• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ben yeni tanıştım kendisiyle ve avam bir insan olduğunu öğrendim. Sulu yemek yaptığım için esnaf ama tarhana yoğurt evdiğim içinde köylüymüşüm😁😁😁
kendisi de şangır şangır 22 ayar 5 bilezikle dolaşan nişantaşı kızı mı yoksa ha ha ha

Ahhahhhaaa simdi hatirladim ya,limoncu diyordu annemden "düdüklü yemeyi" istedim yazmisti,hatta baya kafa yormustuk nedir o diye:))
Meger nohut fasulyeymis,ozellikle de yemeyi kismina takilmistik😂
Sen neden yapmiyorsun deyince "düdüklüm" yok demisti:))
Almadi bir fisslerr,ondan sulu yemek sevmiyor kiz,inanan inanmis ama benim su keskin hafizam unutmaz:KK70:
Yapamadığından yani😂😂😂😄

kendisinin hiç iş hayatı yok eşi ağır bir işde çalışıyor .adam evi de temizlesin istiyor bu limoncu .adamın ayakları da kokuyormuş bu arada ama baba evi daha kötü olduğundan boşanmıyor :KK70:
Allahım ne insanlar var ya. Tamam her gün yemek yapmak evdeki insana da zor da haftada bir iki gün geçiştirir yine de düzgün yemek de yaparsın ya. Yabancı değil kocan sonuçta.

Allahım ne insanlar var ya. Tamam her gün yemek yapmak evdeki insana da zor da haftada bir iki gün geçiştirir yine de düzgün yemek de yaparsın ya. Yabancı değil kocan sonuçta.
yıllarca tanımak lazım burda biz yazınca dedikodu gibi oluyor.eski üyeler huyunu yazdıklarını gayet iyi bilirler değil mi filmdelisi?

Hadi ya o da çok kötüymüş, hem yeteceğini paylaşmıyor hem yaptığını beğenmiyor:KK45:
yetenegi sana ogretene kadar paylasiyor sonra kendi cekiliyor, hatta bak sana bisey anlatayim 😂😂😂
ben masaya konmayacak kadar az ama atilmayacak kadar cok olan peynirlerimi buzluga kaldirir hamur islerinde kullanirim ve bunu bizzat annemin kendisinden ogrendim 🥴
gecen sene pandemiden once buzluktan peynirleri cikardim borek yapacagim brnle 1 saat kavga etti borek taze peynirle yapilir beceriksizsin biseyi ogrenemedin diye ve o boregi yemedi 😂😂 aradan 1 hafta gecti ben ona gittim buzluktan peynir cikarip borek yapti bende onun boregini yemedim niye yemiyosun dedi birek buzluktan cikan peynirle yapilmaz cunku dedim 😂😂😂 yani lafin kisasi asci insanla ayni evde yasamak cok zor ve bence limoncununda kocasi surekli yemeklere kulp taktigi icin pisirmeyi birakmis 😂😂😂

yetenegi sana ogretene kadar paylasiyor sonra kendi cekiliyor, hatta bak sana bisey anlatayim 😂😂😂
ben masaya konmayacak kadar az ama atilmayacak kadar cok olan peynirlerimi buzluga kaldirir hamur islerinde kullanirim ve bunu bizzat annemin kendisinden ogrendim 🥴
gecen sene pandemiden once buzluktan peynirleri cikardim borek yapacagim brnle 1 saat kavga etti borek taze peynirle yapilir beceriksizsin biseyi ogrenemedin diye ve o boregi yemedi 😂😂 aradan 1 hafta gecti ben ona gittim buzluktan peynir cikarip borek yapti bende onun boregini yemedim niye yemiyosun dedi birek buzluktan cikan peynirle yapilmaz cunku dedim 😂😂😂 yani lafin kisasi asci insanla ayni evde yasamak cok zor ve bence limoncununda kocasi surekli yemeklere kulp taktigi icin pisirmeyi birakmis 😂😂😂
aaa seninki demi aşçı?

Yoo kim demis,o bir garip,o bir esir,o bir maraba,ama assla koca degil:))
Gecinebilecegine guvense adami ensesinden tuttugu gibi su anda kapiya koyar.
Ama tek kotu koca da degil,yan gelip yatmasini cekemedigi icin baba da kötü,onune tepsi tasimaktan biktigi icin anne de kötü.
Ne var yapacaklar tabi,yapmasalardi cocuk o zaman diyesi bizim kız:)))

Back