• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Esi.de ascimiymis,aha da simdi ogrendim:))
Koca avamlari alaturkalari pisirince alafrangalari yapmaya ne var😂😂
Angaryadan kurtulunca arada bir patlatirsin portakalli ordegi,snitzeli,rizottoyu oooohh yan gel yat,gelene gecene burun kivir😂
Nasil asci kocaya vardi asaletli limoncu,Yakuphanogullarindan sulalesi varken:))
Nicki de Zumrutcugil olurdu,limoncu ne oyle,roman kardeslerimiz alinmasin:))
Yalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etsene :kk77:

Yalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etsene :kk77:
ascilar evlerinde pisirmiyor ki 😂😂 benim annem hamur isleri ascisiydi yalvarirdik yine yapmazdi 😂😂😂
ama sen bir yapmaya kalk ondan sonra otur seyret nasil sinir olup arkadan car car tarif verip beynini yiyolar 😁

Bu limoncu ne ayak ya😄😄
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış 😄😄
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de 🤣🤣
Meşhur fln mı bu ya yeni sayılan biri olunca bilemiyorum
kuru fasulye nohut yemeyip sabaha kadar yatagi isitmiyan insanda ne bileyim 🥴
benimle komsuluk bile etmez ozaman her daim sulu yemek vardir 😂😂

ascilar evlerinde pisirmiyor ki 😂😂 benim annem hamur isleri ascisiydi yalvarirdik yine yapmazdi 😂😂😂
ama sen bir yapmaya kalk ondan sonra otur seyret nasil sinir olup arkadan car car tarif verip beynini yiyolar 😁
Limoncunun kocasi sıkıysa pisirmesin,limoncu :tokat: agzina valla:D

Limoncunun kocasi sıkıysa pisirmesin,limoncu :tokat: agzina valla:KK70:
limoncunun cok methini duydum da hic denk gelmedim nasil olduysa 😂😂😂 az once gordum bir mesajini koyden gelen seyler kokuyor yazmis yazik aslinda herseyin kendine has bir kokusu vardir ve o kokuyu almiyorsan sıkıntı buyuk demektir ama ona anlatamam bunu 😁

limoncunun cok methini duydum da hic denk gelmedim nasil olduysa 😂😂😂 az once gordum bir mesajini koyden gelen seyler kokuyor yazmis yazik aslinda herseyin kendine has bir kokusu vardir ve o kokuyu almiyorsan sıkıntı buyuk demektir ama ona anlatamam bunu 😁
konunun adı ne beni çok sever biz selam vereydim kendisineee :KK70:

Amaaan her yasaktan nasıl haberim olsaydı :KK70: neyse banlanirsam da bu hafta çiftliğe gidecem Allah'tan.oyle geçer zaman gayri :KK70:
Yasak bir bize var herhalde.
Sosyal medyamı şikayet etsem, ülke ekonomisi kalkınır yahu.
İkametinde olan yok, denk gelmedim henüz😂

Ahhahhhaaa simdi hatirladim ya,limoncu diyordu annemden "düdüklü yemeyi" istedim yazmisti,hatta baya kafa yormustuk nedir o diye:))
Meger nohut fasulyeymis,ozellikle de yemeyi kismina takilmistik😂
Sen neden yapmiyorsun deyince "düdüklüm" yok demisti:))
Almadi bir fisslerr,ondan sulu yemek sevmiyor kiz,inanan inanmis ama benim su keskin hafizam unutmaz:D

Hadi ya o da çok kötüymüş, hem yeteceğini paylaşmıyor hem yaptığını beğenmiyor:KK45:

Aaa inanmiyorum😱😱😱
Nasil bilmezsin,dünkü comezmisin😒
Nasil ya,limoncu bu ya,olmaz ya😰😰😝😝

Back