 2 tane bizde almıştık mc donalds oyuncakları bile daha kaliteli resmen para tuzağı .lol bebeklerde öyle ondan vazgeçti bu sene .barbie ler bedava bu saçmalıkların yanında
Ben kıza hiç barbie almadım ama şu an 20 tane falan barbie var evde. Hep doğum günlerinde hediye geldi. İnsanlara kolay geliyor hediye olarak barbie almak:) Lol’un çakmalarını satıyor karinadaki kırtasiye. İstediğinde 20 liraya ordan alıyorum:)

Ben kıza hiç barbie almadım ama şu an 20 tane falan barbie var evde. Hep doğum günlerinde hediye geldi. İnsanlara kolay geliyor hediye olarak barbie almak:) Lol’un çakmalarını satıyor karinadaki kırtasiye. İstediğinde 20 liraya ordan alıyorum:)
barbileri ben çok seviyorum koleksiyon yapıyorum kutulu olarak saklıyorum .

Biz de hep Lego alıyoruz araba falan istemiyor, kutu ile alınca diğerleri ile karıştırıyor onlarla oynuyor bir sürü oldu. 2000 çok değil mi lego için.

barbileri ben çok seviyorum koleksiyon yapıyorum kutulu olarak saklıyorum .
Gerçekten mi:) Ben de çok idaelize edilmiş bir kadın figürü olmasından kaynaklı pek hoşlanmıyorum. Kızım saçlarım sarı olsa daha güzel olurdum demişti bir kere. Tamamen barbie’den kaynaklandığını düşünüyorum.

Biz de hep Lego alıyoruz araba falan istemiyor, kutu ile alınca diğerleri ile karıştırıyor onlarla oynuyor bir sürü oldu. 2000 çok değil mi lego için.
çok parçalı koleksiyon legoları pahalı harry potter hayranı benim kız.600 800 civarı legoları o da indirimde

Gerçekten mi:) Ben de çok idaelize edilmiş bir kadın figürü olmasından kaynaklı pek hoşlanmıyorum. Kızım saçlarım sarı olsa daha güzel olurdum demişti bir kere. Tamamen barbie’den kaynaklandığını düşünüyorum.
ama artık değişti.ben de kısa boylusu var kilolusu var tekerlekli sandalyede olanı protez bacaklısı zencisi çillisi var.barbie akıllandı artık .kusursuz güzel bebek yapmıyor sadece

Back