- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.601
kendisi de şangır şangır 22 ayar 5 bilezikle dolaşan nişantaşı kızı mı yoksa ha ha haBen yeni tanıştım kendisiyle ve avam bir insan olduğunu öğrendim. Sulu yemek yaptığım için esnaf ama tarhana yoğurt evdiğim içinde köylüymüşüm
Kocam yemek seçiyor konusukonunun adı ne beni çok sever biz selam vereydim kendisineee
dikkat etmedim belkide nickine,Aaa inanmiyorum
Nasil bilmezsin,dünkü comezmisin
Nasil ya,limoncu bu ya,olmaz ya
Yapamadığından yaniAhhahhhaaa simdi hatirladim ya,limoncu diyordu annemden "düdüklü yemeyi" istedim yazmisti,hatta baya kafa yormustuk nedir o diye:))
Meger nohut fasulyeymis,ozellikle de yemeyi kismina takilmistik
Sen neden yapmiyorsun deyince "düdüklüm" yok demisti:))
Almadi bir fisslerr,ondan sulu yemek sevmiyor kiz,inanan inanmis ama benim su keskin hafizam unutmaz
kendisinin hiç iş hayatı yok eşi ağır bir işde çalışıyor .adam evi de temizlesin istiyor bu limoncu .adamın ayakları da kokuyormuş bu arada ama baba evi daha kötü olduğundan boşanmıyorYapamadığından yani
Allahım ne insanlar var ya. Tamam her gün yemek yapmak evdeki insana da zor da haftada bir iki gün geçiştirir yine de düzgün yemek de yaparsın ya. Yabancı değil kocan sonuçta.kendisinin hiç iş hayatı yok eşi ağır bir işde çalışıyor .adam evi de temizlesin istiyor bu limoncu .adamın ayakları da kokuyormuş bu arada ama baba evi daha kötü olduğundan boşanmıyor
yıllarca tanımak lazım burda biz yazınca dedikodu gibi oluyor.eski üyeler huyunu yazdıklarını gayet iyi bilirler değil mi filmdelisi?Allahım ne insanlar var ya. Tamam her gün yemek yapmak evdeki insana da zor da haftada bir iki gün geçiştirir yine de düzgün yemek de yaparsın ya. Yabancı değil kocan sonuçta.
yetenegi sana ogretene kadar paylasiyor sonra kendi cekiliyor, hatta bak sana bisey anlatayimHadi ya o da çok kötüymüş, hem yeteceğini paylaşmıyor hem yaptığını beğenmiyor
Ya sulu yemek sağlıklı değil diyince bana ben buna susuz hangi yemekler demiştim. Kinoa demiş istridye demiş a ayy ayıllarca tanımak lazım burda biz yazınca dedikodu gibi oluyor.eski üyeler huyunu yazdıklarını gayet iyi bilirler değil mi filmdelisi?
aaa seninki demi aşçı?yetenegi sana ogretene kadar paylasiyor sonra kendi cekiliyor, hatta bak sana bisey anlatayim
ben masaya konmayacak kadar az ama atilmayacak kadar cok olan peynirlerimi buzluga kaldirir hamur islerinde kullanirim ve bunu bizzat annemin kendisinden ogrendim
gecen sene pandemiden once buzluktan peynirleri cikardim borek yapacagim brnle 1 saat kavga etti borek taze peynirle yapilir beceriksizsin biseyi ogrenemedin diye ve o boregi yemediaradan 1 hafta gecti ben ona gittim buzluktan peynir cikarip borek yapti bende onun boregini yemedim niye yemiyosun dedi birek buzluktan cikan peynirle yapilmaz cunku dedim yani lafin kisasi asci insanla ayni evde yasamak cok zor ve bence limoncununda kocasi surekli yemeklere kulp taktigi icin pisirmeyi birakmis
yakından görmüşlüğü yoktur emin olYa sulu yemek sağlıklı değil diyince bana ben buna susuz hangi yemekler demiştim. Kinoa demiş istridye demiş a ayy a
benim annem hamur isleri ascisi,aaa seninki demi aşçı?
limoncuuuuubenim annem hamur isleri ascisi,
baska kiminki aşçı ki
onun kocasi aşçılimoncuuuuu
limoncu da gurme ama baksanaa ha ha haonun kocasi aşçı
Evinde sıcak yemek yokmuş istiridye yiyormuşlimoncu da gurme ama baksanaa ha ha ha
Yoo kim demis,o bir garip,o bir esir,o bir maraba,ama assla koca degil:))Allahım ne insanlar var ya. Tamam her gün yemek yapmak evdeki insana da zor da haftada bir iki gün geçiştirir yine de düzgün yemek de yaparsın ya. Yabancı değil kocan sonuçta.
ya aşçı cok luks bir yerde asci degilse o kinolar istiridyeler esin is yerinden geliyordur heraldeEvinde sıcak yemek yokmuş istiridye yiyormuşbir de kinoa Bulgur yiyince avam kinoa yiyince elit
Ne güldüm akşam akşam
Belki de işyerinden pişmişini getiriyor. Ondan sulu yemek sevmiyor, hazır geliyor diye.ya aşçı cok luks bir yerde asci degilse o kinolar istiridyeler esin is yerinden geliyordur heralde
aşcı maasiyla cok zor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?