• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

şu ürün pahalanmış şunu pahalıya aldık faturam şu geldi çocuğun ani şu masrafı çıktı gibi günlük hayata dair yorumlar yasak değil ama hükümeti sistemi eleştirmek yasak
Ki elestirmedim bile . Ona rağmen fişlenebiliyoruz
Düşünce özgürlüğü gerçekten....

o limoncu evlere şenlik bir üyedir kocasını hiç beğenmez ama asla boşanmaz.altını çok sever şangır şangır takar ama aynı zamanda elit takılır sturbucks da kahve içer havasını atar .eğitimli değildir iş hayatı yoktur.dik bir üyedir tanırsın zamanla :rolleyes:
Ooo dedikodu var

Bu limoncu ne ayak ya😄😄
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış 😄😄
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de 🤣🤣
Meşhur fln mı bu ya yeni sayılan biri olunca bilemiyorum
Esi.de ascimiymis,aha da simdi ogrendim:))
Koca avamlari alaturkalari pisirince alafrangalari yapmaya ne var😂😂
Angaryadan kurtulunca arada bir patlatirsin portakalli ordegi,snitzeli,rizottoyu oooohh yan gel yat,gelene gecene burun kivir😂
Nasil asci kocaya vardi asaletli limoncu,Yakuphanogullarindan sulalesi varken:))
Nicki de Zumrutcugil olurdu,limoncu ne oyle,roman kardeslerimiz alinmasin:))

Kocası aşçı, kp evinde oturuyordu.
Ama yurtdışında yaşama hayali vardı.
Kocacığı çalışırken o lüks lüks english home dan alışveriş yaparmış, hiç ona göre değilmiş yaşadığı hayat.

Ben onun yalancısıyım, kendi beyanları bunlar 😂
english home luksmuymus

Back