• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Bnimde gurlesti sacim çünkü qz dökülüyor ve sertlesti tirnaklarim da hormonal iste. Gebelik sonrasi eskiye dönüyormus 🙁 gebelik başında cok dokuldu son trimestarda azaldi. Simdi gene dokulcekmis
evet o saclar hep pitir pitir dokuluyor hormonlar yerlesirken, hatta benim birde o ara hasimato cikti avuc avuc dokuldu resmen saclarim

belki bir umut uyur diye iste😁 insan cocuk soz konusu olunca parayi gozu gormuyor. işe yaramayinca öküz gelip icimeze oturuyo ama napalim canimiz sagolsun 😁
Benim eğitimi kadın 3. Günde mi ne bırakmakmıştı zaten.
Kendi oğlum diye övmeyeyim ama aralıksız herhalde saatlerce ağlama kapasitesi var.
Eşek kadar oldu hala inadı tutunca 2 saat falan ağlar hiç susmadan.
Ondan işlemiyor, saldık çayıra.
Büyüyünce kendiyle özel olarak kendi ilgilensin, bana ne😂

Benim eğitimi kadın 3. Günde mi ne bırakmakmıştı zaten.
Kendi oğlum diye övmeyeyim ama aralıksız herhalde saatlerce ağlama kapasitesi var.
Eşek kadar oldu hala inadı tutunca 2 saat falan ağlar hiç susmadan.
Ondan işlemiyor, saldık çayıra.
Büyüyünce kendiyle özel olarak kendi ilgilensin, bana ne😂
benim kizda oyle baktim aglamaya baslayinca taklidini yapiyorum 😂😂😂 cok ise yariyo dene bence

benim kizda oyle baktim aglamaya baslayinca taklidini yapiyorum 😂😂😂 cok ise yariyo dene bence
Denememiş olabilir miyim?
Bir b.kumda boncuk aramadığım kaldı susması adına ama yok, istediği yapılana kadar öyle bir durum olmuyor ve yapmıyorum.
Daha da doz arttırıp hırçınlaşıyor.
Tam bir kısır döngü.

Denememiş olabilir miyim?
Bir b.kumda boncuk aramadığım kaldı susması adına ama yok, istediği yapılana kadar öyle bir durum olmuyor ve yapmıyorum.
Daha da doz arttırıp hırçınlaşıyor.
Tam bir kısır döngü.
😂😂😂😂 erkek cocuklari hormonlar dolayisiyla biraz daha hircin sanirim 😁
daha ergenlikte catallasan cirtlak sesiyle kavga edeceksin film bitmez senin cile 😂😂😂
biz ilk tasindigimizda ust kattaki cocuk ergenlige yeni giriyordu, kavga ederlerdi seslerini gurultulerini umursamazdim ama o catallasan sesin tonu beni benden aliyodu 😁

😂😂😂😂 erkek cocuklari hormonlar dolayisiyla biraz daha hircin sanirim 😁
daha ergenlikte catallasan cirtlak sesiyle kavga edeceksin film bitmez senin cile 😂😂😂
biz ilk tasindigimizda ust kattaki cocuk ergenlige yeni giriyordu, kavga ederlerdi seslerini gurultulerini umursamazdim ama o catallasan sesin tonu beni benden aliyodu 😁
Ergenliğe razıydım ya, biz şuan inan öyle böyle kavga etmiyoruz.
Dün ayıramadık kardeşine bir girişti, tekme yumruk Allah ne verdiyse.
İnan gücüm yetmiyor, bu nasıl bir hırs anlamadım.
Sonra bana girişiyor kardeşi uzaklaştırdım diye, sonu oda cezası ve ağlama ve baş ağrısı vs.
Beynim akıyor, resmen hissediyorum her gün çürüyorum artık😂

Ergenliğe razıydım ya, biz şuan inan öyle böyle kavga etmiyoruz.
Dün ayıramadık kardeşine bir girişti, tekme yumruk Allah ne verdiyse.
İnan gücüm yetmiyor, bu nasıl bir hırs anlamadım.
Sonra bana girişiyor kardeşi uzaklaştırdım diye, sonu oda cezası ve ağlama ve baş ağrısı vs.
Beynim akıyor, resmen hissediyorum her gün çürüyorum artık😂
bazen icimden acaba bir kardesmi yapsam dusuncesi gecerken senin yazdiklarini hatirlayip vaz geciyorum 😁😁😁 ben dayanamam ya allah sana sabir versin

bazen icimden acaba bir kardesmi yapsam dusuncesi gecerken senin yazdiklarini hatirlayip vaz geciyorum 😁😁😁 ben dayanamam ya allah sana sabir versin
Benim kuzen ikinci çocuğu yaptı. Beraber oynarlar. Bir çocuk anneyi, iki çocuk birbirini yorar diye. Şu an biri 3 biri 6 yaşında, sabah akşam kavga gürültü, oturup beş dakika oynamıyorlar😂 gelme bu oyuna 😂😂

bu arada sokaga cikma yasaginda cebimden cikan parayida yazayim,
luzumsuz esime sabah migrostan mesaj gelmis ilk siparisinize ozel alisveris limiti olmadan ucretsiz getiriyoruz diye,
adamin ucretsiz kelimesini zaafi var safi kayserili ya 😂😂
sabah sabah kolaya supriz yumurtaya bir kav ivir zivira 80 lira harcamis belese geliyomus,
20 lira daha koyup luzumlu biseyler alsa zaten bedava gelecekti o siparis 😠

bu arada sokaga cikma yasaginda cebimden cikan parayida yazayim,
luzumsuz esime sabah migrostan mesaj gelmis ilk siparisinize ozel alisveris limiti olmadan ucretsiz getiriyoruz diye,
adamin ucretsiz kelimesini zaafi var safi kayserili ya 😂😂
sabah sabah kolaya supriz yumurtaya bir kav ivir zivira 80 lira harcamis belese geliyomus,
20 lira daha koyup luzumlu biseyler alsa zaten bedava gelecekti o siparis 😠
Bizde 4 gündür sıfır harcama var yazacaktım ki netten domol aldım, ucuza buldum üçer üçer aldım valla😂
Neyse, buna şükür.

1 Ocak sabahı işten çıktım markete gittim,300₺ verdim ( içinde alkol yok,et yok,tavuk yok) araca 100₺ benzin gitti. Online alışverişte ev için eşyalar (tabak bez) tayt vs aldım,300₺ oraya gitti. Hiç bişey almadım ama çok şey aldım 😅

1 Ocak sabahı işten çıktım markete gittim,300₺ verdim ( içinde alkol yok,et yok,tavuk yok) araca 100₺ benzin gitti. Online alışverişte ev için eşyalar (tabak bez) tayt vs aldım,300₺ oraya gitti. Hiç bişey almadım ama çok şey aldım 😅
hoşgeldin ❤️❤️ iyileşmene cok sevindim bu arada pozitifkende mi calistin ?

domollardan memnunmusun ?
İvit, kesinlikle.
Fırın temizleyici, tuvalet spreyi ve temizlik mendillerini kullanıyorum.
O mendiller olmasa nasıl yaşarım bu sıpalarla inan bilmiyorum, yeri geliyor elime paketi alıp dolap üstü, lavabo, tezgah vs o mendillerle şipşak geçiyorum.

Back